- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
birde arkadasla rıy hos güzel soyluyorsunuz da mısal derdım var topıgınde bı kızcagız konu acmıs sevgılısı cocuk olunca calısmanı ıstemıyorum felan dıye polısmıs aldıgı maas bellı sana nasıl bı hayat saglayabılrı fılan demısler herkes karsı cıkmıs bı kadın calısması lazım erkegın elıne bakmaması lazım evde oturan kadının amacı ne olabılır kı hayatta ıste komsularıyla pasta börek yeyıp dedıkodu yapmak dıye calsımak sadece para kazanmak deıl kadın ıcın herseydır gıbısınden bıseyler yazmısalar bu devrıde 2 kısı calısmadan olmuyo fılan dıye aynı anlıycagınız onlarında dogruluk payları var oyle deıl mı benım esımde polıs tamam asgarı ücretle gecınenlerde var ülkede ama nası gecınme offf valla cok zor bu kararı vermek hayat cok zor![]()
Canım tekrar cevap yazıyorum çünkü ev hanımlarının komşularıyla çay içerken dedikodu yaparak vakit geçirdiklerini söylemiş ya birileri o denilenlere istinaden: Bu durum herkes için geçerli değil asla. Ben hep evdeyim, lojmanda oturuyorum komşularımın hepsi çalışıyor dolayısıyla görüşücebileceğim bir komşum bile yok. Arada bir pazara giderim, hafta sonları eşimle dolaşırım, bazen de ya misafirim olur ya da biz arkadaşlara gideriz. Vasat bir hayatım var belki görünüşte ama insanın vaktini nasıl geçirdiğine bağlı aslında bu. İnanır mısın kendimi evime, eşime, çocuğuma adadığımdan beri daha mutlu bir hayatım var. Çocuğumla daha iyi ilgilenebiliyorum. Kendimi daha iyi bir ev hanımı, anne olarak yetiştirmek için faydalı programlar izlemeye, netten araştırmalara vererek geçiriyorum zamanımı. Çalışırken yapamadığım şeyleri yapmaya başlayabildim çok şükür. Dedikodu yapmak isteyen her yerde yapar. Eşim bazen yakınır durur işyerinde yapılan dedikoduların aşırılığından