Çocuk gibiyim.

Anlattığınız giyim tarzları 16-17 yaşa göre zaten abartılı.Saçlar ayrı yapılı,makyajlar desen abartı.Fakat surat ele veriyor bunu hesaba katan yok.Bu resmen 'özenti' bir görüntü.Tamam hepten küçük çocuk gibi giyinmemek lazım ve bu yaşlar zordur.Çocuk desen çocuk değil büyük desen büyük değil ama eskiye nazaran seçenekler çok.Hem LCWden alışveriş yapıyormuşsunuz.Orada ki bayan t-shirtleri hep baskılıdır bilirsiniz.Ama çocuk ürünü de değildir kendisini belli eder yani.Birde yapısal olabilir.Minyon bir vücut tipiniz varsa e zaten yüzünüz de ele veriyordur.O yüzden zorlama bir tarza gerek yok.Mutlaka zamanla oturacaktır.Geçiş dönemleri bunlar.​

Gencecik kızların "küçük kadın" görüntüsünde dolaşmasını ben de tasvip etmiyorum.
Vira'nın dediği gibi,geçiş dönemindesin.Bu yüzden sözettiğin sıkıntıları normal buldum.
Bazı çocuk reyonlarında,giysiler 16 yaşa kadar üretildiğine göre,giydiklerinin çok yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Örnek gösterdiğin diğer kızlar,ara basamağı atlayıp üst basamağa geçmiş olabilirler.

Senin yaşlarında bazı kızlar da,büyük görünmek için siyah giyinmeye takarlar veya toprak tonları gibi ne kadar renksiz ton varsa onları giyerler.
Anneler genellikle küçük kızlarını pembe giydirdiği için,pembeden kaçış başlar:)
Bunu da yanlış bulurum.Genç kızlar renk kullanmalı,kendi tenlerine yakışan,sevdikleri tonlardan kaçınmamalı.

Daha genç kız tarzı giyinmek istiyorsan,mango,topshop,mavi gibi mağazaları tercih edebilirsin.
Oturduğun semt yüzünden istediğin gibi giyinemiyormuşsun.
Buna da çözüm bulabilirsin.Mesela boyun uzun olduğuna göre,askılı uzun elbiselerden alıp,kendi semtindeyken üzerine yarım kollu küçük hırkalardan giyebilirsin.
Gideceğin yere gittiğinde,hırkayı çantana atarsın.Aynı şeyi,atlet kullanınca yapabilirsin.Zaten çanta kullanmanı mutlaka öneririm.İndirimden,tarz ve modaya uygun çantalar alabilirsin.

Öncelikle şunu söylemeliyim. Amacım kendimi büyük göstermek değil. Ben tam yaşımda görünmek istiyorum. Yaşımdan küçük giyime sahip olduğum için şikayet ediyorum zaten. Ben 16 yaşımdan büyük göstereyim demiyorum. Tam yaşımda göstermek istiyorum. Aşırı makyaja, hata makyaja da karşı olduğum gibi, küçücük kızların kocaman topuklularla sokaklarda dolaşmasını saçma ve komik buluyorum. Bunları bu yaşta yapmayacağımı bilmenizi isterim. :54: :8:

Dün yine başıma bir olay geldi onu da anlatayım.

Havuza gittik arkadaşlarımla. Gittiğimiz havuza da 16 yaşından küçüklerin girmesi yasak. Arkadaşlarımla gittim. Bizi yaş kontrolünden geçiren bi abla vardı. Yani tanıyodu bizi kimliğimize bakmıyodu. yaşlarımızı biliyordu çünkü. Başka bi kadın vardı gittiğimizde. Biz de Buse abla vardır diye çıkartmadık tabi kimliklerimizi çantadan. Arkadaşlarımdan 2si geçti. Yani bi baktı. Anladı 16-17 olduklarını. Onları geçirdi. Sıra bana geldi. Söyle bi baktı. Senin yaşın kaç dedi. 16, 17me giricem dedim. Ters ters baktı. Kimliğimi istedi. gösterdim. Sonra kusura bakma. ben seni 14 falan zannettim dedi. Ben de pardon ama nerem 14 bi söyler misiniz dedim. ne bileyim. tarzına falan bakınca.. Boyun uzun ama. Çocuk gibisin, Öyle sandım. Pardon. Geçebilirsin dedi. Ben de ters ters baktım. Bişey demedim.. Ama tabiii
Çok moralim bozuldu. :95:

Back
X