- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kizlar esimle bir yil ciktik ve evlendik.
Birinci yilini doldurdu evliligimiz masallah. Kavga gürültü de oldu arada ama şu an aileler disinda herhangi bir konu nedeniyle kavgamiz yok denecek kadar az.. esimi cok seviyorum onunda beni sevdigine inanıyorum. Birev aldik borcun bitmesine iki yil var . Ikimizde calisiyoruz memuruz.
Ve esim artik bir bebek istiyor.. en basindan ilk evlendigimizden beri istiyor aslında ama bugune kadar ben hep beklettim onu erken dedim .
Bi yandan gozumde cok buyuyor bir bebek bakimi vs. Eslerin arasini aciyor falan yazmislar bi yandan da korkuyorum ama
Dogru zaman midir
Artik bendr bebek gordugumde içimden bi istek oluyor
Bu arada ben 26 esim 30 yaslarindayiz
Borcunuz cok yokmus sanirim. Iki yil az bir sure. Bir yil icinde cocuk dusunmeye baslarsaniz borcunuz bitmeye yakin ya da bittiginde dogurmus olursunuz. Daha uzun sure borcunuz olsaydi beklemeyin derdim ama eşiniz tek basina hem evin gecimini saglayip hem ev borcu odeyecek kadar para almiyorsa bence az daha sabredin hem evliliginizin tadini cikarin:)
Canim benim ikimizdr calisiyoruz yani eşim tek basina sorumluluk sahibi degil
Bendr bir yil daha bekleyelim diyorum ama eşim artik basklarinin çocuğunu sevmek istemiyorum çocuğumu kucagima almak istiyorum diyor((
Ben de bunu merak ediyorum aslında konuna salça olacağım biraz kusura bakma. O yüzden bu konu dikkatimi çekti yorumları takip edeceğim.
Galiba kendini hazırlamak istiyorsun artık.
Ben 30 yaşımdayım. Eşim (yaş konusunda) benim için farketmez sen ne zaman istersen diyor. Ev borcumuz var maddi olarak sınırdayız, bir çocuğun sorumluluğunu düşünüyorum o yüzden korkuyorum. Ama yaşım da yerinde saymıyor. Ben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Fikirler önemli benim için de.
Ben de bunu merak ediyorum aslında konuna salça olacağım biraz kusura bakma. O yüzden bu konu dikkatimi çekti yorumları takip edeceğim.
Galiba kendini hazırlamak istiyorsun artık.
Ben 30 yaşımdayım. Eşim (yaş konusunda) benim için farketmez sen ne zaman istersen diyor. Ev borcumuz var maddi olarak sınırdayız, bir çocuğun sorumluluğunu düşünüyorum o yüzden korkuyorum. Ama yaşım da yerinde saymıyor. Ben de ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Fikirler önemli benim için de.
Haklisin ama ücretsiz izne ayrilamam canim ya . Dusunmuyorum onu zaten süt iznim fln olacakIkiniz de calisiyo olsaniz da sen dogum yapinca borc odediginiz icin ucretsiz izin almak istersen alamayacaksin o manada dedim. Ucretli izin de cok kisa malum
Daha cok yenisin :)Ben sizden 1 yaş büyüğüm ve aynı düşünceler bende de var. Durumumuzda sizinle ayni maddi olarak sinirdayiz :) Ama şu an çocuk sahibi olmayı hiiccc istemiyorum. Daha 5 aylık evliyim ve sanırım yaklaşık 1 sene düşünmüyorum. Biraz gezip tozup evliligimin tadını çıkartmak istiyorum :) Nasipte varsa olur napayim henuz hic hazir degilim. Cocuklari gercekten cok seviyorum ama 5 aylik evliyken bu sorumlulugu almak istemiyorum
Haklisin ama ücretsiz izne ayrilamam canim ya . Dusunmuyorum onu zaten süt iznim fln olacak
Daha cok yenisin :)
Bir yili doldurun bakalimmmm :)
Birinci yilini doldurdu evliligimiz masallah. Kavga gürültü de oldu arada ama şu an aileler disinda herhangi bir konu nedeniyle kavgamiz yok denecek kadar az.. esimi cok seviyorum onunda beni sevdigine inanıyorum. Birev aldik borcun bitmesine iki yil var . Ikimizde calisiyoruz memuruz.
Ve esim artik bir bebek istiyor.. en basindan ilk evlendigimizden beri istiyor aslında ama bugune kadar ben hep beklettim onu erken dedim .
Bi yandan gozumde cok buyuyor bir bebek bakimi vs. Eslerin arasini aciyor falan yazmislar bi yandan da korkuyorum ama
Dogru zaman midir
Dogru zaman midir
öncelikle Allah mesut etsin canım..
Herşeyimiz aynı sayılır sadece biz 6 ay çıktık o fark var..
Bebek için bi sorun göremedim ben, ertelemene gerek yok gibi..
Benim de eşim istiyo ama ben hiiç istemiyorumm..
İşin ilginç yanı nerdeyse fobi oluştu..bebekleri bela gibi görüyorum hiç sevesim gelmiyo..
Ne güzel sen de de istek var..
Hadi hayırlı olsun
Bence zaman su an ideal sizin icin yasiniz durumunuz vs. Zaten hamilelikti dogumdu dogum izniydi derken bir sene daha gecmis olacak. Calisan bir annenin en buyuk derdi cocuga kimin bakacagi konusudur. Ailede varsa destek olacak kisi hic de geciktirmeyin bence. Sevgiler.
Ben sizden 1 yaş büyüğüm ve aynı düşünceler bende de var. Durumumuzda sizinle ayni maddi olarak sinirdayiz :) Ama şu an çocuk sahibi olmayı hiiccc istemiyorum. Daha 5 aylık evliyim ve sanırım yaklaşık 1 sene düşünmüyorum. Biraz gezip tozup evliligimin tadını çıkartmak istiyorum :) Nasipte varsa olur napayim henuz hic hazir degilim. Cocuklari gercekten cok seviyorum ama 5 aylik evliyken bu sorumlulugu almak istemiyorum
Yok rica ederim tabiiki takip edin ama nacizane yorumumu yapayim
26 yasimi doldurdum 27 den gün alıyorum şu an. Kesinlikle rabbim nasip ederse daha da beklemeye niyetim yok. Yanlis anlamayin ama ben otuz olsaydım esimden yana suphem olmasaydi kesinlikle beklemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?