Çocuk hakkında yapılan yorumlar

Burda bıdı bıdı yapacağınıza versenize cevabını hemen insanlara, sizin gibi kişileri güvenilmez bulurum hep, gelmiş burda görümcenize giydiriyor giydirtiyorsunuz
Bende sizin gibi kişileri güvenilmez bulurum hep ne büyük tesadüf, onun yerine ben utanıp cevap verememiş olabilir miyim acaba?

Yeni evliyseniz en az 3 yıl yapmayın bence de...daha evlilik oturmadan bir tatil neyin yapılmadan çocuk yapılması bana da saçma geliyor. Sonra etraf bosanmis, çocuklu yalnız analarla doluyor (babalar bosaninca nedense bekarmis gibi takıldığı için).
Kayinvalide ile görümce de belki sadece fikir beyan etmislerdir kötü niyetleri yoktur. Çocuk olmadan önce bize de yorum yapanlar oluyordu ben gülüp geciyordum çünkü kafaya takılacak bir konu değil

Oooho bacım sen buna takılıyorsun benim görümce seni depresyona sokardı:) bak bir örnek geçenlerde kayinpederim etli nohut yaptı daha önce bu kadar lezzetli yememiştim eline sağlık baba dedim çünkü senin ağzının tadı yok der, annemin yasini sordu kayinvalidem söyledim hih çok daha yaşlı gösteriyor dedi , lohusayken yanımda kaldı martılara ekmek atarken gördü bunu sitede yapsan köylü cahil derler dedi sabrediyorum ağzına patlatmamak için

Ben olsam “neden ki ? Senin evlenmenle bizim çocuğun ne alakası var “ . Derdim bu tür cevapları verirken yüz ifadesi ve ses tonunuzu doğru ayarlarsanız karşınızdaki alınmaz. Üstüne üstlük cevabını da alır susar.

İşte bunları bize değil onlara söylemeniz lazım. Siz susturmadıkça rahatsız olduğunuzu nereden bilecekler ki?

Laf olsun diye konuşulur bu konular çokta umurlarında olduğunu sanmıyorum sizin çocuk yapmanızın her toplantıda böyle saçma şeyler konuşulur

Ben ne zaman uygun görürsem o zaman olur deyip kapatın konuyu

İstediğini söylesinler ben ne zaman istersem o zaman yaparım tabi ki hayır bunlarda insanı gaza getirtip ertesi gün çocuk yaptırtacaklar adama Ben de tam tersine evlenmedim bile daha eş adayı yok bana gelmiş adam ne zaman evleneceksin ki sen daha çocuk yapacaksın ohoo geç kaldın diyor ben düşünmüyorum daha evliliği ama evlilik olsa bile çocuk bi iki sene sonra olur muhtemelen belki de hiç olmaz hayırlısı neyse o önemli olanda bu bir şeyleri söylemeye gelmiyor diyorum geçmiş karşıma yok artık tabi ki çocuğu yapacaksın çocuksuz mu yaşayıp yaşlanınca yalnız mı öleceksin saçmalama diyor herhalde çocuğumu maaşa falan bağlayacak diye düşündüm o derece burnunu sokmakla kalmayıp emir verenler oluyor hayatında emin ol. Tabi ben o adamla tartıştım özür dilettim sonunda bir mucizeydi asdfgh ama sen he de geç yoksa çocuğu yapma aşamasına kadar karışırlar

3-5 sene sonra çocuk sahibi olup boşanan çiftleri de biliyoruz, böyle bir genelleme de hoş değil bence. Niyetleri kötüdür demiyorum zaten herkes üstüne vazife olmayan şeyler hakkında yorum yapmasa bir problem çıkmayacak.

Çocuğu nüfuslarıan geçirip onlar bakacaksa, onlar karar versin tarihe. Değilse, bu çiftlerin kendi kararı.

İşte bunları bize değil onlara söylemeniz lazım. Siz susturmadıkça rahatsız olduğunuzu nereden bilecekler ki?
Evet hatır işi dedim sustum hep bugüne kadar ama haklısınız onlara da söylemem lazım da yani böyle bir şeyden herkesin rahatsız olacağını ben söylemeden düşünmeleri lazım.

Görümcenin ne demek istediğini anlamadın değil mi

Ben evlenmeden çocuk yapmayın, getirip anneme bırakırsanız ben çocuk zırıltısı çekemem.Ayrıca, Agabeyim evlendiğinden beri evde kraliçe hayatı yaşıyorum, küçücük bebeğe tacımı kaptıramam diyor

Kız senin evlenmenle benim çocuğumun ne alakası var derdim. Cidden bağlantı kuramadım merak ettim.

Valla hiç o yönden düşünmemiştim ama kendisi milletin çocuklarını da çok sever, uğraşır çocuk sevmeyen biri olsa direkt aklıma o gelirdi bilemedim

Bende sizin gibi kişileri güvenilmez bulurum hep ne büyük tesadüf, onun yerine ben utanıp cevap verememiş olabilir miyim acaba?
İki konunuzdan biri görümceniz, ben de görümceyim ve görümcem var sizin gibisine denk gelmedim daha evlerden uzak. Yok görümcenizi görmeyi istemiyormuşsunuz da , yok görümcenizin damat aday adayı yokmuş da , yok eşinizle el ele diz dizelermiş de. Sorun eşinizin size davraniş ve tutumlarında, burda çıkmış görümceniz hakkında durmadan dedikodu yapıyorsunuz. Bir de ondan dinlemek lazım nasıl bir tipsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…