çocuk isteği ve eşimin küsüp odaya gitmesi

Senin demen lazım dilimde kabarcıklar var öpüşmeden sevişelim diye ilk sen düşünmelisin ağız yani sen desen öpmesem olur mu demesine gerek kalmazdı sanıyoruz erkekler tiksinmez valla onlar daha pimpirikli bizden odaya gitmesi kötü olmuş keşke yaşanmasaymış hem bebeğe üzgünsün üstüne öpüşme davası

Benim sıkıntım opmemesi değil zaten isteksis oolmasıydı ben hazırlanıp geldim benim dememe firsat vermeden o pat diye söyledi... o istiyorki hemen olsun bitsin..zaten o durumda bende öpmem ki kabarcikda gitmiş zaten sabah ilk işim ona bakmak oldu...halen tripli zaten neyse geçti olan oldu en önemlisi akisina birakmak sanırım birseyleri

Artık görev gibi geliyor çoğu ilişkide, çocuk tedavisinde!o zaman insan daha hassas oluyor,görevleri de aksatmıyor muyuz ki.....bence artık heyecan katın şu işe ...yazık bu yollardan geçtim neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama onuda anla!her seferinde adam sınav verir gibi!

Biliyorum, anlamıyorsunuz ama eşinize bir de şu açıdan bakın. Onun için şu ana kadar tamamen zevk odaklı olan bir eylem artık sadece belirli günlerde yerine gelen görev.
Uzun tedavi süreçleri erkekleri de çok yoruyor ama farklı bir şekilde.
Özellikle de eğer doktorun söylediği günlerin dışında cinsel ilişkiniz olmuyorsa eşiniz kendini kötü hissediyor olabilir. Ve bunun patlaması olabilir bu.
Size nacizane tavsiyem eğer ilişkiniz sadece doktorun söylediği günlerde oluyorsa başka zamanlarda da eşinizle birlikte olmak istediğinizi söyleyin/hissettirin. Kendisini sadece sperm kaynağı olarak görmesin.
Niyetiniz bu değil, biliyorum ama o bu şekilde hissediyor olabilir.

Son düzenleme:
Stresten kaynaklanıyor. Bir şeyi çok istersin olmaz olmaz ve olmaz artık umudun kalmaz strese neden olur bir yerde patlar bu da öyle bir şey olmuş. Hem sen haklısın hem eşin haklı biraz zaman ver ...

Bu yoruma tamamen katılıyorum. Yaşadığınız zor bir süreç. Üzmeyin birbirinizi. İkiniz de haklısınız.

Emin ol ayni şeyleri bende yapıyorum temizliğe önem veririm ko dünkü olay opmemesi degil tavri idi o durumda bende öpmem zaten bana da kendine de eziyet olur zoruma giden isteksizlik hissettirmesi oldu bana.

yanlis yapmissin canim tamam hayatim muhim degil deyip gececektin..

Aşkısı esin haklı. İllaçlar fln bide psikolojk olarak alınganlaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…