Çocuk gibi oyalıyor beni

MinikPiranha

~♥♥~
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
8.398
17.406
298
Sizin eşleriniz de böyle mi hanımlar
Benim eşime ne söylersem tamam diyor, ben de saf gibi ha yaptı ha yapacak diye diye bekliyorum
Bu baZen sinemaya gitmek oluyor bazen pikniğe gitmek bazen alışverişe gitmek bazen ev işi...

Misal dün akşam arkadaşı geldi beraber mutfakta balık kızarttılar ben yatak odamda film izledim tepsiye hazırlayıp odama getirdi sağolsun (onlar başka bir arkadaşlarını daha bekleyeceklerdi ben erken yedim)

Çayı demlemiş aburcuburumu hazırlamış getirdi yine odama

Bir ara napıyorsunuz diye mutfağa gittiğimde kapının ve aspiratörn kapalı olduğunu gördüm aşkım aç kapıyı dedim tamam dedi yine içeri geçtim, sonradan gördüm ki açmamış

Aşkım balık kokmasın bulaşıkları at makineye dedim tamam dedi ama atmamış

Uyumaya yakın gördüm mutfağın halini bari sabaha kadar havalansın dedim mutfağın kapısını açtım aşkım kapatma dedim sabah gördüm ki kapatmış

Uyumadan süt içeyim süt getirir misin dedim tamam dedi getirmedi.

Hamileyim diye komşular getiriyor sağolsunlar akşam poğaça getirmişti bir komşum sabah onu yemek aklına gelmiyor Ada'mın bir buZdolabı poşetine koyup yanına almak aklına gelmiyor

Aşkım hadi kalk bişeyler hazırla dedi ben de tamam aşkım dedim ama hazırlamadım.( dershaneye gidiyorum her sabah 6da kalkıp kahvaltı hazırlarım yemek termosuna yemeğini koyar bir elma bir muz meyvesini hazırlar koyarım) sanki o keyfinden mi kahvaltı istiyormuş evinin bütçesini düşünüyormuş blablabla

Bir de dün akşam bana diyor ki şükret böyle kocan olduğu için arkadaşlarımla barlarda buluşmuyorum tehdit ediyor beni aklı sıra

Ona göre arkadaşları geldi diye huzursuzluk çıkarıyor Muş'um

Abartıyor muyum ben , şu anda da vicdan yapıyorum aç kaldı Ada'm diye
Akşam da haZırlamicam yemek dayanabilirsem

Dedim ki şurda Bebek ağlamaktan çatlasa Toto'nu kaldırıp bakmazsın, bakarım o benim kanımdan diyor (Can'ımı acıttı bu lafı biliyorum beni üzmek için söyledi çünkü ben de bundan sonra sana yemek yok kendim dışarıdan yiyorum sen de paşa paşa borç ödüyorsun demiştim)

Ay sinirlerim bozuldu yenimle çok mu üstüne gidiyorum adamın Ama ben de hamileyim haftanın 5 günü dershanem var ben de yoruluyorum nazlanmak istiyorum biraz. dün akşam bayağı tartıştık ama küs uyumadık

klasik erkek işte...mesela benim eşim daha bulaşık makinasına bulaşık koyduğu yok..yani arada yapıyor kıymetini bil...hassas dönemden geçiyorsun..tabiki haklısın ama keyfini kaçırma..

Ya canım anladığım kadarıyla eşin iyi birine benziyor. Erkekler biraz unutur biraz tembellikten yapmaz. Bence alttan al. İyi yanlarını düşün sürekli ki sen de uzulmeyesin. Hem bak hamilesin de. Hem ne kadar pozitif bakarsan o kadar mutlu olursun yaptığı olumsuzluklar da gözüne batmaz. Mutluluklar ve sağlıklı doğumlar dilerim :))

klasik erkek işte...mesela benim eşim daha bulaşık makinasına bulaşık koyduğu yok..yani arada yapıyor kıymetini bil...hassas dönemden geçiyorsun..tabiki haklısın ama keyfini kaçırma..

Benim esim de yapmazdi pijamasini katlayip dolaba koymus adam degil

Hamileligi kullanarak ogretmeye calisiyorum napiyim yoksa adamin ogrenecegi yok

Ben cok ozverili davraniyorum ondan da bekliyorum umdugumu bulamayinca da cirkefe bagliyorum hemen

Tesekkur ederim, evet gercekten dusuncesizliklerini saymazsak iyi bir adam ama ben katlanamiyorum bazen. Neden ben ona her defasinda askim montunu fortmentoya as demek zorundayim ki akil edemiyor mu bunu boyle soyleyince de haksiz oluyorum azarlamis oluyorum

Haklisin biraz daha rahat olmam lazim ama sinirlerim cok bozuluyor bebek gibi surekli onu tembihlemek zorundayim yarin bebek dogunca ikisiyle birden nasil bas edecegim heralde evi pislik goturur

Eskiden benim eşim de öyleydi. Sonra ben de toplamayı bıraktım. Onun eşyaları cocuklarinkiler derken evde adım atacak yer kalmadı. Sonra eşim dayanamadı bi kural koydu " ortalığa eşya bırakan ceza alacak" diye. Çocuklara öğrenecekti aslında kendi de dikkat etmeye başladı. sonunda ev tertemiz oldu :)

Eşim degilde babam böyle benim. Annemin istedigi bisey kafasina yatmazsa tamam der :) ama yapmaz,.annem bunla yaşamayı öğrendi zamanla sizde alisirsiniz bence.

Oh ne guz3l kuralmis o oyle biz koysak cezasini ceker yine de odemez :))
Allah var bana da karismaz temizlik, yemek konusunda hatta sen de yapma der ama ben daginikliga pislige gelemiyorum fittiriyorum resmen.

Sizin masallah bir degil iki degil baba yardim etmezse isiniz zor olurdu Allah hepsini hayirli evlat etsin insallah. Bakalim artik ben de bebekle tekrar bir kocayi egitme surecine girerim heralde:))

Bence büyük bi sorun yok
Odana kadar servis yapmış
Kapıyı açmadı sütümü de unuttu diye birbir sıralamışsın
İyi birine benziyor eşin de sen nazlıymışsın gibi geldi bana
Tabi bu konuya bakarak diyorum, evvelini sonrarını huyunu bilemem

Sen mutfağa giremeyecek kadar kötü mü oluyorsun ? Hani aspiratör ya da kapıyı açsaydın gitmişken

Eşim degilde babam böyle benim. Annemin istedigi bisey kafasina yatmazsa tamam der :) ama yapmaz,.annem bunla yaşamayı öğrendi zamanla sizde alisirsiniz bence.
Annesi anlatiyordu kucukken abilerinden cok dayak yerdi yine de yapmazdi diye, guluyordum o zamanlar ama simdi sinir oluyorum gicik oluyorum deli oluyorum...

Sinir hastasi olmam insallah.

bence sız abartıyorsunuz evınıze mısafır gelmıs sız odanızda takılıyorsunuz eslık etmıyorsunuz, adam kendı arkadasını kendısı agırlıyor, ayagınıza kadar yemek gelıyor daha ne ıstıyorsunuz kı ????
hem dershane ıle iş hayatı bır degıl kı...
ben calısırken dershaneye gıdıyordum dershane benı hıc yormuyordu ama ısten geldıgımde kafam davul vucudum pert oluyordu yorgunluktan...
bırde hamıleyım naz yapmalıyım mantıgını ben anlamıyorum...
nerdeyse doguracagı bır gun bıle naz yapmamısımdır ne esıme ne cevremdekılere, elım ayagım tutuyor gucum yerımde ıse kımseden bırsey beklemem,saglık sorununuz olur o ayrı mesele ona bırsey dıyemem....
ortalama bır erkegın yapacagı ıste bu kadardır fazlasını beklemeyın bence..

Amin teşekkür ederim
Bebeğiniz olunca biraz daha düzelir inşallah. Allah yardımcınız olsun :)

Yok ben hic nazli bir tip degilim aslinda, kendimce cok ozverili oldugumu dusunuyorum karsiligini bulamayinca da sinirlenip soyleniyorum.
Arkadaslarinin yanina girmek istemedim, biraz degisik bizim mutfagimiz masanin etrafini dolanmam gerekiyor onlari yapmak icin, kapidan soyle bir afiyet olsun deyip bunlari esime yanima geldiginde soyledim

Barbunyami salatami corbami sogusumu yaptim soframi hazirladim onlar kendileri istedi biz balik yapalim diye, erkek erkege oturdular samimi degiliz ki gidip ben de birkac bisey iceyim yanlarinda.

Haklisiniz aslinda hic zorlanmiyorum ben cok sukur sagligim da yerinde ama biraz nazlanmak hosuma gidiyor bazen. Her zaman bu boyle demiyorum canim istemedigi halde git onu bunu getir de demiyorum. Babayim ben babaa diyip gobusumu sevmesini biliyor ama elini isin altina sokmuyor, yapsin valla ne ogrenirse kar.

Esin iyi biri kiymetini bil üstüne gidiyorsun sürekli şunu yap bunu yap dersen adam ay gene bisey dedi diye birini yapar birini yapmaz.

Iste ben de ustune gittigimi dusunup vicdan yapiyorum sonrasinda.
Hic te istikrarli degilim aksama kesin guzel bir sofra hazirlarim.
Zaten kus degiliz sadece ben gicigim bugun esime

önemlı olan cocuk dogduktansonra ne yaptıgı bence , benım esımde su an bana yardımcı degıl bırazda benden kaynaklı dedıgım gıbı ne naz yaparım ne ıs beklerım, ama dagınık degıldır, ortalıgı kırletmez ben evde yoksam da bulasıgını yıkar , yatagını vs toplar, benden ev ısı yada yemekte beklemez , hatta utusunu bıle kendı yapar...
durum boyle olunca bende seve seve ıs yapıyorum cunku adam cok yardımcı olmasada beklentısı yok ve ben onun pıslıgını dagınıklıgını toplamıyorum...
ama cocuk dogduktan sonra yardımcı olmak zorunda cunku hem ıs hem evde yemek vs hemde cocuk ucu bır arada olmaz, bırının evle ılgılenırken dıgerının cocuga bakması sart..
o konuda da bakacak baba modelı cocukları da sevıyor ben ıslenırken cocugumuzla oynasın-yedırsın ıcırsın bana yeter

Oluyormus ya yardimci, dagitmiyormus bikere en buyuk yardimi bu olabilir esimin bana sanirim.
gardrobunu duzenlerim alttan bir t shirt ceker hoop hepsi yamulur. Ekmek sepetinin agzini acik birakmis mesela ekmekler tikir tikir olmus sabaha kadar yazik degil mi. Bana degil kendine de yapmiyor bu adam. Uniformayla calisiyor pantolonlarini is yerinde birakmis 5 pantolonu var hic biri evde degil dun gomleklerini utulerken farkettim, pis pis giysin napiyim. Spora gider islak havlu bagaji kokutana kadar ordan almak aklina gelmez pis galiba benim kocam, bunlari da mi benim takip etmem lazim?

Evi esim supuruyor egilmeyeyim diye gecen diyor ki bak dogurana kadar yaparim sonrasina karismam. Hi hiii dedim simdikiler iyi gunlerin mumla arayacaksin, bebek dogunca zannediyor ki hersey daha kolay olacak altini alir misin diyorum benim migdem bulanir diyor ay cildiricam

Ne kadar gereksiz konuları sıkıntı yapıyorsunuz!

Aslında böyle olmak lazım. Adam daha büyük bir sorunla karşılaşmamak için efor harcamalı.

Benim esim de yapmazdi pijamasini katlayip dolaba koymus adam degil

Hamileligi kullanarak ogretmeye calisiyorum napiyim yoksa adamin ogrenecegi yok

Ben cok ozverili davraniyorum ondan da bekliyorum umdugumu bulamayinca da cirkefe bagliyorum hemen

Ben hamileliği kullanarak bir şeyler yaptırmayı ya da değiştirmeye çalışmayı doğru bulmuyorum.
Çünkü zoraki yapacak ve çocuk doğunca yine eski haline dönecek ve siz daha çok sinirleneceksiniz bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…