benim yapacak o kadar çok şeyim var kikendimi geliştirmekle alakalı
ilk başta ben kendimi eğiteyim ki çocuğumu güzel yetiştireyim
o zaman kolay gelsin diyecek bişey yok.inş. 'geç kaldım' diyenlerden olmazsınız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim yapacak o kadar çok şeyim var kikendimi geliştirmekle alakalı
ilk başta ben kendimi eğiteyim ki çocuğumu güzel yetiştireyim
o zaman kolay gelsin diyecek bişey yok.inş. 'geç kaldım' diyenlerden olmazsınız...
kaç konu var forumda
hatta şu anda bile ön sayfada
evlendikten sonra hemen hamile kalmışlar sonra çocuk var diye boşanamıyorlar, çocuk perişan oluyor
bir insanı ne kadar arkadaşlık yaparsan yap tanıyamazsın, anca onunla aynı evi paylaşmaya başladığında tanırsın
o dediğin sorunlu evliliklerdir.ama konu sahibinin sannırım bir sorunu yok.sorunu ç.ocuk sahibi olmak istemesi.deseki benim eşimle şu şu problemlerim var bide çocuk istiyorum.ozaman eminim hepimiz orda dur önce problemlerinizi çözün evliliğini oturt sonra çocuk yap derdik.ama konu sahibi yaşının geçmesinden korkuyor haklı olarak.
o dediğin sorunlu evliliklerdir.ama konu sahibinin sannırım bir sorunu yok.sorunu ç.ocuk sahibi olmak istemesi.deseki benim eşimle şu şu problemlerim var bide çocuk istiyorum.ozaman eminim hepimiz orda dur önce problemlerinizi çözün evliliğini oturt sonra çocuk yap derdik.ama konu sahibi yaşının geçmesinden korkuyor haklı olarak.
Biz 2005 ocak ayında evlendik. Benim eşim bu 7 yıl içinde hiçbir zaman çocuğa hazır olmadı. Üstelik ikimizde öğretmeniz.Yani iş vs sorunu yok. Annem bakar zaten. Çocuk için hayatımızda en ufak bir engel yok.Ama eşim ben ne zaman sorsam daha erken, zamanı değil dedi. Benim yaşım 30, eşimin ki 33.Hatta çok ısrarcı olduğum dönemler oldu, yumurtlama testi aldım. Yumurtalarımı takip ettim. Özellikle o zamanlar ilişkiye girmek için ama eşim o dönemlerde hava çok sıcak, çok yorgunum...gibi bahaneler üretti. Misafir çağırdı.En sonunda ben de çocuk falan yapmıyorum dedim. Üstelik yolda bebek görsek eşim gösterir bana.Sanki dalga geçer gibi.Garip bi durum. Konuşuyoruz.Mesela 2010 temmuzunda korunmayı bırakalım dedim. Tamam dedi. Bekliyorum ki ilişki olsun da hani çocuk yapmanın yolu budur. O ay tık yok, ayrıca lafı sözü de yok.Ağustosta taşınma çıkardı başıma. En sonunda istemiyorsan bu yıl da erteleyelim dedim.Sen bilirsin dedi.Neyse 2011 nisanında korunmayı bırakalım dedim. Okuldan dolayı çok stresliyim tatil geçsin anamı babamı göreyim az kafam rahat olsun dedi.En son mesaj attım geçen hafta bak daha vakit geçiyor diye. Her mesaja cevap veren adam ona vermedi. Üstelemenin bir anamı yok.
Ne gibi şeyler mesela? Biraz daha açar mısınız?Başka bakış açılarını görmek sanırım faydalı olur.
ÇOK ÜZÜLDÜM SENİN İÇİN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA ANNELİĞİ TADARSIN.BÖYLE OLUNCA AKLINA FARKLI ŞEYLER GELİYORMU ACABA İSTEMEMESİNİN GERÇEK SEBEBİ SADECE KENDİNİ HAZIR HİSSETMEMESİMİ YOKSA BAŞKA ŞEYLERDEMİ VAR DİYE.VE Bu belkide zamanla aranızda sorun olacak.meyvesiz ağacı kimse bahçesinde saklamak istemez.
çoğu bayanın 1 ci evlilik yılı toz pembe geçer
sorun olsa bile görmemezlikten gelir
bence yanılıyosun yaşamış birisi olarak benim evliliğimin ilk yılı iğrençti.çünkü eşimde bende birbirimizi yeni yeni tanımaya başlıyorduk.ailesine uyum sağlamak vs herşey o yıl oldu.
Ne gibi şeyler mesela? Biraz daha açar mısınız?Başka bakış açılarını görmek sanırım faydalı olur
size saygı duyarım
alla alla rahim benim istediğimi yaparım![]()
şimdi bişey yazıp sizin aklınızı bulandırmak istemem kesinlikle.bence bunu eşinle konuş.bir sağlık problemimi var.yada çocuğu hiçmi istemiyor.istemiyorsa sizi oyalamanın bir manası yok.
benc eo kadar derinlere gitmeye gerek yok
adamcağız biraz zaman istemiş sadece![]()
şimdi bişey yazıp sizin aklınızı bulandırmak istemem kesinlikle.bence bunu eşinle konuş.bir sağlık problemimi var.yada çocuğu hiçmi istemiyor.istemiyorsa sizi oyalamanın bir manası yok.