Çocuk hamilelik ve bosanma

Evet bende cogu zaman onun oldugunu dusunuyorum. Zaten yasarken huzur vermedigi icin isime geliyor bu dusunce. Ben bebeklermi dusundugumdan acaba diyorum. Cok ufaklar digeri dogmadi bile. Tek derdim onlar yoksa eski esime olan sevgimde ozlemmde bosandiktan snra soyledikleryle gitti.

Allah yardımcınız olsun çok zor. Eşiniz ve siz nasıl da hemen kestirip attınız. Eşinizden ya da sizden hamileyim yeniden deneyelim gibi bir teklif gelmedi mi?

konunuzu okudum ve içimden geçeni yazmak istiyorum

sanki boşuna bir hiç ugruna boşanmışsınız ve çok pişmansınız gibi geldi ,
boşanmaya giderken hamıle oldugunuzu öğrendiğinize göre demek 15 gun önce sevişmişsiniz ,
keşke bir daha ugraş verseydiniz ,
hakkınızda hayırlısı olsun

Evet severek ayrildim diyebilirim ama bosuna ayrilmamisiz. İnanin bosandiktan snra yasadiklarmdan isittiklerimden snra iyiki de olmus dedim her gun. Hayirlisi boyleymis diyorum hep bende

Allah yardımcınız olsun çok zor. Eşiniz ve siz nasıl da hemen kestirip attınız. Eşinizden ya da sizden hamileyim yeniden deneyelim gibi bir teklif gelmedi mi?
Geldi ondan geldi ben kabul etmedim benden geldi o kabul etmedi. Sanirim kaderde ayrilmak ayri yasamak varmis diyorum. Cunku ikimizde sessiz sedasiz bosandik. Kabullendik herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…