cocuk için mecburmusuz

aycanisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2009
1.143
9
156
37
nerden nasıl baslamalıyım bilmiyorum ama bugün tamamen bitti sadece 3 yasındakı kızımız için sürdürmek zorundaymısız aynı evde iki yabancı gibi olamam ki ben kimseye anlatamıyorum hep içime atmaktan yoruldum ve buraya yazmaya karar verdim en bastan anlatayım ben 25 yasında 7 senelık evliyim evliliğimizin ilk yıllarında takılan takılarla kendime set yaptırdım ve bunu ona cok sonra söyledim hatalıyım biliyorm seneler sonra döndü dolastı konu yine oraya geldi 4-5 ay önce soguk davranmaya basladı ben yakınlastıkca o uzaklastı unutamıyorum kafamdan atamıyorum diyor 7 sene sonra ne oldu sanki öncesinde cok iyiydik baskasımı var diyorum evliyken yapmam asla diyor. benım için bitti diyor ama cocuk için aynı evde yasamaya mecburuz diyor ben bu sekilde yapamam diyorum sana bakarken yabancı gibi olamam diyorum kabul etmiyor kendi ailemlede kalamam üniversite hayatımdan vazgectim istemiyorum dedi diye yarım bıraktım ben hala onu cok seviyorum ne yapmam gerekiyor bilemiyorum psikolojim cok bozuldu kızımada yansıyor onu etkilemek istemiyorum cok kötü durumdayım anlatacak konusacak kimsemde yok annemin basında sorunları var anlatıp üzmek istemiyorum Allah kimsenin yuvasını bozmasın gercekten yasamadan anlasılmıyormus

evlilik bitirmek kolay ama devam ettirmek zor ama sabrin meyvesi tatli olur yikmayin evliliginizi esinizin kafasi karsmis bence

kadınlar geçmişle yaşar ama erkekler öyle değil. kocanızın başka bir problemi var bence size açılamadığından bunun arkasına sığınmış. sadece aldatma gelmesin aklınıza, sevgisi azalmış olabilir ya da ilgi bekliyordur.
açıkçası bir erkeğin çocuk için mecburuz demesine de şaşırdım doğrusu. kadınlar çocuk için bazı şeyleri görmezden gelirde erkekler bunu çok zor yapar. özellikle cinsellikten vazgeçemez, ihtiyaçlarını nasıl giderecekmiş??
Allah yardımcın olsun arkadaşım ama çok güvenmezdim senin yerinde olsam. şu da var ki bu şekilde evlilik olmaz, kocanın mecburuz demesi bir şeyi değiştirmez. senin isteklerin evlilikten beklentilerin ne olacak?? annenin babanın mutsuz olduğu bir ortamda çocuk nasıl mutlu olabilir?
yerinde olsam kocama biraz zaman verirdim, geçici bir dönem mi geçiriyor diye. sonra konuşurdum isteklerimden beklentilerimden bahsederdim. ha baktım sürekli böyle, benim evlilikten beklentilerim bunlar sen bunların hiç birini karşılamıyorsun hadi eyvallah.. derdim.

Eşiniz bunu bahane etmiş. Bal gibi ortada bu. Ama niye ayni evde yaşamak zorundayiz.diyor sanki sizin bunu kabul etmeyip ondan ayrilacaginizi boylece kendini daha az suçlu gostermek icin mi anlamadim...

bilemiyorum su an hiçbirsey düşünemiyorum zaten sguk davranıyordu 4-5 aydır ayrılmayı kabul etmiyor zaten ayrılsak bile ben tek basıma nasıl yaparım onuda bilemiyorum

Eşiniz bunu bahane etmiş. Bal gibi ortada bu. Ama niye ayni evde yaşamak zorundayiz.diyor sanki sizin bunu kabul etmeyip ondan ayrilacaginizi boylece kendini daha az suçlu gostermek icin mi anlamadim...

cocuk için kızımız için bunu yapmak zorundayız diyor

evlilik bitirmek kolay ama devam ettirmek zor ama sabrin meyvesi tatli olur yikmayin evliliginizi esinizin kafasi karsmis bence

inşallah cocuk olmasa bu
kadar üzülmezdim ama o herseyi değiştiriyor işte oda aynı seyi söylüyor cocuk olmasaydı cok daha farklı olurdu coktan biterdi diyor zaten​

inşallah cocuk olmasa bu
kadar üzülmezdim ama o herseyi değiştiriyor işte oda aynı seyi söylüyor cocuk olmasaydı cok daha farklı olurdu coktan biterdi diyor zaten​

Böyle şey mi olur ?
Çocuk var o yüzden evliyiz yoksa çoktan biterdi.Niye bitiyormuş ? Canı sıkıldığı için mi ? Evlilik 2 kişilik haberi yok mu bundan ? Bir derdi sıkıntısı varsa evlilikle ilgili söylemeli böyle içine atıp şifreli şifreli konuşmalarda neyin nesi böyle ?

Böyle şey mi olur ?
Çocuk var o yüzden evliyiz yoksa çoktan biterdi.Niye bitiyormuş ? Canı sıkıldığı için mi ? Evlilik 2 kişilik haberi yok mu bundan ? Bir derdi sıkıntısı varsa evlilikle ilgili söylemeli böyle içine atıp şifreli şifreli konuşmalarda neyin nesi böyle ?

anlamıyorum ne yapmak istiyor

Bir erkek yillar evvel olmus bir olayi bahane edip bu kadar radikal bir karar aliyorsa
Ve bunu uygulayip ama ayrilmayada yanasmiyorsa
Bu tavrin altindaki gerekce, cok yuksek ihtimalle
Evdekinden olmadan daldakine uzanma istegidir.
Daha 25 yasindasin, hayat cok erken baslamissin.
Eger bu tavrinda devam ederse adi evlilik olmayan bir iliskiyi devam ettireceksin
Oda gayri resmi bir bekar hayatina merhaba diyecekk.
Asla buna razi olma.
Gerekiyorsa gemileri yak ama bu sartlarla yasamayi kabul etme.

inşallah cocuk olmasa bu

erkekleri anlamak zor ofke sinir benm esimde sinirlenince bussuru sey soyler bu sene iki tane arkadasim bosandi olan cocuklara oluyor her baba diyen cocugun arkasindan bakicaklar aklima geldkce uzuluyrm herkesin dalgalanmalari oluyor bence sabirla iyilikle surdrmeye calisin size siddet uygulamiyorsa evinin ihtiyaclarini karsiliyorsa cocguna duskunse sizin yerinizi hic bir kadin alamaz kim olursa olsun sabredin bosanma lafini anmayn benm fikrm bu ilgi sevgi halleder :-)

sana yön vereceğini düşünüyor.. baştan beri hatalar var..
ünv devam etmemeni istemiş, bunu kabul etmişsin..
o da şimdi de her istediğimi yapar die düşünüo işte..
ayrıca böyle bi bahane olamaz.. unutamıyorum falan demiş de ortad çok büyütülecek bişey yok..
tmm kızarsın, bunu belli edersin de boşanmaya kadar gelmez iş..
bahanesi bu olmuş..
ayrıca bazen ayrılmak çocuklar için daha hayırlı oluyor..
çocuk kavga gürültü içinde büyüyüp psikolojisi bozulmaktansa,
huzur için de olsun, annesi babası ayrı olsun, ikisi ile de görüşsün daha sağlıklı...
kendimden biliorum..
annem ve babam boşandığında kardeşlerimle oyun havası oynamıştık :)

yok daha neler yaaa, bahane resmen
bırak yalvarma ona keyfi bilir yok çocuk içinmiş bilmem ne , böyle bi evlilik çocuğa daha zarar verir bunu akıl edemiyor mu?
o zaman sende okul hayatım onun yüzünden bitti diye soğu ondan olur mu öyle şey ya
onun için bitmişse ayrılın versin nafakanızı kendi hayatına baksın, sana bunları yaşatmaya hakkı yok
dediği gibi uzak davran canım bi süre belki değerini anlar üstüne gittikçe ters tepceğini düşünüyorum ben

yok daha neler yaaa, bahane resmen
bırak yalvarma ona keyfi bilir yok çocuk içinmiş bilmem ne , böyle bi evlilik çocuğa daha zarar verir bunu akıl edemiyor mu?
o zaman sende okul hayatım onun yüzünden bitti diye soğu ondan olur mu öyle şey ya
onun için bitmişse ayrılın versin nafakanızı kendi hayatına baksın, sana bunları yaşatmaya hakkı yok
dediği gibi uzak davran canım bi süre belki değerini anlar üstüne gittikçe ters tepceğini düşünüyorum ben

belkide o uzaklastıkca hep ben gittim üzerine şimdi dediğiniz gibi soguk davranacagım gittigi yere kadar ne yapalım artık olan cocuguma olacak işte o yıpranacak kendimden gectim artık

erkekleri anlamak zor ofke sinir benm esimde sinirlenince bussuru sey soyler bu sene iki tane arkadasim bosandi olan cocuklara oluyor her baba diyen cocugun arkasindan bakicaklar aklima geldkce uzuluyrm herkesin dalgalanmalari oluyor bence sabirla iyilikle surdrmeye calisin size siddet uygulamiyorsa evinin ihtiyaclarini karsiliyorsa cocguna duskunse sizin yerinizi hic bir kadin alamaz kim olursa olsun sabredin bosanma lafini anmayn benm fikrm bu ilgi sevgi halleder :-)

siddeti yok her ihtiyacımızı da alır ikiletmez kızınada düşkün kızım için üzülüyorum zaten 3 yasında daha anlamıyor bazı seyleri babam nerde dediğinde ne cevap verecegim ben ona :43:

gosterdigi sebep ilginç gerçekten
Ya ayrilirsiniz ya ayrilmazsiniz ortasi yok bunun
Eger esini seviyorsan tabi ki onu yeniden kazanmaya çalis
ama once neden boyle yaptigini anlamalisin bence
Allah yardimcin olsun..

set bahane, önce gerçekten neden bu ilişkinin bu noktaya geldiğini öğrenmelisin, sonra ortada somut bir şey yoksa, sadece soğudu uazaklaştıysa bir evlilik terapistine gidebilirsiniz.

bir erkek yıllar önce yaşanmış bir olayı sebep gösterip birden senden soğudum bitti demez:19: bu bana çok mantıksız geldi aklıma acaba başka kadın mı var sorusu geliyor ama umarım yanılıyorumdur.biraz kocanı kendi haline bırak üstüne düşme belki aklı başına gelir baktın aynı devam ediyor ben böyle evcilik oyunu oynayamam boşanalım ayrı evlerde yaşayalım daha iyi de.inşallah buna gerek kalmaz herşey yoluna girer canım:31:

bir erkek yıllar önce yaşanmış bir olayı sebep gösterip birden senden soğudum bitti demez:19: bu bana çok mantıksız geldi aklıma acaba başka kadın mı var sorusu geliyor ama umarım yanılıyorumdur.biraz kocanı kendi haline bırak üstüne düşme belki aklı başına gelir baktın aynı devam ediyor ben böyle evcilik oyunu oynayamam boşanalım ayrı evlerde yaşayalım daha iyi de.inşallah buna gerek kalmaz herşey yoluna girer canım:31:

baskası mı var dediğimde yok evliyken yapmam öyle seyler kendime laf getirtmem diyor bende biraz kendi haline bırakmayı düşünüyorum uzak durayım bakalım ne olacaak inşallah düzelr:43:

Back
X