• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk...Eşimin cevabı. ..

bence kendisi hazır değil, suçluluk psikolojisinden ne yapacağını şaşırmış size sallamış..

ben çalışıyorum zaten uzun zamandır eşime hiç muhtaç değilim...ben bebek için hazır olduğumu düşünüyorum çünkü bi bebek gördüğümde içimdeki isteği kimseye anlatamam allah biliyor...o çocuk benim herseyim olacak...piskolojime gelirse...bazen bunalıyorum burda herkes kendi ailesi in içinde kimse kimseye gidip gelmez...dil kursunada gittim kendimi anlatacak kurtaracak kadar dil zaten biliyorum...Eşimle de bi sorunumuz yok...gayet ıyiz. ..ama sanırım eşim endişeli çocuk konusunda...

ozaman insallah gonlunuzden gecen en hayirli vakitte olur bebeginiz:KK68:

Yalnizliginizi gidermeye çalışıp yardımcı olacağı yerde daha da psikolojinizi bozmaya mi çalışıyor hic üzülme canım gurbet çok zor seni anlıyorum yasadiklarin normal..ama eşin normal değil

Diyemedin mi sen önce kibar bir koca ol sa sonra iyi baba olursun diye.

Çok sinirlendim yaa! Çocuk istemeyebilir ama senden iyi anne olmaz başkalarından olur gibi
bir laf edilemez. Ne çirkin söz o öyle!

seni cok iyi anliyorum. bende sonradan yabanci ulkeye geldim esim burda dogup buyudu. ilk zamanalr oaglama krizleri ataptasyon fakan cok zor ama ben krndimi toparladim sen biraz bu konuda grc kalmissin. guvlu ol gez toz. bi kafeterriaya git. emimim orda tujrler vardir yabacilarla arkadaslik et. turllerle kaynas. alisverise git. ne bileyim evde oturup oturup kurma. eger esimim ustune bu konuda cok gelmmisenki soylediklerinden omu cikardim. dogru soyluyor olabilir. inan cocukla daha zorlasiyor hersey. once bir kendine gel sen yalniz degilsin guclu ol. arkadas cevresi edin. mutlaka ama mutlaka. layik degilsin yalnis kelime. ama unutma bazen oagir laflar adami kendine getiriyor. esim de bana yeri geldi psikolojin bozuk dedi. cocugu erteleseydik dedi. mesela. ben toplandim guclendim. gezdim tozdum arkadas ettim bulustum .falan. simdi obana deli divane. sen onun dediginin tersi olki diyemesin. onada hak ver

belli ki pek sevgı yok ortada.
ee madem çocuk da ıstemıyor
evlı olmanın da manası kalmamıs bana göre :KK14:

Back
X