Ahhahahaha aşkım dur şimdi üçün beşin hesabını mı yapim zaten konu beni ayar etti sinirden ne dediğimiz mi biliyom ben56 değil miydi o ya? Ortalık 56 oldu derlerdi. O da mı piyasaya ayak uydurup artmış?
Çok haklısınBir yuva kolay kurulmuyor.
Abinizin yuvasını yıkmayın öncelikle.
Yapmış bir cahillik, erkektir sonuçta bazen böyle ufak hatalar yapabilir.
Hediyelerinizi alıp evlilik dışı olan yeğeninizi görmeye gidin, tanışın kaynaşın, koklaşın.
Eşinize durumdan bahsetmeyin çünkü o da abinizi örnek alıp aynı şeyi yapabilir normalmiş yaaa diyerek.
Off kesin o kadar yorum içerisinden seni ciddiye alacakBir yuva kolay kurulmuyor.
Hediyelerinizi alıp evlilik dışı olan yeğeninizi görmeye gidin, tanışın kaynaşın, koklaşın.
Eşinize durumdan bahsetmeyin çünkü o da abinizi örnek alıp aynı şeyi yapabilir normalmiş yaaa diyerek.
Yengenize söyleyin eşinize de bu saklanacak birşey mi! Günahsız çocuğun da bir aileye ihtiyacı var sizin bile çocukla tanışma zorunluluğunuz var ailesinin bir parcasisiniz!Bilmiyorum eşi ile bosanamiyor eşine söylemiyor ailem biliyor ben nabayim çocuk doğdu aklım almıyor.
Çünkü en mantıklı yorum benimki. Şöyle bir okudum da hep erkek düşmanı yorumlar yapılmış. Yazık değil mi? Erkekler de insan. Kadın erkeğin kurdu değil yurdu olmalı, hatalarını örtmeli, iyileştirmeli, güzelleştirmeli.Off kesin o kadar yorum içerisinden seni ciddiye alacak
Demeyin boyle şeyler. Ciddiye alırlarBir yuva kolay kurulmuyor.
Aradım derken kadını aramamışsınızdır umarım.Abim destek istedi bende görüşmedim şuan çocuk doğdu Allah analı babalı büyüsün dedim aradım çocuğu görmeye gitcem mi gitmicem mi arafda kaldım
Bugün söz verdim "bir yuva kolay kurulmuyor" ablasıyım artık. Boşanmalara karşıyım. Yazık günah.Demeyin boyle şeyler. Ciddiye alırlar
Bebeği aramış.Aradım derken kadını aramamışsınızdır umarım.
Helal olsun bebekceğiz hemencecik dile gelmiş. Allah'ın hikmetiBebeği aramış.
Evet bende böyle düşünüyorum çocuk olunca kıyamadım sade
KabyllenemiyorumAyrıca bosanmayan kim anlayamadım. Yengenizin ilişkiden haberi var mı? Nüfusa aldıysa çocuktan da haberi olur. Buna rağmen boşanmaz mi?
Bebeği düşünmek yerine şuan yengenizi ve yeğenlerinizi düşünün. İçiniz neye yanıyor tam olarak onu da anlamadım.
Hayır aramadım ne yapacağımı bilemedim aramam kesinlikle abimi aradım zaten ağladım koru oldumBebeği aramış.
Eşine yediği haltları söylemiyorsa nasıl boşanamıyor oluyor onu anlamadım. Kadın hiçbir şey bilmiyor, belki bilse boşanacak. Sanki her şeyi bilip de boşanmıyor gibi konuşuyorsunuz.Bilmiyorum eşi ile bosanamiyor eşine söylemiyor ailem biliyor ben nabayim çocuk doğdu aklım almıyor.
Valla kadın az bile yapiyor. Cocugu bilmiyorsa da abinizin ne mal oldugundan haberi var demek ki.Eşi istemiyor eşinden bağımsız yaşıyor .herşeyi para vs veriyor kadın bosamiyor
Nüfusuna aldı mı peki ?Görüşmem gerektiğine inanıyorum yegenimide merak ediyorum
Sırf evlilik dışı oldu diye günahsız bir masumun ne suçu var. Annesiyle babası dışında evet o sizin yeğeniniz ve yeğeninizi görmelisiniz evlilik dışı diye çocuk dışlanır mı hiç sizin canınız kanınızGörüşmem gerektiğine inanıyorum yegenimide merak ediyorum
Eşi istemiyor eşinden bağımsız yaşıyor .herşeyi para vs veriyor kadın bosamiyor
Senin o ağzın neler söyler,etme ağamBir yuva kolay kurulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?