- 16 Eylül 2009
- 1.143
- 9
- 156
- 37
nerden nasıl baslamalıyım bilmiyorum ama bugün tamamen bitti sadece 3 yasındakı kızımız için sürdürmek zorundaymısız aynı evde iki yabancı gibi olamam ki ben kimseye anlatamıyorum hep içime atmaktan yoruldum ve buraya yazmaya karar verdim en bastan anlatayım ben 25 yasında 7 senelık evliyim evliliğimizin ilk yıllarında takılan takılarla kendime set yaptırdım ve bunu ona cok sonra söyledim hatalıyım biliyorm seneler sonra döndü dolastı konu yine oraya geldi 4-5 ay önce soguk davranmaya basladı ben yakınlastıkca o uzaklastı unutamıyorum kafamdan atamıyorum diyor 7 sene sonra ne oldu sanki öncesinde cok iyiydik baskasımı var diyorum evliyken yapmam asla diyor. benım için bitti diyor ama cocuk için aynı evde yasamaya mecburuz diyor ben bu sekilde yapamam diyorum sana bakarken yabancı gibi olamam diyorum kabul etmiyor kendi ailemlede kalamam üniversite hayatımdan vazgectim istemiyorum dedi diye yarım bıraktım ben hala onu cok seviyorum ne yapmam gerekiyor bilemiyorum psikolojim cok bozuldu kızımada yansıyor onu etkilemek istemiyorum cok kötü durumdayım anlatacak konusacak kimsemde yok annemin basında sorunları var anlatıp üzmek istemiyorum Allah kimsenin yuvasını bozmasın gercekten yasamadan anlasılmıyormus