çocuk çocuk çocuk

Ocak konusu. Konu sahibi çoktan hamile kalıp doğum yapmış. Bu gibi nedenlerden ötürü geçmi konuları hortlatmıyoruz. İnsanlar çoktan bebeği olan hatuna gereksiz yorumlar yapıyor sayenizde.
Farkında olmamam normal ama sizin sert üslubunuz hiç normal değil. Yakıştıramadım.

Farkında olmamam normal ama sizin sert üslubunuz hiç normal değil. Yakıştıramadım.
Sert bir uslupla yazmadim. O sekilde yorumlamak sizin tasarrufunuz. Ocak konusu ise gecmise dogru gitmeden nasil bulunur yorum yapilir bilmiyorum. Bazen insanlarin ortak derleri oluyor konuyu o sekilde buluyorlar ama sizin yorumunuzda buna isaret eden bir sey de yok.
Aslinda yeni uye oldugunuz icin ilk mesajim sadece bilgilendirme amacliydi.

Benim içinde şu an cok erken geliyor.Aynı duygulara sahibim.Eşim o kadar cok naif yaklasıyor ki bu konuda ürkütmeden.. Karnımı seviyor usul usul içli içli bakıyor. Saçlarımı kokluyor anne kokusu demesı bıle yetıyor. Benım goruslerımı bıraz olsun yumusattı.İlk baslarda evliliğe doyayım tasası vardı.Şimdi cok saglıklı olmalıyım ki bebegımde saglıklı olmalı derdi.. su gunlerde cocugun gelecek kaygısı tırı vırı bahaneler.. Giderek ıcımde buyuyor bu arzu zamanla.. Esınıze hazır hıssetmedıgınızı acıkca soyleyın..

Back
X