Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bağlı olduğunuz şehirdeki araştırma hastanelerinin genetik bölümüne danışın.Arkadaşlar selamlar,
Ben evleneli bi sene oldu.eşim çocuk istiyor bende istiyorum fakat korkularım var . fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olursnız sevirim.
Korkum şu, eşimin ailesinde baba tarafında ablası ,amcası, ve emin değilim dedeai yada ninesi ruh sağlıgı hastalıkları mevcut.ablası kafadan %70 mi ne raporlu.bazen eşimde de tuhaflıklar seziyorum ama cok ciddi değil . şimdi ben hamile kalsam dünyaya gelecek olan cocuk ya onların tarafına benzer se ?o hastalıktan genlerinden alırsa diye çok korkuyorum .ne yapmalıyım kime danışmalıyım.
Dalga geciyorsunuz heralde ?e eskiden bende bicak koyardim korkuyo demek ki. Benim eşim silah koyuyo bazen.
Başkalarina karsi kendini koruma amaçliysa nolcak ki
Malesefcok korkunc ya
Valla bende bıcakla yattim silahlada yattim :) Bana garip gelen bi durum degil yani.Yatak başina pompalı tüfek koyup bile uyumuşluğumuz var(korku filmi izlemiştik sadece)
Şaka dimi bu ?
ne kadar yanlış gece uyku sersemi ne olacağı belli olmaz. ya hırsız gelirse ihtimaliyle silah ya da bıçak yanı başında olur mu? çok tehlikeli bu benzer güvenlik tedbiri alıp yanlışlıkla çocuğunu eşini kardeşini vs. öldüren var. bırakın yatağı evin herhangi bir yerinde alenen ya da saklı olması bile sakıncalı. babasının silahıyla oynarken kardeşini vuran çocuk oldu daha yeni. Allah korusun.e eskiden bende bicak koyardim korkuyo demek ki. Benim eşim silah koyuyo bazen.
Başkalarina karsi kendini koruma amaçliysa nolcak ki
zaten hirsizdan korkmuyomus 16. katta oturuyomuş. Valla bende bıcakla yattim silahlada yattim :) Bana garip gelen bi durum degil yani.Yatak başina pompalı tüfek koyup bile uyumuşluğumuz var(korku filmi izlemiştik sadece)
Biber gazı kapali alanda sıkınca sizde etkilenirsiniz. yani ona doğru sıktımla bitmiyo iş. Ben ilk aldıgımda camdan dısarı sıkmıstım butun ofis (bayada genısti ofis) herkes yanmiştı.
İlaç isimlerini bilmiyorum raporu varKullandığı ilaç isimlerini falan öğrenmeye çalışın en iyisi..
Raporu var mı?
Yakin ailesinde bu kadar cok ruh sagligi sorunu olan biriyle evlenemezdim ben olsam. Mevzu sadece cocuk degil. Ailesinde bu tarz sikintilar olup, 40 yasina kadar saglikli olup ya da oyle gorunup 40tan sonra kendisinin de ruh sagligi sorunlari ortaya cikan tanidigimiz var.
Genetik bunlar.
İlaç isimlerini bilmiyorum raporu var
evlenmeden once bılmıyormuydunuz ?Arkadaşlar selamlar,
Ben evleneli bi sene oldu.eşim çocuk istiyor bende istiyorum fakat korkularım var . fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var yardımcı olursnız sevirim.
Korkum şu, eşimin ailesinde baba tarafında ablası ,amcası, ve emin değilim dedeai yada ninesi ruh sağlıgı hastalıkları mevcut.ablası kafadan %70 mi ne raporlu.bazen eşimde de tuhaflıklar seziyorum ama cok ciddi değil . şimdi ben hamile kalsam dünyaya gelecek olan cocuk ya onların tarafına benzer se ?o hastalıktan genlerinden alırsa diye çok korkuyorum .ne yapmalıyım kime danışmalıyım.
e çok ayrıntılı düşününce Allah da sana sıkıntılı genlerden dogan evladı verirse imtihan olarak o zaman ince elemenin anlami var mıbunun üstüne hic sıkıntısı olmadan dokuz ayı tamamlayip doğumda da rahatsızlık yasayanlar var.bile bile lades olalim demiyorum ama güzel düşünelim.geçmişte belki yoktu yurtdisindaydi vs diye gen taramasi yapilamiyordu.çok kritik vakalarda parası lan pgt ile genlerini ayiklatip tüp bebek sahibi lunabilir.bu durumda tek çare o en fazla hatta psikolojik hastaliklarda gen takibi için yeterli olduğunu düşünmüyorum.fakat seker kalp krizi bedensel sakatlik ile ilgili daha isabetli sonuçlar elde edilir.Sizin dusunceniz de biraz bosvermislik seviyesinde rahatlik sayilmaz mi ama?
bi yüzyıl sonra aartik nesil gen ayiklatmadan çocuk sahiibi olmayacak diye düşünmeye basladimTüp bebekle seçilmiş genlere sahip embriyo transfer edilir ama hastalığın hangi genden kaynaklandığının bilinmesi gerekir bu durumda. Psikiyatrik rahatsızlıklarda tespit edilmiş genler var mı bilenlere sormak lazım.