- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 34
Yaklasimnz Cok guzel bn hamileym suanda. Ne zmn kotu durumda olsam . rabbim olmayanada ver bunnu yasayablmek icin cirpinan insanlar var diyorum. Bgn cok duygusalm surekli cocuk sahibi olmak istyeninsanlari dusunyrm.Allah onlarin yardimcisi olsun. Ve dara dusenlere de Allah sabir versin insallah.Çoçuğu olmayanları yıllarca hastane köşelerinde tedavi gören defalarca tüp bebek yaptırıp tutmayanları bu uğurda ev lüks araba parası harcayanları düşünün inan daha sabırlı olursunuz....pskolog değil yaşına göre pedagog gidin yaşına uygun eğitim çizgi filmleri ve oyuncaklar alın biras düzelme olabilir.. Sabır ve şükür..
Konu sahibi de dediginz gibi sabir dileyip cocuga olan yaklasmlarni gozden gecirin. Belkide ebeveynlerden de kaynaklanan bi fevrilik soz kknusu olablr. Bizlerde farknda olmadan cocuklarn yaninda yanls davranislar sergileyeblyorz. Cocuk lar cok etkileniyor. Yanls anlamyn siz oylesnz demiyorum. Ama herseyi gosden gecirmekte fayda var. Rabbim cocugunuza saknlik versin insallah. Icinde bulundgnz durumdan kurtulmanz dilegiyle..