Hayır yok malesef sabahcı oglencı sıstemı devam edıyor. ama 2. sınıflar ıcın kurslar oldugunu duymustum hafta sonu okulda. Ancak esım dıyor kı 20 kısının arasında ne ogrenebılır kı ? Tabı bılmıyoruz ılk cocuk cok fena acemılıklerede denk gelıyor hanı tecrube edınmek ıstıyorumetüt yok mu okulda?
Hayır yok malesef sabahcı oglencı sıstemı devam edıyor. ama 2. sınıflar ıcın kurslar oldugunu duymustum hafta sonu okulda. Ancak esım dıyor kı 20 kısının arasında ne ogrenebılır kı ? Tabı bılmıyoruz ılk cocuk cok fena acemılıklerede denk gelıyor hanı tecrube edınmek ıstıyorum
Fena değil durumu, hırslı diyebilirim. Ama ben acıkcası hafta sonu ilgilenmek istemiyorum onun öğretmeni olmaktan ziyade anne olmak istiyorum . Tabiki yardım edicem göstericem ama ben gecen seneden biliyorum eve kapandık resmen aramızdaki ilişkide boyut değiştirdi hal böyle olunca. Ve ben baya yıprandım yoksa ben elbette ona öğretebilecek seviyede konuşup yazabiliyorum ama dediğim gibi işler öyle sarpa sarıyorki . Nefes alacak alanım kalmamıştı gecen sene . Boyle olsun istemiyorum acıkcası. Gecen sene tüm sene boyunca evde yemek yapmadım, yaptırdım, temizlikte yapmadım ona ragmen psikolojim baya bozulmuştu epey zorlandık umarım 1. sınıf dıyedırCocugun icinde varsa azimliyse evde bile ogrenir ki benim arkadasim evde kendi kendine ogrendi yasi 23 idi suan cok iyi bir pozisyonda calisiyor is arkadaslari cok iyi okullara kurslara gitmis dusun ... 2. Sinif cocugu okulda yogun ingilizce okumuyorsa ki devlet okullarinda boyle bisi yok siradan bir kurs evde beraber egzersizler bol bol yabanci dilde cizgifilm 3 5 sayfalik basit hikayelerle halledebilirsin yakindaki bi kursada gonderirsin oldu bitti zaten suan beyni gelisime acikkk enn iyi kursada gondersen cocugun merakinda ilgisinde azminde bitiyor is ...
Biz beraber oyun oynamayı veya sevişmeyi seviyoruz2. sınıftan bahsedıyoruz cute :)
cocugu bogmaya ne gerek var
yasıtlarından gerı olmasını ıstememekde haklısın ama yasıtlarından ılerıde olmasın oda kotu ...
o yasta ogrenmesı gereken ıngılızceyı oyunlarla sarkılarla sende ogretebılırsın ?
anlamadıgı bırsey varsa oturur bırlıkte cozersınız hem bırlıkte vakıt gecırmenın de bı cesıtı olmus olur
bız cocukken annemız babamız anlatırdı calıstırırdı ya hanı
ogretmen destegı ılerıkı yaslarda daha uygun olur bence...
acık soylıyım...Biz beraber oyun oynamayı veya sevişmeyi seviyoruzGerçekten gecen sene öyle zor öyle yogun gectiki bunda benim calısmamında büyük bir payı var elbette nefes alamadım .
Eve birini cagırsam ingilizce için tamamen öğretmen olması gerek onlarında saati baya pahalı 80 tl gibi bişey.
Keşke calısmasam evde olsam da kendimede ayıracak zamanım kalmıyor demeyip kendim uğraşsam.
Şuanda yaz döneminde bile elimden geldiğince onu koparmamaya calıstım cok gezdık cok oynadık cok dolastık ama cokta sey ogrendık, ben calıstırdım yine.
Ingılızce ıcın bısey yapmadık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?