- 23 Mart 2022
- 182
- 0
- 13
- 29
- Konu Sahibi lilydaisyrose
-
Hayır tabii ki ama bilmiyorum hoş bulmuyorum ya yorum yapılmasını, ki ailelerin daha hassas davranması gerekir yorum yapma konusunda diye düşünüyorum, onlara fikirleri sorulmadığı hâlde yorum yapmaları tuhaf geliyor.Önemli olan sizin ne istediğiniz, onlar yapmayın dediler diye mi yapyacaksınız?
He deyin geçin bizim millet yorum yapmaya bayılır malum.
Görümcem eşimden ve benden 3 yaş küçük ama evet evlenmeden önce bile olay çıkarma kısmı doğruGörümce büyükse sizin çocuk sahibi olmanız ona batacaktır. Var böyle tipliler. Yaşça eşinizden büyükse siz evlenmeden önce olay bile çıkarmıştırBelki de sadece ilk torun kendi çocuğunun olmasını istiyordur. Genelde ilkler ve sonlar kıymetli oluyor. İstediğiniz zaman çocuk yaparsınız. Eşinizle ikinizin dışında kimseyi ilgilendirmiyor. Önemsemeyin dış sesleri.
En ideali o zaten ama cidden bizim toplumda 'beni ne ilgilendirir, benim ne haddime" farkındalığı yok. Onlar çocuk konusunu açınca en uygun zamanı biz belirleriz diyebilirsiniz, anlayana...Hayır tabii ki ama bilmiyorum hoş bulmuyorum ya yorum yapılmasını, ki ailelerin daha hassas davranması gerekir yorum yapma konusunda diye düşünüyorum, onlara fikirleri sorulmadığı hâlde yorum yapmaları tuhaf geliyor.
Sizde o evlenene kadar yapn bi tane çatlasınGörümcem eşimden ve benden 3 yaş küçük ama evet evlenmeden önce bile olay çıkarma kısmı doğru
Nişanlı falan da değil onu da geçtim bir aday adayı bile yokCocuk her daim konusulur da "ben evlenmeden dusunmeyin" sacma olmus.
Sanki evlenecegine dair bir teminat var elinde.. :)
Sakaysa da hos degil ayrica.
Ama bunlar oluyor genelde..Es dost,hisim akraba,tanidik az tanidik surekli bir sorgu sual yapar cocuk hakkinda :)
Hiç evlenmeye de niyeti yok aslında laf olsun diye söyledi biraz işteSizde o evlenene kadar yapn bi tane çatlasın
Hamileyim deseniz yerlerde yuvarlanır o zaman. Değişikmiş.Görümcem eşimden ve benden 3 yaş küçük ama evet evlenmeden önce bile olay çıkarma kısmı doğru
Tamam milletin ağzını bantlarımBoyle her agizdan cikana bozulacaksaniz o zaman hiç cocuk konusunda kimseye agzini actirmayin, siz de erken geç diye bilgi vermeyin.
Tamam milletin ağzını bantlarım
Görümce evlenir evlenmez çocuk yapacak ve annesine baktıracak, anasını kapmayın diye durduruyor sizi.Dün kayınvalidemin arkadaş grubuyla görüştük, ne zaman çocuk düşünüyorsunuz diye sordular daha erken ya, ileride inşallah falan dedim görümcem de zaten düşünmeyin ben evlenmeden dedi bilmiyorum belki espri yaptı kendince ama ne zaman bu konular açılsa her seferinde daha erken falan diyor gayet ciddi bir şekilde(ki samimiyetimiz yok), ona söz hakkı düşmüyor fikrini de soran yok zaten. Canımı sıkıyor bu durum. Kayınvalidem de şu yazı bi geçirin de falan dedi. Kayınvalidemin ki bir nebze, hani ben erken dediğim için ona istinaen tatil vs. planlarımız falan var onu düşünerek demiş olabilir diye düşünüyorum. Ama ikisinin daha doğrusu hiç kimsenin bu konuda yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Sizce haklı mıyım?
Kafayı takmanın gerek yok bence. Sonuçta kendiniz istediğinizde görümcemi bekleyelim vs. demeyeceksiniz önemli olan sizin kararınız.Dün kayınvalidemin arkadaş grubuyla görüştük, ne zaman çocuk düşünüyorsunuz diye sordular daha erken ya, ileride inşallah falan dedim görümcem de zaten düşünmeyin ben evlenmeden dedi bilmiyorum belki espri yaptı kendince ama ne zaman bu konular açılsa her seferinde daha erken falan diyor gayet ciddi bir şekilde(ki samimiyetimiz yok), ona söz hakkı düşmüyor fikrini de soran yok zaten. Canımı sıkıyor bu durum. Kayınvalidem de şu yazı bi geçirin de falan dedi. Kayınvalidemin ki bir nebze, hani ben erken dediğim için ona istinaen tatil vs. planlarımız falan var onu düşünerek demiş olabilir diye düşünüyorum. Ama ikisinin daha doğrusu hiç kimsenin bu konuda yorum yapmasını doğru bulmuyorum. Sizce haklı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?