- 29 Haziran 2016
- 57
- 39
- 8
- Konu Sahibi HayatBuysaUstuKalsin
-
Neden bosanacaksin
İnternette boşanmış ailelerin çocuklarının yazılarını okuyorum. Bir aile gördükleri zaman içleri sızlıyormuşMutsuz bir ailede büyümek istemez o da..
Probleminiz ne eşinizle? Yalnızca ilerisini görememeniz mi? Yeterli bir neden değil bu boşanmak için. Şiddetli geçimsizlik,fikir uyuşmazlıkları falan mı yoksa aşkınız bitti de o yüzden mi?
Eşinizle bu rahatsızlık duyduğunuz durumları konuştunuz mu? Konuşmadıysanız paylaşın rahatsızlık duyduğunuz sorunları. Düzelme yoksa da yapılacak şey belli.Bana ilk küfürünü ettikten sonra hayal kırıklığı yaşadım. Sonra bunların devamı geldi. Kavga ettiğimiz zaman öfkelenince gözü dönüyor mesela. O an özellikle nefret ediyorum ondan, küfürler saçıyor ve beni dövmekle öldürmekle tehdit ediyor.
Eşinizle bu rahatsızlık duyduğunuz durumları konuştunuz mu? Konuşmadıysanız paylaşın rahatsızlık duyduğunuz sorunları. Düzelme yoksa da yapılacak şey belli.
Dövmekle ve öldürmekle tehdit ediyorsa da zaten o erkeğin zihniyeti belli.
Evlilik karı ve kocayı ilgilendirir bence çocuk elbette düşünülmeli ama sırf çocuk için böyle bir evlilik yürütülmez.
İnternette boşanmış ailelerin çocuklarının yazılarını okuyorum. Bir aile gördükleri zaman içleri sızlıyormuş
Boşanmış aileyi bilmem ama boşanması gerekirken boşanmayan aile çok kötü.
Olan hep bize oldu. Kavga gürültüyle yaşadık, sinirlerini bizden çıkardılar, itilip kakıldık, hep arada kaldık. Birine haklısın desek diğeri sinirlendi. Erkek kardeşim yıllardır ilaç tedavisi görüyor. Kız kardeşim hala olanları hatırlayıp ağlar.
Bir sürü sebebi var. Eşimin bana ara ara küfür etmesi, sorumsuzlukları, söz verip tutmaması, birlikte birşey yapamayışımız.. Birbirimizi anlamıyoruz artık. Ben çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?