Çocuk doğurmayı bir başarı veya kariyer gibi gören arkadaşım artık canımı sıkıyor 🙄

2 sene bana göre de çocuk yapmak için çok bence.Ama sizin kararınıza karisamazlar.Nasil arkadaş bu boşanmak istedigin adamdan çocuk yap diyor.Arana mesafe koym

Bir videoda izlemiştim. Size böyle bi soru sorunca ciddi bi şekilde "Bunu bana neden soruyorsun? Ne yapmak istediğini anlamadım?" diyerek bozabilirsin. Muhtemelen aman ne var merak ettim altı üstü falan der, hiçbi şey söylemeden yüzüne ciddi bi şekilde bak. Hiçbi şey deme.

Gerçekten kız arkadaşınla kanka diye mi konuşuyorsun?Bir bana mı çok itici geldi, yaşlarda liseyi geçmiş baya ama bilemedim.

Ben şöyle derim tüm masraflarımi karşılayın bebekle ilgilenin bakın uyutun ben size 3 er 3 er doğururum boru mu be herkes kraliçe arı olmak zorunda değil cicim.

Rabb im hakkınızda hayırlısını versin. Mükemmel bir evlilik te olsa senin yaptığın çocuk arkadaşını ilgilendirmez. Bende 6 senelik evliyim henüz benimde yok. Bebek konusunda dengesiz konuşanlar oldukça ağızlarının payını veriyorum sende aynısını yap lütfen. Hatta teyzeme cok istiyorsan sen yap gönder demiştim. Canınızı sıkmayın kendinizi üzdüğünüze değmez

Teşekkür ederim :)

Aynı kafadan değilseniz, nasıl arkadaş olmaya devam ediyorsunuz anlamadım. Arkadaş dediğin yakınsan eğer dertte paylaşılacak saygı da duyulacak sevgi de gösterilecek. Sizin yakın değil sanırım. O yüzden sınır koyun derim. Görüşme zorunluluğunuz var ise merhabadan öteye geçmeyin ve her söylediğine gülerek cevap vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…