Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahÇocuğum var fakat allah kimseyi bu yönde imtihan etmesin ederse de çiftlere sabrını versin evlilikleri bu yüzden bozulmasın demeye geldim.
Evliliğin niye kötüye gitsin çocuk için
Çocuğumuz yok diye ölelim mi?
Mevlam verirse olur
Vermezse imtihan olur
Dünyanın sonu değil ya
Bizde istiyoruz fakat cocuk icin birbirimizi kirmaya gerek yok söz konusu bile degil. Rabbim vakti zamani gelince zaten vericek kırmaya gerek yok onun stresini birbirinizden cikartmayin derim
Erkekler soyum sürsün diye baskı yaparlar ya kadına .Aslinda herkesin imtihanı farkli kimi çocuğum yok diye sikinti çeker kimisi çocuğum var bu adami cekmem lazim diye sikinti çeker
Meraba hanımlar aranizda evlat hasretiyle tutuşan evliliği sırf bu yüzden kötüye giden varmi
Yapcak olsam kaç tane karıdan çocuk yaparım mı hangi mandıradan aldınız22yasındayım 2yıllık evliyim bebeğimiz yok 1 kere oldu karnımda 4 aylıkken öldü sonrada 4-5 ay denedik olmadı eşime soararım ya olmzsa diye onun bana tek sözü? ALLAHIN işine karısma cocuk yapsak olsam kac tane karıdan yaparım dıyor ve haklı RABBİME BIRAKIN DUA EDİN evlilik cocuk uzerıne kurulan bısey değil.(baktın olmadı yaş gectıı evlatlık alırsınız)
merhaba biz evlat edindik cocuk olmadanda mutluyduk sadece eksik olan cocuktu ama aile cocuksuzda olabilir birbirini sevdikten sonra.cocugu olup mutlu olmayan ayrilan cok insan var .bu yuzden ayrilmayi kimse dusunmesin dusunuyorsada o kisiyle cocuk sahibi olmaya calismasin bu saglikli degil benceForumda okumuştum bu nedenle evliliği biten ciftler var ama cok yanlıs buluyorum.. İyi günde kötü günde diye söz veriyoruz birbirimize.. Belki hayırlısı budur sizin için
Benimde bes yıldır olmuyor iki tüp denememiz var. Evlat edinmeye karar verdik. Doğurmak değil büyütebilmektir annelik..
Sizde birbirinize sarılıp evlat edinmeyi düşünmez misiniz?
Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah..dün camiye gittim sirf bunun için evlat sahibi olmak isteyenlere Allah'ımversin diye..Meraba hanımlar aranizda evlat hasretiyle tutuşan evliliği sırf bu yüzden kötüye giden varmi