ayyyy ne mükemmel bi insansın herşeyi kendi yapmış herkes senin kadar mükemmel değil şekerim hausfrau
o çucuk bi diş çıkarsın da görürsün
ayyyy ne mükemmel bi insansın herşeyi kendi yapmış herkes senin kadar mükemmel değil şekerim hausfrau
o çucuk bi diş çıkarsın da görürsün
sana ithafen yazdım canım senin gibi IQ yüksek insanlar anlamış hemen
ama sıkıntı kimden kaynaklanıyor çocukdan öyle değilmi?
yani bunlar bir bütün canım
bana ithafenmi yazdın gerçi bilmiyorum ama cevap yazayım dedim......
topigi acan hanimefendi
bir bebege bakmak icin bedenen ve ruhen saglikli olmaniz gerekir
yazdiklarinizdan anladigim kadariyla
sagliginizin bozuldugunu düsünüyorum
ne tür yorumlar bekliyordunuz ki
Yazdığınız tüm yorumlara katılıyorum daha fazla söze gerek yok. konuyu açan hanıma gelince anneliğin kolay olduğunu kimse söylemedi bende çalışıyorum 2 erkek çocuk arka arkaya oldu ilk 3 senede günde 1 saat kesintisiz uyumamışımdır. son 1 senedir rahatladım ama bir kez bile offf daraldım sıkıldım lafını etmedim. Allah onlara sağlık afiyet versin de ben başka bişey istemem. emek vermesek nerde kaldı anneliğin kutsallığı. size yorum yapan insanları eleştirmenize anlam veremedim.
alınanlar belli zaten kendilerini belli ettiler ben zaten yeteri kadar kitap okuyorum canım evde kütüphanem var ben öğretmenim çünkü şimdi buna da biişeyler yazar bayan çok bilmişler oooo madem öğretmensin daha bilmem ne olmalısın diye ama ben insanım önce
alınanlar belli zaten kendilerini belli ettiler ben zaten yeteri kadar kitap okuyorum canım evde kütüphanem var ben öğretmenim çünkü şimdi buna da biişeyler yazar bayan çok bilmişler oooo madem öğretmensin daha bilmem ne olmalısın diye ama ben insanım önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?