Henuz saglikci sayilmam ama eczacilik okuyorum bu sene mezun olcam. Hanimefendi böyle vakalar olsa da biliyorsunuz sonuçta cesitlasiydi haaliklardan cocugunuzu korumak ve bagisikligini artırmak icin asi şart. Ve asi yaptirmazsaniz cocugunuzun hastaliga yakalanma ihtimali asiyla sorun yasamaniz ihtimalinden cok daha fazla. Enfeksiyonlar ayni zamanda sterilizasyon eksikliğinden de kaynaklanir. Yani bu durumda asidan degil hastanenin ve doktorun temizlige fazla onem vermemesinden kaynaklanabilir ve zaten bebek cok narin yapida oldugu icin hemen hastalik ilerleyebilir. Bunun dışında guvendiginiz bir hastanede guvendiginiz bir doktora bebeginizin asilarini yaptirin bi sorun cikmayacagini umuyorum. Boyle negatif konulari bu kadar arastirmayin bilincli olmak tabii ki en guzeli ama inanin kotu yonde cok etkiler sizi. Her an ya bisey olursa dusuncesi psikolojinizi bozabilir. Pozitif dusunun titiz olun iyi biyer secin Allah da korur bisicik olmaz insallah.
Eskiden asi mi vardi sanki.
Arkadaşlar bu konuyu uzun bi sure arastirmistim ve içim hiiiic rahat değildi simdi bu ara çikan haberler yüzünden yine asiri derecede tedirginim cunku cuma günü bi oğlum daha olacak başlayacak asi isleri
Aşı yüzünden ölen çocuklar yada agir hastalıklara ya kalanlar var link verliyormu bilemediğim için atmadim ama arama yapip bakarsanız rastlarsiniz illaki
Sizlerin bu konudaki düşüncelerini merak ediyorum özellikle saglikci,kimyager isin içeriğine hakim arkadaşlar varsa görüşlerini paylasirsa cook sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?