- 19 Mayıs 2009
- 450
- 408
- 303
Baktırdık problem bende kist var ondan olmuyor. Çocuk tedavisi görüyoruz 2 yıldır. Hayırlısı bizde inşallah anneliği yaşarız.belkı eşinde problem var baktırdın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baktırdık problem bende kist var ondan olmuyor. Çocuk tedavisi görüyoruz 2 yıldır. Hayırlısı bizde inşallah anneliği yaşarız.belkı eşinde problem var baktırdın mı
inş olur ama olmazada kendınızı yıyıp bıtırmenın anlamı yok oluruna bırakın. hersey allahtanBaktırdık problem bende kist var ondan olmuyor. Çocuk tedavisi görüyoruz 2 yıldır. Hayırlısı bizde inşallah anneliği yaşarız.
benım annemın kuzenı 20 yıl ugastı olmayınca olmuyor kafanıza taktıkca daha kötü. oluruna bırakınBaktırdık problem bende kist var ondan olmuyor. Çocuk tedavisi görüyoruz 2 yıldır. Hayırlısı bizde inşallah anneliği yaşarız.
beni yanlis anlama 1.5 sene dusunmeye basla benim gibi cok ertelersen sonra olmazsa cok suclar esin seni benimki gibibayanlar hepinize tşk ederim dün eşimi kuzeni aradı eşi hamileymiş onu söyledi konuştular falan sizin yok mu vs diye sordu kapadılar teli. eşim bak eşi hamileymiş bizden sonra evlendi onlar dedi. gayet sakin bi şekilde kuzenin kaç yaşında dedim 30 dedi karısı kaç yaşında dedim 28 dedi ee olabilir tam yaşları zaten mantık evliliği gibi bişeydi onların ki dedim banane yaşlarından dedi bende banane o zaman hamileliğinden bana mı sordular o hamile diye bende mi çocuk yapacam dedim. surat asıldı tabi kusura bakma benim hazır olmam gerekiyor devamlı burnuma sokup durma soğutuyosun iyice bekliceksin başka seçeneğin yok bi daha bu konuyu duymak istemiyorum dedim.
inşallah bi müddet daha idare ederiz :)
olacagı varsa olursu ztn erkende deneseydın aynısı olurdu. eşın senı sucluycana moralını daha cok bozıcagına sana destek olsa...beni yanlis anlama 1.5 sene dusunmeye basla benim gibi cok ertelersen sonra olmazsa cok suclar esin seni benimki gibi
ben 2 cocugumla 5 yıl ara bıraktım ve ılk denemede hamıle kaldım ınanın hıccc alakası yok boşuna kendızı suclamayınbeni yanlis anlama 1.5 sene dusunmeye basla benim gibi cok ertelersen sonra olmazsa cok suclar esin seni benimki gibi
haaa haa demin su linkte http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gelmiyorsun-bebek.896908/page-8#post-44752139 seyler yazdim bu konunun altina icimi doktum benim icin dua et bir an once hamile kalayim bebegim olsun diyeolacagı varsa olursu ztn erkende deneseydın aynısı olurdu. eşın senı sucluycana moralını daha cok bozıcagına sana destek olsa...
inşallah olur elbette sen moralını bozmahaaa haa demin su linkte http://www.kadinlarkulubu.com/forum...gelmiyorsun-bebek.896908/page-8#post-44752139 seyler yazdim bu konunun altina icimi doktum benim icin dua et bir an once hamile kalayim bebegim olsun diye![]()
onuda düşünüyorum tabi ki düşünmezmiyim çok karışık bi konu olursada kendimi henüz hazır hissetmiyorum allah verir inşallah sanada aratmasın en zoru buBende 25 yaşından beri deniyorum olmuyor şimdi 29 oldum keşke bende istemesem diye düşünüyorum ama deli gibi evlat sahibi olmak istiyorum ya olmazsa diye de mi korkmuyorsun.
Bende 25 yaşından beri deniyorum olmuyor şimdi 29 oldum keşke bende istemesem diye düşünüyorum ama deli gibi evlat sahibi olmak istiyorum ya olmazsa diye de mi korkmuyorsun.
Bende 25 yaşından beri deniyorum olmuyor şimdi 29 oldum keşke bende istemesem diye düşünüyorum ama deli gibi evlat sahibi olmak istiyorum ya olmazsa diye de mi korkmuyorsun.
Çok yenı daha.ayrıca kendımı hazır hıssetmıyrum demıssın.en az 1-2 yıl dolmadan yapma canımmerhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim eşimle severek her şeyimizi kendimiz yaparak evlendik mutluyuz çok şükür ne ailevi problemlerimiz var ne başka bir şey. ama benim problemim eşimin devamlı çocuk istemesi. düğünümüzü kendimiz yaptık 2-3 ay daha yüklü ödemelerimiz var altından kalktık zorlanmadık çok şükür. onu bahane ediyorum şurda kaç ay kaldı şimdi hamile kalsan bile o zamana biter borçlar diyor. ben hazır hissetmiyorum diyorum ben çok istiyorum diyor. bazen kıyamıyorum bir dediğimi iki etmez sağolsun ama ben çok kararsızım bi çocuk düşünemiyorum neden bilmiyorum erken mi o yüzden mi böyle hissediyorum yoksa hiç istemez miyim korkuyorum. ben ne yapayım bi akıl verin kızlar![]()
ne güzel anlatmışsın boyle bilinçli annelerin çoğalması dileğiyle9 ay siz karninizda tasicaksiniz 2 yasina kadar siz emzireceksiniz 6 ay gazi olup aglicak siz bakicaksiniz ek gidaya gecicek kulagi temizlenicek tirnagi uzucak kiyafetleri ayri yikanicak herseyi tek tek utulenicek evde deterjanlar kirilicak hersey yukari kaldirilicak dusup kafasini vurmasin diye pesinde gezilicek hastalanicak atesi cikicak park isticek oyun isticek herseyi agzinq atabilir gozunuz uzerinde olmali hergun ev supurulup silinmeli hergun taze yemek olmali anne olanlar bilir daha neler neler var
Ama babasi aksam gelicek sevicek oynucak hemen yorulup uykusu geldi diyip size vericek
Anne olmak muhtesem bisey kalktim ikinciyi yapiyorum ama zorluklarini ve sorumluluklarini biliyor ve kabul ediyorum kesinlikle sizin hazir olmaniz lazim
merhaba hanımlar ben 5 aylık evliyim eşimle severek her şeyimizi kendimiz yaparak evlendik mutluyuz çok şükür ne ailevi problemlerimiz var ne başka bir şey. ama benim problemim eşimin devamlı çocuk istemesi. düğünümüzü kendimiz yaptık 2-3 ay daha yüklü ödemelerimiz var altından kalktık zorlanmadık çok şükür. onu bahane ediyorum şurda kaç ay kaldı şimdi hamile kalsan bile o zamana biter borçlar diyor. ben hazır hissetmiyorum diyorum ben çok istiyorum diyor. bazen kıyamıyorum bir dediğimi iki etmez sağolsun ama ben çok kararsızım bi çocuk düşünemiyorum neden bilmiyorum erken mi o yüzden mi böyle hissediyorum yoksa hiç istemez miyim korkuyorum. ben ne yapayım bi akıl verin kızlar![]()
Kendinizi hazır hissetmiyorsanız lütfen acele etmeyin, erkekler her ne kadar ilgili babalar olsa da tüm yük sizin üzerinizde olacak. Hem daha çok gençsiniz illaki çocuk olur.