Küçük desem küçük değilsiniz cahil desem o hiç değilsinizBiliyordum çocuk dünyaya getirmede sorun olcagını düşünemedim ki![]()
Nasıl düşünemediniz
Çok mu aşıktınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük desem küçük değilsiniz cahil desem o hiç değilsinizBiliyordum çocuk dünyaya getirmede sorun olcagını düşünemedim ki![]()
Bak arkadaşım bak bitanem bak canım belkide senden büyüğüm bilemicem 34 yaşındayım ben.. sana sukadarini soylim benim hayatımda olan kişide ortamlara girer çıkar çok sosyal hayatı olan bir insandı ve oda çalışan hafta sonları ise bana ayıran arkadaşlarına ayıran adamdı. . Ve bu insanla ben 2 3 kere ciddi boyutta kavga ettiğimde atıcam kendimi şimdi camdan kapıcam telimi cikicam yola kemiği bile bulunmicak diyip bu şekilde beni döndüren insandı. .Evlenmeden öncede korkularım vardı ama baktımki arkadaş ortamlarına girip cıkıyor,çalışan bi insan,Halası var normal diğer amcasıda normal . ama şimdi çocuk isteme olunca korkularım çogaldı.Rabbim yardım et
Çok aşık değildim ama iyi insan nazik aileside iyi dedim.efendi çocuk dedim de dedimKüçük desem küçük değilsiniz cahil desem o hiç değilsiniz
Nasıl düşünemediniz
Çok mu aşıktınız
Arkadaşım napayım nasıl düşüneyim bana açık yazarmısın lütfenBöyle düşünürsen hiç doğurma.ben bipolar atlattım.kardeşim okb ve manik depresif.bitane minnak kizim var.bizde de genetik.şu sıralar.gen çekiminden değil haklı sebeplerden depresyonda gibiyim.hızlı hareket edemiyorum.bi durgunluk var.bi yandan da üzüntüden uyuşmuş gibiyim.hani böyle bi yere vura vura bi süre sonra orada his kalmaz
Benim çocuğumun nasıl olacağı nasip kısmet seninde olursa öyle. Hani diyelim böyle genetik ruh hastalığı orani fazla dedin boşandın.gittin ailesinde ruh hastalığı olmayan biri ile evlendin çocugun oldu diyelim.senin bilemeyeceğim adamin gecmisten bilmem kaçıncı dedesinde yada belki senin bilmem kaçıncı babanende psikolojik hastalık vardı ve o çocuğunda çıktı o zaman ne olacak.Arkadaşım napayım nasıl düşüneyim bana açık yazarmısın lütfen
aaa yok biz normal uyuyoruzNasıl uyuyorsunuz ? Ben olsam ödüm kopardı. Hiç mi rüyasında filan hareketlenmiyor. Mesela benim yastık altında bıçak silah filan olsa kesin bir zarar gelirdi, ruyamda hırsızı ısırıyorum diye eşimi ısırmışlığım; eşimin de ağlardan kaçıyor diye saçlarımı yolmuşluğu var..
*Konu sahibi arkadaşım; tam olmasa da benzer depresif genler benim ailemde olduğu için pek yorum yapamıyorum. Suan sağlıklıyım ama ilerisi için bilemiyorum..
zaten hirsizdan korkmuyomus 16. katta oturuyomuş. Valla bende bıcakla yattim silahlada yattim :) Bana garip gelen bi durum degil yani.Yatak başina pompalı tüfek koyup bile uyumuşluğumuz varHirsizdan o kadar korkan yaz, kis cam acik uyuyamaz. Benim biber gazim var yastik altinda bicakla uyumaktan daha mantikli. -.-
Sizin dusunceniz de biraz bosvermislik seviyesinde rahatlik sayilmaz mi ama?Benim çocuğumun nasıl olacağı nasip kısmet seninde olursa öyle. Hani diyelim böyle genetik ruh hastalığı orani fazla dedin boşandın.gittin ailesinde ruh hastalığı olmayan biri ile evlendin çocugun oldu diyelim.senin bilemeyeceğim adamin gecmisten bilmem kaçıncı dedesinde yada belki senin bilmem kaçıncı babanende psikolojik hastalık vardı ve o çocuğunda çıktı o zaman ne olacak.
o yüzden anne baba olarak en sağlıklı şekilde yetiştirmek evladimizi genlerindeki hastalık eğilimine rağmen ancak elimizden geleni yapabiliriz.geçmişte tum psikolojik hastalıklara delilik deyip geçildi.şimdi hem çok cesit var.hemde bir kişide birden fazla cesidi de bulinabiliyor.bipolar okb ile kol kola oluyor mesela.çevresel faktörler bemce psikolojik hastalık eğilimi olanı hasta ediyor.valla bazi durumlarda da psikolojik raporlu olanlar.diğer kendini sağlam zannedenlerden daha aklı başında oluyor.misal ince fikirlilikten psikolojisi bozulup depresyon eğilimi açığa cikmaya baslayan çocuğu ona göre yetistirir egitirsin gerekirse çocuk terapistine götürürsün.
Merak ettim. Bu kadar silahı (yastık altına pompalı konmaz demek ki başka var) nasıl ve neden edindiniz acabazaten hirsizdan korkmuyomus 16. katta oturuyomuş. Valla bende bıcakla yattim silahlada yattim :) Bana garip gelen bi durum degil yani.Yatak başina pompalı tüfek koyup bile uyumuşluğumuz var (korku filmi izlemiştik sadece)
Biber gazı kapali alanda sıkınca sizde etkilenirsiniz. yani ona doğru sıktımla bitmiyo iş. Ben ilk aldıgımda camdan dısarı sıkmıstım butun ofis (bayada genısti ofis) herkes yanmiştı.
silah eşimin kendi silahıMerak ettim. Bu kadar silahı (yastık altına pompalı konmaz demek ki başka var) nasıl ve neden edindiniz acaba![]()
Eşimde bzen gereksiz yere gülüyor anlamsızca.kaç kere uyardım niye böyle gülüyorsun diye bna sey diyor.akşıma bişey geldi falan o şey ne diyorum çok saçma gülmeyi gerektircek bişey değil yani![]()
Tanısı ne bilmiyorum ama görümcem hastalerde falan yattı .şuanda yatmıyor ailesınin yanında ilaçlar kullanıyor. Ben tam olarak öğrenip size sonradan bilgi verecegim.teiekkür ederim
Eşimde bzen gereksiz yere gülüyor anlamsızca.kaç kere uyardım niye böyle gülüyorsun diye bna sey diyor.akşıma bişey geldi falan o şey ne diyorum çok saçma gülmeyi gerektircek bişey değil yani![]()
cok korkunc ya2 ay once Ben evlilik eşiğinden döndüm 1 yıllık ilişkimi bitirdim. . Nedenine gelince evde Tekken yastiginin altında bıçakla uyduğunu kaçırdı ağzından. . Ve yaz kış farketmez odasının camini sürekli açık tutarmis. .. ve bu kişi bazen kendi kendine konuşur ve kendi kendine cevaplar verir gulerdi bazen..
Arkadaşlar selamlar,
Ben evleneli bi sene oldu.eşim çocuk istiyor bende istiyorum fakat korkularım var . fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olursnız sevirim.
Korkum şu, eşimin ailesinde baba tarafında ablası ,amcası, ve emin değilim dedeai yada ninesi ruh sağlıgı hastalıkları mevcut.ablası kafadan %70 mi ne raporlu.bazen eşimde de tuhaflıklar seziyorum ama cok ciddi değil . şimdi ben hamile kalsam dünyaya gelecek olan cocuk ya onların tarafına benzer se ?o hastalıktan genlerinden alırsa diye çok korkuyorum .ne yapmalıyım kime danışmalıyım.