Çocuk hakkında yapılan yorumlar

Sen görümcem misin yoksa ahhahah evet ondan başka derdimi tasam yok çünkü Allah’a şükür, kimseye durup dururken takmam, ilk yorumunuzdan belli nasıl bir karaktere sahip olduğunuz, hadi ya hadi hadi hadi

Tabiki haklısın hayatım hayat senin kocayla evli olan sensin tabiki kayınvalidenin bu konuya yorum yapma hakkı var ama bu burda biter ileri gidemez sen kendini hazır hissedince yaparsın anne olucak olan sensin sevgiler (3 çocuğum var hepsini de çok seviyorum )

Boyle her agizdan cikana bozulacaksaniz o zaman hiç cocuk konusunda kimseye agzini actirmayin, siz de erken geç diye bilgi vermeyin.
Hayatım çocuğu kendisi büyütücüek kayınvalidesi bir yere kadar keşke herkes her şeye burnunu sokmasa sevgiler

Isınıze gelmeyince nasıl da laubali mahalle agzı ortaya cıkıyor siz önce siz demeyi öğrenin sonra burda millete laf yetiştirin, hadi size bol dedikodular görümcenize de Allah yardım etsin günahını hafifletiyorsunuz arkasından konusarak bol

Katılıyorum sana canım sonuna kadarrr sevgiler

Evet “senin” gibilere siz demem ben canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…