- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi aytutulmasi35
-
Artık görev gibi geliyor çoğu ilişkide, çocuk tedavisinde!o zaman insan daha hassas oluyor,görevleri de aksatmıyor muyuz ki.....bence artık heyecan katın şu işe ...yazık bu yollardan geçtim neler hissettiğini çok iyi anlıyorum ama onuda anla!her seferinde adam sınav verir gibi!Benim sıkıntım opmemesi değil zaten isteksis oolmasıydı ben hazırlanıp geldim benim dememe firsat vermeden o pat diye söyledi... o istiyorki hemen olsun bitsin..zaten o durumda bende öpmem ki kabarcikda gitmiş zaten sabah ilk işim ona bakmak oldu...halen tripli zaten neyse geçti olan oldu en önemlisi akisina birakmak sanırım birseyleri
Biliyorum, anlamıyorsunuz ama eşinize bir de şu açıdan bakın. Onun için şu ana kadar tamamen zevk odaklı olan bir eylem artık sadece belirli günlerde yerine gelen görev.Benim sıkıntım opmemesi değil zaten isteksis oolmasıydı ben hazırlanıp geldim benim dememe firsat vermeden o pat diye söyledi... o istiyorki hemen olsun bitsin..zaten o durumda bende öpmem ki kabarcikda gitmiş zaten sabah ilk işim ona bakmak oldu...halen tripli zaten neyse geçti olan oldu en önemlisi akisina birakmak sanırım birseyleri
Stresten kaynaklanıyor. Bir şeyi çok istersin olmaz olmaz ve olmaz artık umudun kalmaz strese neden olur bir yerde patlar bu da öyle bir şey olmuş. Hem sen haklısın hem eşin haklı biraz zaman ver ...
Emin ol ayni şeyleri bende yapıyorum temizliğe önem veririm ko dünkü olay opmemesi degil tavri idi o durumda bende öpmem zaten bana da kendine de eziyet olur zoruma giden isteksizlik hissettirmesi oldu bana.Ben eşimle öpüşmeden dişlerimi fırçalıyorum öpüşmek için özel olarak kaçıyorum yoksa öpüşmekten sen hem yaralarını gösteriyorsun hemde öpmedi diye alınganlık yapıyorsun adam haklı
yanlis yapmissin canim tamam hayatim muhim degil deyip gececektin..Haklisiniz sanirim kizlar zaten bu sekilde öpmeyi bende istemem kendime de ona da ezoyet olur ama ben tedavi surecindeyim hasta da olsam degerlendirmem lazim çünkü ictigim ilacin iğnenin hiç etkisi kalmıyor...bir anda söyleyince ben alınganlık ettim sanirim keske once ben soyleseydim...offf varya bu bebek olayi birazcik insani ister ostemez psikolojik olarak etkiliyor
Konu nisan 2016 da açılmışAşkısı esin haklı. İllaçlar fln bide psikolojk olarak alınganlaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?