Çocuk başkasindan abimin evlilik dışı ilişkisindem bir çocuğu oldu o kışı ile imam nikahli bu durum da ne yapmam gerekir Eşim ile paylaşmami istemiyor

Bilmiyorum eşi ile bosanamiyor eşine söylemiyor ailem biliyor ben nabayim çocuk doğdu aklım almıyor.
Bosanamiyor değil bosanmiyor adi herif . Uzak durun karışmayın. Kesinlikle diğer kadınla görüşmeyin ve abinize uzuuuunnbir mesafe koyun. Eşinizin konusunu da bilemedim söyleseniz de olur soylemeseniz de

Dediğine göre abisiyle yengesi ayrı yaşıyorlarmış. Nikah duruyormuş, abisi finansal destek veriyormuş, yengesi boşanmaya yanaşmıyormuş. Acaba diğer kadından haberi var mı? Bana kalırsa var ama bebekten haberi olmayabilir.
Sizce bebeği duyunca boşar mı?

Bebekle anne, babası hariç nasıl görüşecek? O bebeği şuan görmek kadını da, yasananlari da kabul etmek demektir çünkü yanına gitmesi gerekecek.

Nurdan kıyamıyorum işte xok çok üzgünüm

Maden eşimden bağımsız yaşıyor o halde aralarında gerçek evlilik bağı yok, neden o zaman eşinin bilmesini istemiyor?
Ee neden olacak? Muhtemelen kadın bunu duyunca boşanmak ister. Söz konusu aldatma olunca da adamı soyup soğana çevireceğini düşünür. Bir de malûm, evlilikte edinilen malların yarı yarıya paylaşılma mevzusu var .

Şahsen saklanacak bir durum değil. Kesinlikle saklamam. Kendinizi yengeniz yerine koyun bir kadın olarak yakıştırıyor musunuz gerçekten saklamayı.

Bebek masum olabilir fakat ortada ihanete uğrayan bir kadın var ve o çocukta, bu ihanetin sonucu olarak doğdu. Şahsen abim böyle bir şey yapsa yengemin varlığından haberinin olmadığı bir çocuğu gidip görmezdim.

Klavye azizliği yorumunuz bu durum da çok kötü
Yengeye neden söylemiyorsunuz peki?
Madem aşırı üzüldünüz yengeyi arayıp gel seninle bebek görmeye gidelim diyeceksiniz. Abiniz de karım benden boşanmıyor ühühü o zaman başka kadından evlilik dışı çocuk yapayım demenin bedelini ödeyecek.

Bu arada boşanamıyorum diyen adamların çok büyük kısmı yalan söylüyor. Kuruş koklatmadan veya cüzi miktarda koklatarak boşanmak istiyorlar. Evlilik birliği içinde edinilen mallarda eşler yarıya yarıya ortak. Kadına bu hakkı vermek istemiyorlar, malları bölüşmek istemiyorlar. Adam fasfakir ve kadın boşanmak istemiyorsa sadece gerçekten adamın boşanamadığı inandırıcı geliyor. Onun dışında erkeklerin boşanamıyorum lafları bana geçmiyor.

Dediğiniz gibide olabilir fakat ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Adamın eşiyle evlilik bağı var ve bildiğin ihanet ediyor.

Aynen, zinadan boşanacak çünkü ortadaki çocuğu inkar etmek imkansız. Malların yarısı ile birlikte iyi bir tazminat da alır kadın. Bu korkutuyor gözünü heriflerin, çöp almadan çıkıp gitsen güle oynaya boşar.

Birşey yanlışsa yanlıştır,doğru tektir. Herkes yaptıklarının bedelini iyi ya da kötü ödemeli.
Yanlışın savunucusu olmamalısınız bu kişi abiniz de olsa. Yaptıklarının bedelini ödemeli. Yok öyle “hem karnım doysun hem pastam dursun” beyefendiye bak. Evli 2 çocuklu şahıs başka kadına ev açıp üstüne bir de çocuk yapacak, sonra da “aman ha şu duymasın buna söyleme” diye maval okuyacak.
Yerinizde olsam eşimden gizlemezdim.abime de eşiyle konuşup boşanması konusunda ısrarcı olurdum. Yengenizin kandırılmasından vicdanen rahatsız olduğunuzu umuyorum. Bu tür karmalara girerseniz ileride benzer şeyler yaşamanız çok muhtemel.
Olan kime oldu bu durumda… Malesef evlilik dışı doğan çocuğa. Yazık gerçekten.Karakterden zayıf insanlar yedikleri haltın bari arkasında dursalar keşke!

İnadından boşanmayan kadın da illa ki var. Ama adam ceketini alıp gitti, evi barkı kadına bıraktı, çoluğu çocuğu mağdur etmedi de kadınlar boşanmadı sanki. Hem kadını boynuz manyağı yapıp hem de hayatından sessiz sedasız hiçbir şey talep etmeden çıksın gitsin istiyorlar. Konu sahibinin çok sevgili abisi boşanmayı o kadar çok isteseydi karısından saklamazdı başkasından yaptığı çocuğu.

Bence yiyeniniz ile görüşün kimse kimsenin 4 duvar arasında ne yaşadığını bilmez . Abiniz size anlatmayacaksa kime anlatacak siz yanınızda olmayacaksa kim olacak yanında . Keşke olmasaydı ama olan olmuş . Onların kari koca ilişkileri sizi ilgilendirmez yiyeninizi görün . Bizim için uzaktan konuşmak kolay . Kimsenin başına böyle bir olay benim başıma gelmez diyemez . Yani diyeceğim kalbinizi dinleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…