- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar, cocuk illa sart mi? Muhakkak yapmali mi?
Ben bugune kadar cocuk yapmayi cok istiyordum, hatta esimle denemelere basladik bile 2 ay once.
Ama bugun iki bayanla tanistim, muhabbet ediyorduk. Birinin 6 aylik digerinin 3 yasinda cocuklari var. Ben dedimki, bizde esimle cocuk istiyoruz insallah olur, dedim. Ikisi birden sakin yapma, cok zor, herseyimizi kisitladi, keske cocuk yapmasaydim, uyku bile uyutmuyor, gezmek zaten yok unut, omur boyu 24 saat suren sorumluluk falan gibi seyler soylediler. Birden beni negatif etkilediler, bir anda bebek yapma fikrinden sogudum. Esime daha birsey demedim, gerci esim de bebek pek istemiyor sirf ben istiyorum diye kabul etti.
Diyorumki acaba bebek yapmasam mi? Bebek sart mi sizce?
Offf aklimi celdi bugunku bayanlar![]()
Ben bugune kadar cocuk yapmayi cok istiyordum, hatta esimle denemelere basladik bile 2 ay once.
Ama bugun iki bayanla tanistim, muhabbet ediyorduk. Birinin 6 aylik digerinin 3 yasinda cocuklari var. Ben dedimki, bizde esimle cocuk istiyoruz insallah olur, dedim. Ikisi birden sakin yapma, cok zor, herseyimizi kisitladi, keske cocuk yapmasaydim, uyku bile uyutmuyor, gezmek zaten yok unut, omur boyu 24 saat suren sorumluluk falan gibi seyler soylediler. Birden beni negatif etkilediler, bir anda bebek yapma fikrinden sogudum. Esime daha birsey demedim, gerci esim de bebek pek istemiyor sirf ben istiyorum diye kabul etti.
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum cevapladiginiz icin. Haklisiniz, cocuk bakmak ozveri gerektiriyor. Ben bu ozveriye hazirim, uykusuzluga da hazirim. Cocuk sahibi olmayi cok istiyorum. Yasimi soranlar olmus, yasim 32. 4,5 yillik evlilikten sonra artik yasim da gecmeden bir bebek sahibi olmak en buyuk arzum. Ama bahsettigim bayanlar, beni baya korkutmustu. Sayenizde moral buldum :)
Ama bazen dusunmuyor da degilim, zamanimi yapmak istediklerimi cok kisitlar mi diye. Ben evcil bir insanimdir, yurtdisinda yasiyorum, burada gorustugum veya bana misafir gelen pek insan yok. Cocuk bakarken cok isime yarayacak bu, rahat rahat cocugumla ilgilenebilirim. Tek luksum esimle haftada bir restauranta gidip yemek yemek, ardindan bir cafede oturmak. Bir de yillik izinlerdeki tatillerimiz. Acaba cocuk sosyal yasantimizi cok etkiler mi? Kuafore bile gidemiyorum demis bir arkadas. O derece mi yaAyda bir kuafore gitsem bebegi de alip, olmuyor mu? Veya gunluk kisisel bakimini yapamayanlar varmis. Ne bileyim, cocugu yurutecine koyup o sirada yarim saatlik kisisel bakim yapilmaz mi? Aklima takiliyor bu sorular. Cunku ben kisisel bakimima da esimle olan sosyal yasantima da duskunumdur biraz. Bunlardan taviz vermek uzer beni her ne kadar bebegimin olacagina sevinsem de.