• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çocuk gelinler

Ben zaten bu şekilde vefat eden çocuklara iyi ki ölmüş diyorum. Yoksa insan bu psikolojiyle nasıl yaşar ki, bizim bile psikolojimiz alt üst oluyor duyunca.

bu haberi izledim ben. niğde de milli eğitim bakanı ve niğde milletvekili gidiyor köye olay nedir sormak için sorgulamak için. kahvede toplanılıyor sadece erkekler var. ve tabiiki öyle değil deniyor. ama milletvekilinin olmadığı yerde kıza uzatıyorlar mikrofonu 17 yaşındaki kız için annesi 4 kere görücü geldi diyor. kız şu anda nişanlı. başka bir adam köyde kız az olduğu için okul biter bitmez alıyoruz diyor..

daha hem bedensel hemde zihnen gelişimini tamamlamayan çocukları nasıl görüyorlar. Allah ıslah etsin hepsini..

Son düzenleme:
''arkadaşlar adım nojoud 10 yaşında bir dulum '' diye yemenli bir kızın gerçek hayat öyküsünü okumuştum
ve gerçekten bazı kısımların da içim sızladı elimizden keşke gerçekten bir şey gelse........

bu haberi izledim ben. niğde de milli eğitim bakanı ve niğde milletvekili gidiyor köye olay nedir sormak için sorgulamak için. kahvede toplanılıyor sadece erkekler var. ve tabiiki öyle değil deniyor. ama milletvekilinin olmadığı yerde kıza uzatıyorlar mikrofonu 17 yaşındaki kız için annesi 4 kere görücü geldi diyor. kız şu anda nişanlı. başka bir adam köyde kız az olduğu için okul biter bitmez alıyoruz diyor..

daha hem bedensel hemde zihnen gelişimini tamamlamayan çocukları nasıl görüyorlar. Allah ıslah etsin hepsini..

evet dün akşam bende izledim bunu,milletvekili de diyor ki yok yaavv sadece nişanlı bazıları evlilik yok diyor ohh sohbet muhabbet devam ediyor.sanki araştırmaya değil turistik geziye gitmişler.izleyince yuh dedim.

bu nasıl bir insanlıktır yaa..nasil bir ailedir...nasıl kıymışlar kızlarına..
ya o cani 8 yaşındaki bir çocuk bdeninde o hayallere nasıl kapılmışş..insanlığımdan utanıyorumm ya lanet olsunnn :47::47::47:

küçük kıyamet kopsun onların üstüneee yaa...böle bir günaha nasış giriyorlar..off içim acıdı yaaa...

evet dün akşam bende izledim bunu,milletvekili de diyor ki yok yaavv sadece nişanlı bazıları evlilik yok diyor ohh sohbet muhabbet devam ediyor.sanki araştırmaya değil turistik geziye gitmişler.izleyince yuh dedim.
kesinlikle öyle. utanmazlar. işte o adamların kızlarını isteyeceksin 16 yaşında bakalım o zamn neler oluyor.. onların kızlarına gelince küçük olurlar tabi kıyamazlar.. ama el kızı olunca salla gitsin!!!
küçük kıyamet kopsun onların üstüneee yaa...böle bir günaha nasış giriyorlar..off içim acıdı yaaa...
beddua bile etmek istemiyorum çnkü gireceğim günahı bile haketmeyen insanlar. sapkınlar..

tabı kanaması olur cocuk o ya .adet bıle 12-13 yaslarında oluyo ınsan ergenlık dönemı o dönem daha bunye hazır degılkı ilişkiye.8 yasında cocugun organı daha gelısmemıstır bıle ılıskı ıcın.adamda sapık nasıl davrandıysa kıza 40 yasında yanı onu cocugu görmesı lazım bıde evlenmıs.bu sapıkları gay bara fılan götürcen görcekler günlerini nasıl oluyomus öyle ders lazım bunlara.

geçenlerde 19 yaşındaki arkadaşımın evlendiğini duydum da şaşırdım daha çok erken demiştim :ssz:

O daha çocuk ya. Eminim ki o pislik herif dinine düşkün biridir. Ama bir çocuğa karşı öyle iğrenç şeyler hisseden birinin cennette yeri yok !

Yavrummmm o küçücük yaşı,küçücük bedeni nasıl izin verilir bu iğrençliğe...Allah ıslah etsin..

Geçen aylarda çocuk gelinlerle ilgili bir yazı okumuştum..Genellikle çok kardeşli olan çocuklar için bir boğaz eksilsin diye evlendiriliyormuş.. Madem bir boğaz eksilsin diye evlendiriyorsun evladını baştan uçkuruna sahip çık yada dikkat ette evlendirmek zorunda kalma..
Aynı yazıda bir çocuk gelinin anlattıklarıda vardı.Yanlış hatırlamıyorsam o kızcağızda ilk gece hastaneye kaldırılmıştı..Ayrıca kendisi 12-13 yaşlarındaydı evlendirildiği adam ise 70küsürdü.. Kızcağız "diğer çocuklarıyla beraber beende ona baba diyordum,diğer eşi beni uyarmıştı baba deme" diye anlatmış.Çok etkilenmiştim..

8 yasındakı bır bedene bır erkek nasıl heves edebılır ınanılır gıbı degıl
ılla sex mı hersey paralı yapan kısıler o erkeklerı cok daha fazla tatmın edemezmı nedır amacları ellerının altında akıllarını kacıracak derecede korkan kucucuk kızların bedenlerınde olmakmı
korkunc bısey

ayrıca nojoud ali bu kıtabıda okumayı cok ıstıyorum bır arkadas yazdı
kıtabın adı
10 yasındayım ve bosanmak ıstıyorumdu sanırım hatta kzıın resımlerınıde gorebılırsınız :S
8 yasındakı bır kız ıse temizliğini dahi yapamayabilir cok enteresan

dün haberlerde gösterdi küçük gelinler çok fazla diye bir köye akpli vekil gitmişti, sadece erkeklerle konuşup öyle bişey olmadığını 16 yaşından küçük gelin olmadığını söylüyordu fatih portakalda böyle bir konunun asıl kadınlara kızlara sorulması konuşulması gerektiğini söylüyordu :ssz:

bu olay içinde yorum yapmak istemiyorum offffffffffff :14::14:

dün haberlerde gösterdi küçük gelinler çok fazla diye bir köye akpli vekil gitmişti, sadece erkeklerle konuşup öyle bişey olmadığını 16 yaşından küçük gelin olmadığını söylüyordu fatih portakalda böyle bir konunun asıl kadınlara kızlara sorulması konuşulması gerektiğini söylüyordu :ssz:

bu olay içinde yorum yapmak istemiyorum offffffffffff :14::14:

evet onu da izledim. her yorumu yapamasa bile en azından imaları var :ssz:

arkadaşlar sabah gazetede okudum yemende 8 yaşındaki bir kız çocuğu 40 yaş üzeri bir adamla
evlendiriliyor ilk gece vajinasında ve iç organlarında oluşan kanamadan dolayı ölüyor ,çok etkilendim
niçin bu çocuklar için birşeyler yapılmıyor ve neden sadece üzülmekle kalıyoruz...............

şerh kanunlarını bu konuda özellikle destekliyorum bu nedir ya böyle ,8 yaş dediğin ne ,gerçi mursi denen yaratıgında kanunlastırmaya calıstıgı birseydi bu evliliği 9 yaşa indirmek ,sonrası malum işte ayaklanmalar vs vs

böyle vahşeti yapanlara, alllah en büyük acıyı yaşatsın!!!!!

Bir Aksaray'lı olarak utanarak söylüyorum ki ne yazık ki küçük gelinlerimiz İç Anadolu da yaygın vaziyetteler.
Zorla evlendirilen kızlar bir yana; 14- 15 yaşına gelmiş kızlar, yakın arkadaşı evlendiğinde evde kaldım korkusuyla evden kaçıyor.
Bizzat şahit olduğum örnekler, akrabalarım var.
Kız çocukları evlilik güdüleriyle büyütülüyor.
Ailem beni bulunduğum şehirde doğurup büyüttüğü için şanslı hissediyorum ben kendimi.

Back
X