- 11 Aralık 2015
- 2.015
- 6.068
- 158
- 41
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
konunun başinda para versinler diye dediniz şimdi bebek için lazım diyorsunuz hiç inandırıcı gelmiyor.ama abartiniz gorende dolarlar isdiyorm elbise ayakabi isdiyorm sanir birinin desdegi olmadan dogramam cocugu cok para lazm tamam yarsni aylem versn yarsini onlar onada yok diyolar
kendi duserse kurtaj gerekicek ama ben ilacla dusuk yapmak isdiyorm
bwnde onu diyorm biz salaklik yapiyoz allah neden veroyor olmadk zamanda yumurtlama donemimdede degildm gitdiyimdeSen baksana buraya bi..
Defolu mal mi iade ediyosun sen?
Olup gebermisin hamile kalayim diye, simdi de para yok diyosun.. pihti nasilsa diyosun..ya kadin sen saka misin?
Allah sizin gibilerde bitirecegi fidanlari, evlat hasreti cekenlere nasip etsin.
Aldir bu mubarek zamanlarda aferin.
Bakamayacaksan korunacaksin !
Iste bu askOnun yerine adamin yemek muhabbetini anlatiyor. Saka gibi
doğurma nasıl olsa düşecekmis nedir bu yaygara hanım abla ? Allah Allah eğleniyorsun resmen ... Hem isteyerek oldu diyorsun sonra kimsenin desteği yok diyorsun vallahi beyin fırtınası yaptırdn herkeseama abartiniz gorende dolarlar isdiyorm elbise ayakabi isdiyorm sanir birinin desdegi olmadan dogramam cocugu cok para lazm tamam yarsni aylem versn yarsini onlar onada yok diyolar
offff bebege ilaca cok. para lazm diyorm yahu ne var anlamicakÇok para lazım bana...
Çünkü bebek doğuracak ben...
Bana destek lazım
Çok para ve destek olmadan bu çocuğu
Ben var aldırmak lazım
Sizi şikayet etmek istiyorumkendi duserse kurtaj gerekicek ama ben ilacla dusuk yapmak isdiyorm
Evet öyleyms enteresanhapishanelerde esler icin odalar acildi diye biliyorum birlikte vakit gecirsinler diye
kendi duserse kurtaj gerekicek ama ben ilacla dusuk yapmak isdiyorm
Neden yaptın ozaman korunsaydın.psıkolojımı bozdunoffff bebege ilaca cok. para lazm diyorm yahu ne var anlamicak
Tovbe tovbe saka misin sen yahu bu ne gerzekce laftirbwnde onu diyorm biz salaklik yapiyoz allah neden veroyor olmadk zamanda yumurtlama donemimdede degildm gitdiyimde
offff bebege ilaca cok. para lazm diyorm yahu ne var anlamicak
neresi can onunSenin Allah tependen baksin..
Bu sadece buraya yazabildigim.
Yazik yazik..
Uckurunuza sahip cikin cana kastedeceginize.
offff bebege ilaca cok. para lazm diyorm yahu ne var anlamicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?