saatler ?Selam kızlar. Doğu'da yaşıyorum, eşim memur. Ben anaokulu öğretmeniyim. Çalışmıyorum. Çocuk bakımı için ilan gördüm, başvuru yaptım. (3 yaşında, erkek çocuğu) anne babası aynı şekil de memur. Daha önce hiç çocuk bakmadım ama çocuklarla aram iyidir. Nasıl bir ücret talep edeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
Kusura bakmayın en önemli şeyi unutmuşumsaatler ?
Saatler ve sizden ekstra beklenen seylere gore degısır ucretSelam kızlar. Doğu'da yaşıyorum, eşim memur. Ben anaokulu öğretmeniyim. Çalışmıyorum. Çocuk bakımı için ilan gördüm, başvuru yaptım. (3 yaşında, erkek çocuğu) anne babası aynı şekil de memur. Daha önce hiç çocuk bakmadım ama çocuklarla aram iyidir. Nasıl bir ücret talep edeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
Sabah 8 akşam 5 olacak şekil de. Ücret onları da yormasın istiyorum ama hiç bilgim yokSaatler ve sizden ekstra beklenen seylere gore degısır ucret
neticede siz mesai yapacaksınız. Haliyle kalkıp 4-5 bin isteyemezsiniz. Şuan bakıcılıkta asgari ücret neredeyse. Ancak kaçırmayayım derseniz bir tık altında kalın 10 bin altına da düşmeyin. Yol ve yemeğinizi mutlaka konuşun.Sabah 8 akşam 5 olacak şekil de. Ücret onları da yormasın istiyorum ama hiç bilgim yok
Teşekkür ederimneticede siz mesai yapacaksınız. Haliyle kalkıp 4-5 bin isteyemezsiniz. Şuan bakıcılıkta asgari ücret neredeyse. Ancak kaçırmayayım derseniz bir tık altında kalın 10 bin altına da düşmeyin. Yol ve yemeğinizi mutlaka konuşun.
O kadar haklısınız ki.. Hanımefendi çalışıyor diye çok net konuşamadık. Ama böyle bir teklifi kabul etmem sanırım. Yorumunuz için teşekkür ediyorumÇoğu çocuk bakımında ev temizliği de isteniyor, ücretle birlikte bu konuyu da netleştirsenize öneririm. Çocuk bakacam diye ütü yapıp yemek hazırlarken cam silerken bulabilirsiniz kendinizi.
Hatta yemek bile isteyebilirler..en iyisi kendi evinde bakması..ama evinde tüm güvenlik önlemlerini almalı..büyük sorumluluk..ucret daha makul olmalı,çünkü 3 yaşındaki bir çocuğu aylık 10 bin tl ile güzel bir kreşe de verebilirler...Çoğu çocuk bakımında ev temizliği de isteniyor, ücretle birlikte bu konuyu da netleştirsenize öneririm. Çocuk bakacam diye ütü yapıp yemek hazırlarken cam silerken bulabilirsiniz kendinizi.
Yani kendi evimde bakarsam 8000 tl olarak düşünmüştüm. Hem benim için daha rahatHatta yemek bile isteyebilirler..en iyisi kendi evinde bakması..ama evinde tüm güvenlik önlemlerini almalı..büyük sorumluluk..ucret daha makul olmalı,çünkü 3 yaşındaki bir çocuğu aylık 10 bin tl ile güzel bir kreşe de verebilirler...
İstanbulda suan 12 15 bin civarı. Haftanın 5 veya 6 günü 8 18 calışma saati olarak düşünğn ve buna göre artırıp azaltınSelam kızlar. Doğu'da yaşıyorum, eşim memur. Ben anaokulu öğretmeniyim. Çalışmıyorum. Çocuk bakımı için ilan gördüm, başvuru yaptım. (3 yaşında, erkek çocuğu) anne babası aynı şekil de memur. Daha önce hiç çocuk bakmadım ama çocuklarla aram iyidir. Nasıl bir ücret talep edeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz
Arada ev işlerine yardım vs diyebilirler, bu çocuğun uyuduğu her saat temizlik ve yemek demekmiş, bilginiz olsun.O kadar haklısınız ki.. Hanımefendi çalışıyor diye çok net konuşamadık. Ama böyle bir teklifi kabul etmem sanırım. Yorumunuz için teşekkür ediyorum
Doğu olduğu için 10 binKusura bakmayın en önemli şeyi unutmuşumhaftanın 5 günü ve saat aralığı sabah 8'den akşam 17'ye kadar
Bence de kendi evinde bak,sabah kreşe bırakır gibi size bıraksınlar..onların evinde bakarsanız, işten geldiklerinde evi derli toplu beklerler,bütün gün oturuyor insan bir evi toplar,yemek yapar diye düşünüyorlar..duyduklarim hep böyle..bence kpss ve atanmak hep önceliğiniz olsun..Yani kendi evimde bakarsam 8000 tl olarak düşünmüştüm. Hem benim için daha rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?