Çocuk hamilelik ve bosanma

zumrut1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
58
40
88
37
Herkese Merhaba

1 bucuk yasinda bir oglum var ve 3 aylık hamileyim..

1 hafta once esimle anlasmali bosandik. Sebebi ise evlendigimizden beri kavga edip bir turlu anlasmayi becerememek oldu.

Oglumla annemin evine geldim ve huzurluyum.

Esimi ozlemek disinda bir derdimde yok. Kendisi ise mutlu mesut hayatina kaldigi yerden devam ediyor.

Sizce bu sevgim ve canimin acisi ne zaman sonra sona erer ?

Onun mutlu olduğunu nerden biliyorsunuz peki? Düşünmemeye çalışın ayrılmaya karar vermişseniz 3 aylık hamile olduğunuz halde gerçekten ortada çok büyük sorunlar vardır. Bu sorunları düşünün. Varmıydı böyle büyük sorunlarınız gerçekten?

Seviyorsanız neden boşandınız? En fazla 1 yıl sonra içinizden atarsınız merak etmeyin,benim merak ettiğim o iki çocuğa ne olacak?inşallah iyi bir ebeveynler olursunuz

Niye boşandınız, 2 çocuk olmadan niye düşünemediniz gibi soruları hiç sormayacağım. Siz de kendinize sormayın, soranları da mazur görün. Bir karar vermişsiniz ve bitmiş. Öncelikle 2 evladınız var onlara nasıl daha iyi bakarım, kendi ayaklarımın üstünde nasıl dururum diye düşünün. Bırakın artık eski eşiniz de ister mutlu olsun ister mutsuz. Zaten ikiniz de daha mutlu daha huzurlu olacağınızı düşünerek boşanmadınız mı? Öyle olun işte, tam da hedeflediğiniz, istediğiniz gibi.

Hayırlı olsun inşallah darısı başıma. Huzurun varsa ailenin yanında kavga gürültüyü mü özlediniz? O çocuğun size bakıp kötü örnek olabilme ihtimalini mi özlediniz ? Adam zaten hayatına bakıyormuş sende bak makyaj yap kuaföre git o desin ben ne eşekmişim pişman olsun ama dönme. O zaman bak nasıl İçin soğuyor. Mesela adam çocuğu görmeye geldiğinde süslen püslen bende tam dışarı çıkıyordum de çık bak nasıl deliriyor.

Heykeli dikilecek hatunsun vesselam :) Senin verdiğin bu düşünceyi herkes uygulasa kocasını bin pişman edecek ama nerdee :)

Heykeli dikilecek hatunsun vesselam :) Senin verdiğin bu düşünceyi herkes uygulasa kocasını bin pişman edecek ama nerdee :)
Teşekkür ederim canısı her kadın erkeği sürünsün ister önemli olan icraata geçmek. Demek adam zamanında seni beğenmiş ki almış önemli olan tekrar bakım falan filan.
Dün ceceli den konu açıldı eşim dedi kadınlar şeytan mülayim adamı nasıl baştan çıkardı. Dedim siz meleksiniz zaten. Aklınız Yok mu iki makyaja gösterişe aldanıyorsunuz. Sende bakıyorsun kör müyüm ben önüne bak dedim gıkı çıkmadı ondan sonra. Her kadın kocasının nasıl tiplere gözünün kaydığını bilir mesela adam şarışın mı seviyor sen esmer misin git omre yaptır çektir kırık dalga fönünü pasınıda verme ohh senden rahatı Yok.

İşte ama her kadın bunu uygulayamıyor hep kocalardan bekliyorlar kendileri kilo alıyorlae salıyorlar bakımı falan,sonra kocam neden beni beğenmiyor oluyor..

Evet sanirim vardi her gun gune ondan ayrilmaliyim diye uyaniyordum. Bosanali 2 hafta gecti ve 2 haftadir cok huzurluyum ama aliskanliklar ve ozlem yerinde duruyor. Henuz tabiki bunlar gecmedi.

Seviyorsanız neden boşandınız? En fazla 1 yıl sonra içinizden atarsınız merak etmeyin,benim merak ettiğim o iki çocuğa ne olacak?inşallah iyi bir ebeveynler olursunuz
Ben ogluma elimden geldigince sevgimi ve ilgimi vermeye calisiyorum babasi da ayni sekilde. Sevgi yetmedi surdurmeye maalesef

Evet cok tesekkur ederim huzur veren yaziniz icin haklisiniz daha mutlu olmak icin ayrildik galiba ilk gunler diye suan boyleyim hatta 2 haftada hissizlestim diyebilirim

Cok tesekkurler evet cocuklar olmasa dunya cekilmez biryer olurdu suan benim icin hele ki biri daha karnimda umarim seneye bende bu yazilari gorup gulumserim sizler gibi

İlk günden beri mutsuzsanız neden iki çocuk
Sevmiyorsanız neden sevişiyorsunuz hadi seviştiniz neden korun muyorsunuz

Sevdik hem de cok zaten cok sevgi zarar verdi evliligimize diyebilirim. İlk bebegimizi severek yaptik ikincisi surpriz oldu dava acmaya gittgimz gun ogrendik ama o guzel haber bile yetmedi evliligin devamina maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…