- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
Televizyon karşıtı biri olarak yazıyorum malesef olmuyor. Eskisi gibi değil ve evde tehlikeli olabilecek çok şey var. Ben ne kadar ortadan kaldırsam da tv ünitesine bile çıkmaya çalışıyor. En basit oyuncak bebeğini veya piyanosunu basamak yapıp, istediği yere yetişmeye çalışıyor. Kar - zarar ilişkisi açısından bakacak olursak 1-2 saat tv izletmek zorunda kalıyorum. Benim kızım 26 aylık. Oğlum da 6 aylık. İkisini birlikte oyalamak çok zor. İnanın kızım tekken çok daha iyi vakit geçiriyordum ve tek çocukla daha kolay, hani tek çocukla zor demişsiniz ya? Tam tersi. Çünkü kardeşlerin arasında yaş farkı azsa, birbirlerine zarar verebiliyorlar. Benim en büyük sıkıntım bu. Gün içerisinde sevdiği çizgi filmi açıyorum. Bazen müzik açıyorum yabancı müzik dinliyoruz dans ediyoruz. Sen kaç ben seni yakalayayım diyorum ancak böyle oyun olabiliyor. Çünkü 2-3 yaş arası oyundan anlamıyorlar. Keşfetme vakti. Bazen jenga oynuyoruz, sende diz diyorum, o hepsini yıkıp kahkaha atıyor. Yani kendi istediğini yapıyor. Belirli bir yaşa kadar böyle. Bu arada sevdiği çizgi filmi izlerken eşlik ediyorum. Bu ne, bu kim, ne yapıyor aaaa annesi uyu demiş bak uyudu falan diye bende çizgi filmi anlatıyorum. Ona da anlatmasını istiyorum. En basiti akşam haberleri izlerken bile bak Trump diyorum
şu an Merkel, Putin ve Trump’ı tanıyor. Bir de sağlık bakanını. Bu sağlık bakanı diyor 
Açma,poğaça,kurabiye vs yapalım dedim,hamurları çiğ çiğ yuttu. O yüzden sadece blendır düğmesine basmasına izin veriyorum. Öyle 24 saat verimli geçmiyor yani. Zaten arada bir yalnız bırakmak lazım. Kendi kendine oynamayı öğrensin. Çok uzun oldu

Açma,poğaça,kurabiye vs yapalım dedim,hamurları çiğ çiğ yuttu. O yüzden sadece blendır düğmesine basmasına izin veriyorum. Öyle 24 saat verimli geçmiyor yani. Zaten arada bir yalnız bırakmak lazım. Kendi kendine oynamayı öğrensin. Çok uzun oldu