hayır kötü muameleye ugradıklarına dair bir şey konuşmadılar
hatta aksine çok iyi şeyler sölediler
bilemiyorum
sosyal sor.projemiz kk kapsamında büyürse tekrar bir röpörtaj yapmak isteyen ankaralı yada farklı illerdeki
ceza evine yakın yerlerden arkadaşlar olabilir
onlarla iletişe geçeriz belki
sesimiz solugumuz nereye ulaşırsa
nevreste annelik gibi bir duygu ile,inanılmaz daha kötü hissettiriyor okuduğumuz haberler
Kaç gündür topiği ihmal ettim istemeden
Araştırmalarınız nasıl gidiyor? Ben kendi konularımı toparlıyorum.
Sanırım hepimiz hazır gibiyiz, şayet sizlerce de sorun olmayacaksa 5 Mayıs 2014 P.tesi günü hepimiz araştırmalarımızı teslim edelim.
Toplu dilekçemizi de yazıp ilgili mercilere gönderelim hepsini
Mune'ciğim araştırmalarımızı buraya kopyaladık ekstradan bi dosya gibi bir şey hazırlayacak mıyız ?
Sanırım hepimiz hazır gibiyiz, şayet sizlerce de sorun olmayacaksa 5 Mayıs 2014 P.tesi günü hepimiz araştırmalarımızı teslim edelim.
bana uyar..
herkes ok mİ kızlar?
Ben pazartesi gününe yetiştiremeyebilirim. :18: Malum zaman daraldı bir yandan kpssye de hazırlandığım için uzun süre oturamıyorum başına. Word dosyama bir sürü şey kopyaladım ama ayıklanması gerek. Tam olarak nasıl yaptınız raporlamayı? Problemin tanımı ve TR'deki durumu olarak yazıp sonrasından haberlerden örnekler şeklinde mi? Yoksa daha farklı mı? Hepimizinki homojen olsun.
Benim araştırmam tamam..Veri toplamak bir şey değil de, onları okuyup düzenlemek epey zamanımı aldı..Bir de benim tek konum vardı, çift konusu olanlar naptı ya:26:
Dosyayı kime vericez? Mune sende mi toplanacak?
Ben giriş gelişme sonuç şeklinde hazırlıyorum, giriş kısmına medyada çıkmış haberleri ekledim, gelişme kısmına devletin alması gereken önlemler, yapılması gerekenler, sonuç kısmına da dilek ve temennilerimi yazacağım, illa ki çok veri toplamanıza da gerek yok, zaten medyada yer alan haberlerden haberdarlardır zira bizim gibi girişimde bulunup bizden çok daha teferruatlı rapor hazırlayıp meclise, çocuk hakları komisyonuna sunan dernekler, sivil toplum örgütleri var, hepsinin çalışmalarına göz attım, yurtdışına çıkıp orda da incelemeler yapan dernekler olmuş, maalesef ki hazırlayıp sundukları raporlar gündeme alınmamış, okunmamasından korktuğum için okunmayacak bir sürü veri yerine yapılması gerekenler, dilek ve temennilerimize yönelik dosyalar hazırlarsak daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Hatta araştırmalarım sırasında ABD Dışişleri Bakanlığı Mevzuat modeli ve global inceleme dosyasını buldum çocuk pronografisi üzerine, Afganistan'dan tutunda İsrail, Ürdün, Zimbabwe'ye kadar birçok ülkede suçun tanınıp tanınmadığı, suçun tanımı ve cezai karşılığı üzerine araştırma ve bizim ülkemizinde dahil olduğu istatistiklere ulaştım, modellemeler var ama henüz ortada somut gelişmeler yok.
...Benim aklıma başka merci gelmedi...Derneklerle görüşecek miyiz müdürüm?Ben giriş gelişme sonuç şeklinde hazırlıyorum, giriş kısmına medyada çıkmış haberleri ekledim, gelişme kısmına devletin alması gereken önlemler, yapılması gerekenler, sonuç kısmına da dilek ve temennilerimi yazacağım, illa ki çok veri toplamanıza da gerek yok, zaten medyada yer alan haberlerden haberdarlardır zira bizim gibi girişimde bulunup bizden çok daha teferruatlı rapor hazırlayıp meclise, çocuk hakları komisyonuna sunan dernekler, sivil toplum örgütleri var, hepsinin çalışmalarına göz attım, yurtdışına çıkıp orda da incelemeler yapan dernekler olmuş, maalesef ki hazırlayıp sundukları raporlar gündeme alınmamış, okunmamasından korktuğum için okunmayacak bir sürü veri yerine yapılması gerekenler, dilek ve temennilerimize yönelik dosyalar hazırlarsak daha yararlı olacağını düşünüyorum.
Hatta araştırmalarım sırasında ABD Dışişleri Bakanlığı Mevzuat modeli ve global inceleme dosyasını buldum çocuk pronografisi üzerine, Afganistan'dan tutunda İsrail, Ürdün, Zimbabwe'ye kadar birçok ülkede suçun tanınıp tanınmadığı, suçun tanımı ve cezai karşılığı üzerine araştırma ve bizim ülkemizinde dahil olduğu istatistiklere ulaştım, modellemeler var ama henüz ortada somut gelişmeler yok.
Bana teslim edersiniz Med, TBMM, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı BM Çocuk Hakları Komisyonu ve Chp Çocuk komisyonuna yollarız, aklınızda başka merciiler varsa onları da yazın lütfen
yenGenC diye bir üye vardı,o birçok projede yer aldı,ben ona da haber vereyim.:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?