- Emoji Skoru
- 2.654
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi hanim hanim
-
Ben aşılama tedavisi için gidip görüşmüştüm evet ve çalışıyorum doktorum rapor almana gerek yok normal hayatına devam edebilirsin sadece aşılama günü evde çok ağır kaldırma demişti bir gün yani sadece. Tutacak bebek her türlü tutuyor zaten inanın günlerce yatsanız da hiç hareket etmesenizde o bebeğin nasibi neyse o oluyor. Aşılama öyle gözünüzde büyüttüğünüz gibi bir şey değil ki bir gün sonra normal hayatınıza devam ediyorsunuz doktorum rapor yazmaya bile gerek yok demişti. Aşılamanın tutma oranı da düşük bu arada.Çok dinlenmeliyiz diye yorumlar okudum, siz daha önce aşılama oldunuz mu?
Evet konuşmuşlardır bunun için daha farklı konuşmalarından rahatsızlık duyuyorum. Her halukarda başvurduk fakat konuşmaları rahatsız ediyor diyorum
Altı ay bekledim olmayınca artık doktora gittim fakat daha bir sene olduğu için aşırı bir şekilde üzerinde durmadım. İkimci sene üçümcü srnenin sonunda da sürekli doktor arayışındaydım o hastaneden bu hastaneye. Hakikaten de doğru bir doktor bulamamıştım. Belki bulsaydım daha doğru ilerlerdi bu süreç. Üçüncü senenin sonunda ve bu senede iyi doktorlar buldum. Yaşım daha genç biraz daha ilaç tedavisi göreyim diye bekledim ama son ay ilaca yine kayıtsız kalınca aşılamayı düşündüm. Tabi bu son iki sene içerisinde her ay o döngüye girip sonuçsuz çıkmasının bünyeyi altüst etmesinden dolayı tedaviyi bıraktığım aylarda var..İlk yıl denemeden sonra gitseydin şu an da üç yaşında çocuğun olurdu farkında mısın
Daha nazik ve güzel üsluplu olabilirizBu kafaları aşamıyosanız üremeyin gerçekten. Hangi çağdayız ya...
Hayır o da çok muayene oldu kendi için de çok uğraştı macunlar hastaneler derken..Kocanız asla muayene olmamıştır eminim.
Uygunu budur.Daha nazik ve güzel üsluplu olabiliriz
Hala bu kafada olan toplum var maalesefAy yok artik ne kadar geri kafali bir düsünce cocugu olmayan kadin eksik mi oluyor
Elalem icin yasiyorsaniz cocuk dusunmeyin kv kp bakarsiniz ilerdeHala bu kafada olan toplum var maalesef
Yorulduysanız neden okuyorsunuz yorulmayınÇok yorucusunuz bu ne yaaa
Önce psikolojik destek alın, sonra isterseniz tedavi yöntemleri için düşünürsünüz.Beş yıldır evliyim. Bir yıl korundum ve dört yıldır da çocuğum olmuyor. Letu klomen gibi ilaçlar kullandım yumurtam hiç büyümüyor yine de. Aşılama öneriyorlar ama aşılama olursam sanki çocuğu olmuyor diye bir bakış açısı oluşacak gibi hissediyorum. Hem de doğal yolla olmadığı için eksikmiş gibi hissetmekten korkuyorum. Kimseye söylememeyi düşünüyorum ama çok sık görüyorlar beni ister istemez saklamak mümkün olmicak gibi, canım gerçekten çok sıkkın, yapabileceğim bir şey yok gibi dirençli durmaya çalışıyorum yıllardır ve şimdi de ama içim içimi yiyor..
Klomenle olmuyorsa aşılama değil iğne ile gonal f di sanırsam buyutüp normal ilişki yaşamanızı ilk etapta tavsiye ederim sizin 4 yıldır isteyip de yumurta büyümeme sorunu var ise bunu yapmamanız ilginç..ufak bir iğne ile yumurtaları büyütüp yumurta takibi yapıyorsunuz normal olgunlukta olunca ilişki günü öneriyor doktorunuz aşılamadan önce bunu yapınBeş yıldır evliyim. Bir yıl korundum ve dört yıldır da çocuğum olmuyor. Letu klomen gibi ilaçlar kullandım yumurtam hiç büyümüyor yine de. Aşılama öneriyorlar ama aşılama olursam sanki çocuğu olmuyor diye bir bakış açısı oluşacak gibi hissediyorum. Hem de doğal yolla olmadığı için eksikmiş gibi hissetmekten korkuyorum. Kimseye söylememeyi düşünüyorum ama çok sık görüyorlar beni ister istemez saklamak mümkün olmicak gibi, canım gerçekten çok sıkkın, yapabileceğim bir şey yok gibi dirençli durmaya çalışıyorum yıllardır ve şimdi de ama içim içimi yiyor..
Aradan koskoca 4 sene gecmis cocugunuz olmamis. Gercekten istesen tup bebek yapar kres yasina getirirdin bile. Demekki ya istemiyorsun yada tedavi olamayacak kadar cehalet icindesin.Beş yıldır evliyim. Bir yıl korundum ve dört yıldır da çocuğum olmuyor. Letu klomen gibi ilaçlar kullandım yumurtam hiç büyümüyor yine de. Aşılama öneriyorlar ama aşılama olursam sanki çocuğu olmuyor diye bir bakış açısı oluşacak gibi hissediyorum. Hem de doğal yolla olmadığı için eksikmiş gibi hissetmekten korkuyorum. Kimseye söylememeyi düşünüyorum ama çok sık görüyorlar beni ister istemez saklamak mümkün olmicak gibi, canım gerçekten çok sıkkın, yapabileceğim bir şey yok gibi dirençli durmaya çalışıyorum yıllardır ve şimdi de ama içim içimi yiyor..
Aslında iki doktorumdan da bunu talep etmiştim. Aşılama yapmadan iğneleri sadece kullanmayı fakat iki doktorum da öyle yapamayacaklarını söylediler. Sanırım bazı doktorlar risk almamak için böyle söylüyorlar. İki farklı doktordan da aynı cevabı alınca bu konuda daha fazla ısrar etmedim açıkçası.Klomenle olmuyorsa aşılama değil iğne ile gonal f di sanırsam buyutüp normal ilişki yaşamanızı ilk etapta tavsiye ederim sizin 4 yıldır isteyip de yumurta büyümeme sorunu var ise bunu yapmamanız ilginç..ufak bir iğne ile yumurtaları büyütüp yumurta takibi yapıyorsunuz normal olgunlukta olunca ilişki günü öneriyor doktorunuz aşılamadan önce bunu yapın