ben daha doğum yapalı 40 gün oldu bugun cıktı 40 mız ama bır gun bıle onu yuk olarak görmedım Allahımın bana verdıgı hayat sınavımdakı en guzel ımtıhan olarak görüyorum. bende tekım eşim gunduz işte ve senınkı 7 aylık olmus benımkı daha cok kucuk ve koliği var cahılce bılmeden buyutrken hata yapabılırım belkı bogazına mama kacırırım belkı terletırım belkı üşütürüm ama ben bır anneyım evladımla yasayarak ögrenıyorum 40 gunde 40bin tane sey ögrendım. Rabbım bı kolaylıgını verıyo. hıc dısarı cıkmasamda oje surdugum tırnaklarım artık bakımsız olsada o benim bebeğim feda olsun.
arkadasım onu hayatına bı ayak bagı olarak görme eger öyle görürsen hem bebeğinin pskolojısını etkılersın hemde kendı hayatını cekılmez hale getırırsin. bızıde anamız babamız ne nazlarla buyuttuler duydunmu hıc bıker agızlarından sende bana yüktun dıye? hayır.. ozman sende evladına en ıyı hayatı sun. bunun ıcınde kendını toparla
arkadasım onu hayatına bı ayak bagı olarak görme eger öyle görürsen hem bebeğinin pskolojısını etkılersın hemde kendı hayatını cekılmez hale getırırsin. bızıde anamız babamız ne nazlarla buyuttuler duydunmu hıc bıker agızlarından sende bana yüktun dıye? hayır.. ozman sende evladına en ıyı hayatı sun. bunun ıcınde kendını toparla

Son düzenleme: