çocuk gibi ruhum

Kediler_efendisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2016
402
296
103
40
Merhaba,
Çok duygusalım ve bir çocuk misali sevilmeyi bekliyorum çevremden,bazen diyorum ki problem bende,ama ben böyle olmazsam,sahte olmuş olurum,çünkü ruhum hep hayallere dalmış ürkek bir çocuk misali,içimde kötülkle savaşan kahramanlık peşinde koşan bir ben var, vurdumduymaz olursam,hayatın anlamı yitip gider...sorguluyorum kendimi,ben mi yanlışım, degişmeli miyim..

Gel başını okşayayım evladım..
Hatta rüzgar olup saçlarına şefkatli bir anne eli gibi okşayarak eseyim.
Yagmur olup üzerine yağayım.
Sabun olup köpügün olayım..
Saçındaki toka,belindeki keler olayım yavrum felan..

Bu nasıl bir anlatım tarzıdır, çok mu film izliyorsunuz ?

Herkes sevgi ve ilgi bekler. Ama abartmamak kaydıyla. Böyle olursanız çevrenizdeki insanlar sizden sıkılabilir.

Yaşınız da baya büyükmüş. Evet herkes sevgi bekler ama herkes de sevgi göstermez unutmayın. Siz üzülürsünüz sonra, yazık olur. Ben şahsen sizin yaşınızda çocuk gibi davrananları sevmiyorum.

Baska insanlardan cok sey bekliyorsunuz.
Bu demek oluyorki birisi biseyi yapmadi diye kirilirsiniz. Snra birisi tamda biseyi yapti( kalbini kirdi) diye kirilirsiniz.
Kirilirda kirilirsiniz ve hic mutlu olamazsiniz.
Hem var sayalimki buldunuz size ilgi veren birini. Ornegin seven bi adam. Ama oda zamanla bayicak. Ya sizi bayicak yada bitmek tukenmek bilmeyen ilgi istegiyle karsi tarafi bayicaksiniz.

Siz en guzeli ilgi dediginiz seyi kendi kendinize verin. Mesela kendinizi odullendirin. Bazen isten kacamak yapin en uzak sehirlere gidin gunu birlik. Deli gibi alis veris yapin kendinizi simartin.
Bunlar kendi kendine yetebilmektir.

Yani derdin tam olarak nedir?
İnsanlardan ilgi bekliyorsun ve yeterince gostermediklerini mi düşünüyorsun?
Bu da seni hircinlastiriyor mu?

Bir de kendini bir roman kahramanı gibi anlatmak iyi hissettiriyor galiba.
Ama gerçek şu ki hayatınızi mutsuz bir hale getiriyorsunuz

Şimdiye kadar değişmeye çalışmadıysanız pek sıkıntı yaşamamışsınız bu durumla ilgili demektir aksi olsaydı zaten istemesenizde törpülenirdiniz.

Back
X