Slm kızlar;
Konu başlıktan anlaşıldığı gibi eşim ,annem,ablamlar,konu komşu herkes neden çocuğumun olmadığını soruyorlar daha önce bir gebelik gecirdim nasip olmadi neyse banada eşim hariç milletin bu kadar özeline karismalari mantiksiz geliyor ve artık herkesin bunu sorması beni sinir ediyor çünkü kendimi hem fiziki hem psikolojik hamilelige hazır hissetmiyorum cesaretimde yok açıkçası ama eşiminde bu aralar iki kelimeden birisi çocuk oldu bütün arkadaslarim baba oldu diyor hakli olarak ama bu konuyu asamiyorum evleneli 4 bucuk sene oldu bir evlilikte cocuk şartmi çocuk olmazsa ne olur bi yardım edin.
Aynen ama nasıl hazir hissedicem bilmiyorumEşinin hakkı baba olmak tabikide sizinde kendinizi hazır etmeniz lazım
Tek taraflı olmaz
Bu durumda benim sinirime dokunuyor.Bana hiç tnımadığım bir komşu otobüs durağındayken "siz kaç yıldır evlisiniz çocuğunuz olmuyor mu yoksa düşünmüyor musunuz?" demişti.
Üstelik komşu yaşı büyük bir amcaydı.
İnsanlar bu konularda korkunç meraklı.
Evet esimde malesefff onlarin kafadan gidiyorÇocuksuz evlilik oluyor bizimki meselaartık bıktılar biz istemiyoruz boşuna söylüyorsunuz dedik demiyorlar
Ama eşiniz istiyor bu zor işte
Aynen ama nasıl hazir hissedicem bilmiyorum
Evlenmeden önce istiyordum çocuk ama düşükten sonra cesaret edemedimLarisko
Dışarıdaki insanlara bu konuda gereken cevabı gayet güzel verebilirsiniz..
Ama söz konusu eşiniz istiyorsa ama siz kesinlikle istemiyorsanız, bu sorun olabilir işte. Sizin istememeniz ne kadar hakkınızsa, eşinizin baba olmak istemesi de gayet doğal hakkı. Işte bu noktada bu konuyu evlenmeden konuşmak lazımdı derim..
Evet haklisinizBaşkaları ah bi çekse ellerini dillerini diğer insanların üzerinden ahh.ama eşiniz istemekle haklı zira az da değil evleneli onun açısından da bakmak lazım sizde korkmayın biri öyle oldu diye hepsi öyle olacak değil hamileliğin
Çok geçmiş olsun umarım iyisinizdir şuan bende 1 senedir hastayım malesef major depresyonum var ve bende ilaç kullaniyorumHayat geçiyor ama ve başınıza ne geleceği belli değil. Annelik zor olduğu kadar da keyifli bir süreç hayatınız falan da kısıtlanmaz ne yapacaksanız çocuğunuzla da yapabilirsiniz. Genç anne olmanın avantajını göz ardı etmeyin.
Ben de hazır hissedeceğim diye beklerken başıma adını anmak istemediğim bir hastalık geldi ve uzun süre ilaç kullanmam gerek. Bu yüzden çocuk dosyasını rafa kaldırdım çok pişmanım evlenir evlenmez anne olmadığıma.
Tavsiyeniz için çok sagolunmajor depresyonunuz varsa bir psikyatristle görüşüyorsunuzdur zaten bu konudan da bahsedin. Muhtemelen düşükten sonra oluşan bir korku sizinki, Atlatacaksınızdır. Etrafınızı önemsemeyin. Bu sadece siz ve eşiniz arasındaki bir mesele.
Slm kızlar;
Konu başlıktan anlaşıldığı gibi eşim ,annem,ablamlar,konu komşu herkes neden çocuğumun olmadığını soruyorlar daha önce bir gebelik gecirdim nasip olmadi neyse banada eşim hariç milletin bu kadar özeline karismalari mantiksiz geliyor ve artık herkesin bunu sorması beni sinir ediyor çünkü kendimi hem fiziki hem psikolojik hamilelige hazır hissetmiyorum cesaretimde yok açıkçası ama eşiminde bu aralar iki kelimeden birisi çocuk oldu bütün arkadaslarim baba oldu diyor hakli olarak ama bu konuyu asamiyorum evleneli 4 bucuk sene oldu bir evlilikte cocuk şartmi çocuk olmazsa ne olur bi yardım edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?