Öyle deme, konu sahibi eğitimli ve donanımlı bir anneymiş, çocuk eğitimi konusunda da iyi bir alt yapısı varmış.Esiniz berbat bir baba. Insan olarakta korkunc bir karakter. Vicdansiz, merhametsiz ustelik memnuniyetsiz. Cevreniz ayni durumda diye herkes bunu yasiyor sanmayin. 4 yasindaki bir cocuga guc gosterisi yapmak nedir ya. Ilk defa burada sinirden kendimi yiyecek konuma geldim. Neden sessiz kaliyorsunuz neden 2.cocugu yapiyorsunuz neden hala o evde kizinizi bu davranislara maruz birakiyorsunuz? Kiziniz babasina bilendigi kadar bu davranislara maruz kalmasina izin verdiginiz icin sizede bilecek
ÖğretmenmişÖyle deme, konu sahibi eğitimli ve donanımlı bir anneymiş, çocuk eğitimi konusunda da iyi bir alt yapısı varmış.
Kendini eğitseymiş önce.Öğretmenmiş
Yazik çocuklara yaÖyle deme, konu sahibi eğitimli ve donanımlı bir anneymiş, çocuk eğitimi konusunda da iyi bir alt yapısı varmış.
Çok iyi bir baba ve mükemmel bir eşe sahip. Öyle demeKendini eğitseymiş önce.
Berbat evliliklere habire çocuk yapmamayı öğrenemedik.
Bir de eğitimli ve donanımlı anneyim yazmış ya delirdim vallahi söyle konular okumasam keşke diyorum iyi baba demesi hele küfür eden hele şiddet uygulayan bir yaratik nasıl iyi baba oluyor aklım almadıBen mesela.
Anlatsam roman olur.
Kimse bana böyle adamları iyi baba diye tasvir etmesin.
Yani bir annenin doğada bile görevi çocukları korumaktır yeni doğum yapmış kedinin yavrularına bile yaklasamazsin insan kaç katı büyük oysa ki siz çocuğunuzu döven hakaret eden bu adama iyi deyip birde iyi eğitimli olduğunuzu falan iddia ediyorsunuz Allah ikinize de vicdan versin başka şeyler de yazardım da terbiyem yetmiyorDesem ki kötü bir baba, kesinlikle değil,
Vicdanının sesini de iptal edebilir mi? Anne daha yavrusunu en yakınından koruyamıyor bir de iyi baba cart curt diyorKonu sahibi birazdan üyelik iptali yapıp gidecek, o yavru dayak yemeye devam edecek, annesi de babayı iyi olduğuna inanacak.
Ahhh ah!
Konu sahibi sen de az değilsin.Desem ki kötü bir baba, kesinlikle değil, çocuğum çok düşkün babasına.
KONUNUN BU KISMINI OKUDUKÇA SİNİRLENİYORUM, SİNİRLENDİKÇE OKUYORUM.Aklım almıyor, evde çocuk olmasının bu denli bizi kötü etkilemesini. Desem ki kötü bir baba, kesinlikle değil, çocuğum çok düşkün babasına. Ama işte bu durumlar evliliğimizde sıkıntı yaratıyor.
Bir de kocisine karşı bakımlı olma derdine düşmüş.KONUNUN BU KISMINI OKUDUKÇA SİNİRLENİYORUM, SİNİRLENDİKÇE OKUYORUM.
Kocişi mutlu olsun, kendisini de mutlu etsin diye resmen dayak yiyen 4 yaşındaki bebeği gözü görmüyor. Allah' ım aklıma mukayyet ol!
Aaaa lütfen ama iki çocuk olduktan sonra hanımefendi kociskosu için bakim bile yapamaz olmuş Allahım ne dertler var değil mi yaa kadın çocuğu dövüyor kocan olacak yaratik e olsun iyi baba diyor küfür ediyor hakaret ediyor diyoruz el kadar bebe ya 4 yaşında ama olsun çok iyi baba o da böyle görmüş diyebiliyor bu cehalete karşı ne diyeceğimi bilmiyorum.KONUNUN BU KISMINI OKUDUKÇA SİNİRLENİYORUM, SİNİRLENDİKÇE OKUYORUM.
Kocişi mutlu olsun, kendisini de mutlu etsin diye resmen dayak yiyen 4 yaşındaki bebeği gözü görmüyor. Allah' ım aklıma mukayyet ol!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?