- 2 Aralık 2014
- 914
- 2.405
- 63
- Konu Sahibi MinikPiranha
Ada'm nasil bir kelime anlamadim o kesme işaretiyle neyi neyden ayirdiniz burda birkac kiside daha farkettim bu sekilde yaziyorlar amac ne merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim, evet gercekten dusuncesizliklerini saymazsak iyi bir adam ama ben katlanamiyorum bazen. Neden ben ona her defasinda askim montunu fortmentoya as demek zorundayim ki akil edemiyor mu bunu boyle soyleyince de haksiz oluyorum azarlamis oluyorum
Haklisin biraz daha rahat olmam lazim ama sinirlerim cok bozuluyor bebek gibi surekli onu tembihlemek zorundayim yarin bebek dogunca ikisiyle birden nasil bas edecegim heralde evi pislik goturur
Nolmuş yani getirsin alt tarafı iki dk alır tabi ki getircek bişe yapıyosa köle mi oluyorkadin bi sut istedi diye esiniz sizin koleniz degil diye yorum yapanlar butun isi kadinin yuklenmesine gık demiyor, kadin köle ya cunku
kendi ağzınızla söylediniz naz yapıyorum diye. evet hamilelik zor ama mutfağa gidip kendinize yiyecek almak sizi kötü yapmaz. ama siz eşinize sırf iş yaptırmak için hamileliğinizi kullanıyosunuz. eşinizde iyi sabır varmış. eşiniz sizin köleniz değil. hamileyim diye yalandan sorun var gibi naz yapmayın. yoksa ALLAH size birgün öyle bir dert verirki yerinizden kalkamazsınız. sizin iyiliğiniz için diyorum. emes hastası yada felç değilsiniz. sadece hamilesiniz
Ada'm nasil bir kelime anlamadim o kesme işaretiyle neyi neyden ayirdiniz burda birkac kiside daha farkettim bu sekilde yaziyorlar amac ne merak ettim
hazır hamileyken iş görmeye alışsın... sen önce kendi yazdıklarına bakAlgılamanızda sorun var diye düşündürdü bu yazdıklarınız
Hala yalan diyorsunuz hala ilgisiz örnekler veriyorsunuz pes!
Tam kabullendim diyorum bir yerden yine bir açık veriyor sinir ediyor beni ama çok seviyorum onu tabikü teşekkürler:)Çoğu erkek böyle cnm sıkma canını hiç hamile halinle.Eşini seviyorsan böyle kabullenmen gerekir .
Sen?hazır hamileyken iş görmeye alışsın... sen önce kendi yazdıklarına bak
Malasef bu modellerden cok var birinide sen seçip almışsın benim eşip cekmecesini kapatmaz bile cok gıcık gercekten herseyi ben söylemek zorundayım bu seferde üstüme geliyon söylemesem umrunda değil ki diyo :))
kadin bi sut istedi diye esiniz sizin koleniz degil diye yorum yapanlar butun isi kadinin yuklenmesine gık demiyor, kadin köle ya cunku
yalan söyleyen birine tabiki yalancı derim. bu saatten sonra hamileliğini kullanarak eşine iş yaptırmaya çalışan bir kadınla konuşmak istemiyorum. insan olarak eşinize acıdım. yazık adamcağızaSen?
Yalancı diyorsunuz ben söyleyince hemen sen??? Oluveriyorum.
Hala arkasındayım ben söylediklerimin ilk önce kimseyi yalancı diye yaftalamamayı öğrenin.
yalan söyleyen birine tabiki yalancı derim. bu saatten sonra hamileliğini kullanarak eşine iş yaptırmaya çalışan bir kadınla konuşmak istemiyorum. insan olarak eşinize acıdım. yazık adamcağıza
he heAllah sizin gibilerinden korusun yemin ediyorum Ada'mı suçsuz yere ipe götürürsünüz
İllallah ettirdiniz okuduğunuzu anlayamıyorsanız bu benim suçum değil sizin kabiliyetsizliğiniz yaZın lütfen Engin hayat görüşünüzden mahrum bırakmayın beni ıyyyy![]()
Neresinde yalan var ki yaptigimin, belim agriyor kanamam var demiyorum ki ben adama. Agir kaldirmamam lazim cok egilmemem lazim yuksege uzanmamam lazim kimyasallardan uzak durmam lazim... bunlari soyleyerek is yaptiriyorum esime.
Bunlar herkesin bildigi seyler sizin de biliyor olmaniz lazim, hamile kadinin kendini sakinmasi lazim ki plesenta privia sendromumuz var Allah gostermesin kotu bir durumda hepsi esime kalir ogrensin tabiiki.
Tamam.Valla iyi bi eşin var sus hiç sızlanma