- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
- Konu Sahibi RAAPUUNNZEELL
Ben zaten bu şekilde vefat eden çocuklara iyi ki ölmüş diyorum. Yoksa insan bu psikolojiyle nasıl yaşar ki, bizim bile psikolojimiz alt üst oluyor duyunca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu haberi izledim ben. niğde de milli eğitim bakanı ve niğde milletvekili gidiyor köye olay nedir sormak için sorgulamak için. kahvede toplanılıyor sadece erkekler var. ve tabiiki öyle değil deniyor. ama milletvekilinin olmadığı yerde kıza uzatıyorlar mikrofonu 17 yaşındaki kız için annesi 4 kere görücü geldi diyor. kız şu anda nişanlı. başka bir adam köyde kız az olduğu için okul biter bitmez alıyoruz diyor..
daha hem bedensel hemde zihnen gelişimini tamamlamayan çocukları nasıl görüyorlar. Allah ıslah etsin hepsini..
bu haberi izledim ben. niğde de milli eğitim bakanı ve niğde milletvekili gidiyor köye olay nedir sormak için sorgulamak için. kahvede toplanılıyor sadece erkekler var. ve tabiiki öyle değil deniyor. ama milletvekilinin olmadığı yerde kıza uzatıyorlar mikrofonu 17 yaşındaki kız için annesi 4 kere görücü geldi diyor. kız şu anda nişanlı. başka bir adam köyde kız az olduğu için okul biter bitmez alıyoruz diyor..
daha hem bedensel hemde zihnen gelişimini tamamlamayan çocukları nasıl görüyorlar. Allah ıslah etsin hepsini..
kesinlikle öyle. utanmazlar. işte o adamların kızlarını isteyeceksin 16 yaşında bakalım o zamn neler oluyor.. onların kızlarına gelince küçük olurlar tabi kıyamazlar.. ama el kızı olunca salla gitsin!!!evet dün akşam bende izledim bunu,milletvekili de diyor ki yok yaavv sadece nişanlı bazıları evlilik yok diyor ohh sohbet muhabbet devam ediyor.sanki araştırmaya değil turistik geziye gitmişler.izleyince yuh dedim.
beddua bile etmek istemiyorum çnkü gireceğim günahı bile haketmeyen insanlar. sapkınlar..küçük kıyamet kopsun onların üstüneee yaa...böle bir günaha nasış giriyorlar..off içim acıdı yaaa...
dün haberlerde gösterdi küçük gelinler çok fazla diye bir köye akpli vekil gitmişti, sadece erkeklerle konuşup öyle bişey olmadığını 16 yaşından küçük gelin olmadığını söylüyordu fatih portakalda böyle bir konunun asıl kadınlara kızlara sorulması konuşulması gerektiğini söylüyordu
bu olay içinde yorum yapmak istemiyorum offffffffffff![]()
arkadaşlar sabah gazetede okudum yemende 8 yaşındaki bir kız çocuğu 40 yaş üzeri bir adamla
evlendiriliyor ilk gece vajinasında ve iç organlarında oluşan kanamadan dolayı ölüyor ,çok etkilendim
niçin bu çocuklar için birşeyler yapılmıyor ve neden sadece üzülmekle kalıyoruz...............