Bosanamiyor değil bosanmiyor adi herif . Uzak durun karışmayın. Kesinlikle diğer kadınla görüşmeyin ve abinize uzuuuunnbir mesafe koyun. Eşinizin konusunu da bilemedim söyleseniz de olur soylemeseniz deBilmiyorum eşi ile bosanamiyor eşine söylemiyor ailem biliyor ben nabayim çocuk doğdu aklım almıyor.
Bebekle anne, babası hariç nasıl görüşecek? O bebeği şuan görmek kadını da, yasananlari da kabul etmek demektir çünkü yanına gitmesi gerekecek.Sırf evlilik dışı oldu diye günahsız bir masumun ne suçu var. Annesiyle babası dışında evet o sizin yeğeniniz ve yeğeninizi görmelisiniz evlilik dışı diye çocuk dışlanır mı hiç sizin canınız kanınız
Korular iyidir, oksijen kaynağı sonuçta. Böyle böyle ormanlarımız çoğalacak.Hayır aramadım ne yapacağımı bilemedim aramam kesinlikle abimi aradım zaten ağladım koru oldum
Nurdan kıyamıyorum işte xok çok üzgünümSırf evlilik dışı oldu diye günahsız bir masumun ne suçu var. Annesiyle babası dışında evet o sizin yeğeniniz ve yeğeninizi görmelisiniz evlilik dışı diye çocuk dışlanır mı hiç sizin canınız kanınız
Yok bende destek olmuyorum kendisini sevmesemde kimse bunu haketmiyor sadece dünyaya gelen bebeği görmek isterim ama yani gitsem bu dert gitmesem bu dert
Klavye azizliği yorumunuz bu durum da çok kötüKorular iyidir, oksijen kaynağı sonuçta. Böyle böyle ormanlarımız çoğalacak.
E tamam söyleyin o zaman işte boşanırlar böylece.Eşi istemiyor eşinden bağımsız yaşıyor .herşeyi para vs veriyor kadın bosamiyor
Ee neden olacak? Muhtemelen kadın bunu duyunca boşanmak ister. Söz konusu aldatma olunca da adamı soyup soğana çevireceğini düşünür. Bir de malûm, evlilikte edinilen malların yarı yarıya paylaşılma mevzusu var .Maden eşimden bağımsız yaşıyor o halde aralarında gerçek evlilik bağı yok, neden o zaman eşinin bilmesini istemiyor?
Sırf evlilik dışı oldu diye günahsız bir masumun ne suçu var. Annesiyle babası dışında evet o sizin yeğeniniz ve yeğeninizi görmelisiniz evlilik dışı diye çocuk dışlanır mı hiç sizin canınız kanınız
Yengeye neden söylemiyorsunuz peki?Klavye azizliği yorumunuz bu durum da çok kötü
Ee neden olacak? Muhtemelen kadın bunu duyunca boşanmak ister. Söz konusu aldatma olunca da adamı soyup soğana çevireceğini düşünür. Bir de malûm, evlilikte edinilen malların yarı yarıya paylaşılma mevzusu var .
Ben de bir tek buna takıldım, tam yazacaktım56 değil miydi o ya? Ortalık 56 oldu derlerdi. O da mı piyasaya ayak uydurup artmış?
Aynen, zinadan boşanacak çünkü ortadaki çocuğu inkar etmek imkansız. Malların yarısı ile birlikte iyi bir tazminat da alır kadın. Bu korkutuyor gözünü heriflerin, çöp almadan çıkıp gitsen güle oynaya boşar.Bu arada boşanamıyorum diyen adamların çok büyük kısmı yalan söylüyor. Kuruş koklatmadan veya cüzi miktarda koklatarak boşanmak istiyorlar. Evlilik birliği içinde edinilen mallarda eşler yarıya yarıya ortak. Kadına bu hakkı vermek istemiyorlar, malları bölüşmek istemiyorlar. Adam fasfakir ve kadın boşanmak istemiyorsa sadece gerçekten adamın boşanamadığı inandırıcı geliyor. Onun dışında erkeklerin boşanamıyorum lafları bana geçmiyor.
Analı babalı nasıl büyüsün abiniz zaten başkasıyla evli?Abim destek istedi bende görüşmedim şuan çocuk doğdu Allah analı babalı büyüsün dedim aradım çocuğu görmeye gitcem mi gitmicem mi arafda kaldım
İnadından boşanmayan kadın da illa ki var. Ama adam ceketini alıp gitti, evi barkı kadına bıraktı, çoluğu çocuğu mağdur etmedi de kadınlar boşanmadı sanki. Hem kadını boynuz manyağı yapıp hem de hayatından sessiz sedasız hiçbir şey talep etmeden çıksın gitsin istiyorlar. Konu sahibinin çok sevgili abisi boşanmayı o kadar çok isteseydi karısından saklamazdı başkasından yaptığı çocuğu.Aynen, zinadan boşanacak çünkü ortadaki çocuğu inkar etmek imkansız. Malların yarısı ile birlikte iyi bir tazminat da alır kadın. Bu korkutuyor gözünü heriflerin, çöp almadan çıkıp gitsen güle oynaya boşar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?