Çocuk hasreti çekenler varmı?

Mmyldrm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
9
6
1
38
Meraba hanımlar aranizda evlat hasretiyle tutuşan evliliği sırf bu yüzden kötüye giden varmi

Bizde istiyoruz fakat cocuk icin birbirimizi kirmaya gerek yok söz konusu bile degil. Rabbim vakti zamani gelince zaten vericek kırmaya gerek yok onun stresini birbirinizden cikartmayin derim

Erkekler soyum sürsün diye baskı yaparlar ya kadına .Aslinda herkesin imtihanı farkli kimi çocuğum yok diye sikinti çeker kimisi çocuğum var bu adami cekmem lazim diye sikinti çeker

Erkekler soyum sürsün diye baskı yaparlar ya kadına .Aslinda herkesin imtihanı farkli kimi çocuğum yok diye sikinti çeker kimisi çocuğum var bu adami cekmem lazim diye sikinti çeker

Ne demek yani
Bizim elimizde de yapmadık mi ?
Karşı tarafı suçlamak yerine
Çözüm odaklı olsanız

Forumda okumuştum bu nedenle evliliği biten ciftler var ama cok yanlıs buluyorum.. İyi günde kötü günde diye söz veriyoruz birbirimize.. Belki hayırlısı budur sizin için

Benimde bes yıldır olmuyor iki tüp denememiz var. Evlat edinmeye karar verdik. Doğurmak değil büyütebilmektir annelik..
Sizde birbirinize sarılıp evlat edinmeyi düşünmez misiniz?

Meraba hanımlar aranizda evlat hasretiyle tutuşan evliliği sırf bu yüzden kötüye giden varmi

Eğer erkek biriyle sırf çocuk için evlenmişse o evlilik büyük ihtimal çocuk olmazsa biter.
Ama kadınla erkek arasında aşk, sevgi, duygusal bağ varsa evlilik zor biter.
Sırf çocuk için evliliğinden vazgeçenleri anlayamıyorum, belki o çocuk hayırsız olacak.
Seni seven birinden nasıl vazgeçer ki insan, aklımda deli sorular..:KK64:
(Not: Evli değilim, bunlar fikirlerim.)

22yasındayım 2yıllık evliyim bebeğimiz yok 1 kere oldu karnımda 4 aylıkken öldü sonrada 4-5 ay denedik olmadı eşime soararım ya olmzsa diye onun bana tek sözü? ALLAHIN işine karısma cocuk yapsak olsam kac tane karıdan yaparım dıyor ve haklı RABBİME BIRAKIN DUA EDİN evlilik cocuk uzerıne kurulan bısey değil.(baktın olmadı yaş gectıı evlatlık alırsınız)

22yasındayım 2yıllık evliyim bebeğimiz yok 1 kere oldu karnımda 4 aylıkken öldü sonrada 4-5 ay denedik olmadı eşime soararım ya olmzsa diye onun bana tek sözü? ALLAHIN işine karısma cocuk yapsak olsam kac tane karıdan yaparım dıyor ve haklı RABBİME BIRAKIN DUA EDİN evlilik cocuk uzerıne kurulan bısey değil.(baktın olmadı yaş gectıı evlatlık alırsınız)
Yapcak olsam kaç tane karıdan çocuk yaparım mı hangi mandıradan aldınız :kusmuk:

Forumda okumuştum bu nedenle evliliği biten ciftler var ama cok yanlıs buluyorum.. İyi günde kötü günde diye söz veriyoruz birbirimize.. Belki hayırlısı budur sizin için

Benimde bes yıldır olmuyor iki tüp denememiz var. Evlat edinmeye karar verdik. Doğurmak değil büyütebilmektir annelik..
Sizde birbirinize sarılıp evlat edinmeyi düşünmez misiniz?
merhaba biz evlat edindik cocuk olmadanda mutluyduk sadece eksik olan cocuktu ama aile cocuksuzda olabilir birbirini sevdikten sonra.cocugu olup mutlu olmayan ayrilan cok insan var .bu yuzden ayrilmayi kimse dusunmesin dusunuyorsada o kisiyle cocuk sahibi olmaya calismasin bu saglikli degil bence

Çocuk hasreti çekiyorum ama, Evliliğim neden bu sebepten kötü gitsin. Aksine çocuk olana kadar tadını çıkarmaya çalışıyoruz, herşey vaktinde güzel..

Eşimin eniştesi çocuğu olmadığı için ilk eşinden ayrılmış. 45 yıl önce. Hala unutmuyor adam. Tekrar evlenmiş, 5 çocuğu olmuş, 45 yıl geçmiş hala aklında. Kuzenim 52 yaşında. Çocukları olmadı, eşiyle inanılmaz mutlular, sürekli geziyorlar. Ben ilk bebeğimi kaybettim. Genetik olabilir, olmayabilir bir süre dedi doktor. Çok şükür Rabbim kızımı verdi bize. Demem o ki eşinizle bir yola çıktınız. O sizin aileniz. Bebek ise baştacınız. Elbette hepimiz istiyoruz ama ciddi kararlar almadan yada birbirini kırmadan önce dikkat etmek lazım.

bizim de olmuyor ama çocuk olmuyor diye neden eşimle aram bozulsun? eğer olmayacağı kesinleşirse evlat edinmeyi düşünüyoruz

Evlat hasreti çekiyorum, bir düşüğüm oldu, sonrasında farklı dr.larda tahlil tetkik yaptırdık ama biyolojik bir sorun yok dediler. Eşimde bende mukadderata inanıyoruz. Her işte bir hayr vardır. Olana da olmayana şükür.

Back
X