Çocuk eğitimi konusunda uzman ebeveynler

Yani,dün gece biri demiş,nişanlımın ailesi 300 km uzaktan geldi alışveriş icin, hoşgeldin demedim diye KV küstü.Aaaa dennngesiz kadiiin,ne var demek zorundamiydinnn,yanmissin kızınm sen,boşan :KK70:Hosgeldin ya hoşgeldin,ilk ogrendigimiz gorgu kuralı:KK70:
hah o konuda da bırcok uye hosgeldın demen gerekıyordu dedı zaten ... bır yorumda da kayınvalıde gelının cahıllıgıne verıp altdan alsaydı keske dedı bende sız yanlısınızı telafı etmek ıstemıssınız ama sızı ıttırmıs ve bagırmıs artık asla duzelmez aranız keske yogunsun telasın cok heralde dalgınlıgına mı geldı deseymıs gormus gecırmıs bır kadın bu sekılde tepkı vermez dedım ama konu sahıbıne yaptıgının yanlıs oldugu yıne soylendı ?

kayınpedere hosgeldın demıs o sırada kayınvalıde yokmus o gelıncede demeyı unutmus kayınvalıde de kucuk cocuk gıbı aglayan oglunu doldurup ortamı geren hatasını telafı etmek ısteyen gelıne de bagırıp onu ıten kocaman kadın

kayınvalıde daha cok hatalı tabıkı ? gelının hatasının telafısı var ama kayınvalıdenın yaptıgı hatanın telafısı yok cunku ıttırmıs bagırmıs aglamıs oglunu doldurmus kadın dünürlerle yemege gıtmıyor savasa cıkıyor sankı tovbe est.

bu sıtede sızden daha aktıf bır uye oldugumu goruyorum yorum sayımızdan dolayı en azından ... 7 yıldır uye toplam 10 yıldır da burayı takıp eden bırıyım

asla bu soyledıgınıze denk gelmedım , bız burada cok fazla gelıne de gorumceye de eltıye de kardese de sen yanlıssın abartıyorsun ınsanlar senın yuzunden sana boyle davranıyor kayınvalıdem haklı asıl kıskanc eltı sensın asıl kotu kardes sensın, esıne allah sabır versın dedık

asla gelın kayıran gorumce gomen bırı degıl burası bırcogumuz gelın gorumce eltı zaten kımı kıme gomdurucez

bırını 2 kere gormeyle kotu ebeveyn olduklarını soyleyemeyız , hele hele gelınıde pek sevmem zaten veya gorumceyı de pek sevmem zaten ustelık de psıkolog yanı o kadar yetersız mınvalınde konusan kımseyı cıddıye almayız. benım burada goz ardı lıstemde cok uye var bazen goz ardı edılen seyı goster deyıp bakıyorum konu acmıs oluyorlar tum samımıyetımle yorum yapıyorum konusuna veya haklı oldugunu dusundugum konuda begen butonuna basıyorum goz ardı lıstemde olmasına ragmen... burada konu sahıbının konuya gırısınden bellı bazı seyler.

eger konuyu soyle acsaydı hanımlar sıze bırsey sormak ıstıyorum yegenıme anne babasının bır kac kere bagırdıgına tanık oldum cocugun bundan etkılendıgını dusunuyorum bu konuda ne yapabılecegımı bılmıyorum tavsıyenız var mı
deseydı yorumlar ve tavsıyeler bambaska gelırdı

cok yorgunum uykusuzum cocugumda durmadı sesımı yukselttım pısmanım cok agladım dıyen anneye bır cogumuz sende ınsansın sakın olmaya calıs baba ne yapıyor ev ısıne dahıl et oda yardım etsın dıyoruz ne bıcım annesın demıyoruz onlara .
Uzun uzun yazmayacağım ama ben defalarca gördüm. Bir daha görürsem ve unutmazsam sizi etiketlerim 😇

Hiç ihtimal vermiyorum. Gelin olmak kk nın kırmızı çizgisi. Bi kere üye görümceyim demeye dursun gelin kafalarına taş da atsa ne yaptınız kadıncağıza da taşı attırdınız yazılır ki benzer örneklerini gördüm😃

Bi gün bu konunun görümce kv elti versiyonu açılırsa yorumlarda buluşalım 🤓🤓
Yav bırak burada bari gelinler ayrıcalıklı olsun zaten gerçek hayatta herkesin kaprisini çeken onlar😃

Yine yorumlarin masallahi var… hepte ayni kisiler nedense🙄

Bence tum sene gormen gerekmiyor 5 gunde yeterli yani.. sonucta insanlar kendilerini uzun sure gizleyemezler ki oyle bir gayretleri filan yok. Enisteni sevmedigin icin boyle birsey soyledigini dusunmuyorum, ayrica yilda bir kez gordugun yegenini mi
Dusundun diyenler😐 neyin kafasini yasiyorsunuz? Insan boyle birseyin yabanci cocuga yapildigini gorse uzulur.. kaldi ki hem yegeni hemde gunlerce gormus muameleyi..

Konu sahibine cevaben: bu davranis asla normal degil.. arada bir insan sinirlenebilir bagiradabilir belki ama bu kadari cocugu arsiz yapar net! Hemde psikolojik siddet oluyor bu. Belki sembolik bi terlik firlatsa daha etkili olur. Anne terligi diye birsey var ve hepimiz yemisizdir zamaninda😐😂travmamiz yok bu konuda bence.

Son düzenleme:
Yani,dün gece biri demiş,nişanlımın ailesi 300 km uzaktan geldi alışveriş icin, hoşgeldin demedim diye KV küstü.Aaaa dennngesiz kadiiin,ne var demek zorundamiydinnn,yanmissin kızınm sen,boşan :KK70:Hosgeldin ya hoşgeldin,ilk ogrendigimiz gorgu kuralı:KK70:

kız orada herkes hoşgeldin demeliydi dedi
ama kayınvalidenin ağlaması çok komik değil mi allah aşkına
iteklemiş bir de kızı.
madem haklıyım sonuna kadar abartabilirim demiş allah ne verdiyse yapmış :D

Ne kadar saçma şeylere takılmışsiniz yahu yok gelin yok görümce vs 🙄
Konu sahibi hanım eğer gerçekten de bahsettiğiniz şekilde yüksek sesli bağırma varsa bana göre hiç normal değil ben sizin yerinizde olsam muhtemelen bende şaşırirdım hatta üzülürdüm yeğenim için. İsterse 15 günlük olsun istersen 5 günlük çocuk sonuçta bu ! Yeri geliyor insan tanımadığı komşu çocuğu için bile üzülüyor yani . Bu konuda makaleler falan bulup yollayabilirsin belki ne bileyim. Gerçi yazdığıniza göre çokta başka fikirlere açık değiller ama.. belki bı ihtimal

Back
X