- 23 Nisan 2016
- 4
- 0
- 1
- 37
- Konu Sahibi aytutulmasi35
-
Kızlar kisaca anlatayım 3 senedir cocuk sahihi olmaya çalışıyoruz tedaviler asilamalar tüp bebek derken halen kismet olmadi...bu ay yine ilaç kullanip catlatma iğnesi yaptırdık carsamba günü dün ve bugün ilişki olması lazım..neyse ben bugün rahatsızlandım ateşim çıktı ve buna bağlı olarak dilimde kabarcıklar çıktı eşime de gösterdim neyse ben hazırlandım geldim eşim öpmesem seni olur mu dedi bu da benim zoruma gitti o zaman yapmayalım dedim o da senin tribini cekemem yapmayalım deyip odaya gitti ben olece kaldım odada...ben mi acaba alınganlık yaptım ne demem ggerekiyordu zoruma gitti ama öle demesi de...bu çocuğu hem istiyor hem de trip yapip gidiyor ben öle ictigim ilaç vurulduğum igne ile kaldim...bana akil verin ne yapayım
Haklisiniz sanirim kizlar zaten bu sekilde öpmeyi bende istemem kendime de ona da ezoyet olur ama ben tedavi surecindeyim hasta da olsam degerlendirmem lazim çünkü ictigim ilacin iğnenin hiç etkisi kalmıyor...bir anda söyleyince ben alınganlık ettim sanirim keske once ben soyleseydim...offf varya bu bebek olayi birazcik insani ister ostemez psikolojik olarak etkiliyor
Haklisiniz sanirim kizlar zaten bu sekilde öpmeyi bende istemem kendime de ona da ezoyet olur ama ben tedavi surecindeyim hasta da olsam degerlendirmem lazim çünkü ictigim ilacin iğnenin hiç etkisi kalmıyor...bir anda söyleyince ben alınganlık ettim sanirim keske once ben soyleseydim...offf varya bu bebek olayi birazcik insani ister ostemez psikolojik olarak etkiliyor
Alıncak bi şey yok ki.. bulaşabilir nihayetinde.. eşiniz diye ne siz onun yaralı ya da kabarcıklı ağzını öpmek zorundasınız ne de o sizin.. bazıları hassastır bu konuda.. ben oğlumun bile ekmeğin ağzına deyip ıslandığı yeri yiyemem ama eşim ağzından çıkan lokmayı bile yer.. ikimiz de öz anası babasıyız ama benim içim almaz.. yok yere aranızı açmayın derim.. zaten hassas zamanlar geçiriyosunuz sizin stres olmamanız lazımKızlar kisaca anlatayım 3 senedir cocuk sahihi olmaya çalışıyoruz tedaviler asilamalar tüp bebek derken halen kismet olmadi...bu ay yine ilaç kullanip catlatma iğnesi yaptırdık carsamba günü dün ve bugün ilişki olması lazım..neyse ben bugün rahatsızlandım ateşim çıktı ve buna bağlı olarak dilimde kabarcıklar çıktı eşime de gösterdim neyse ben hazırlandım geldim eşim öpmesem seni olur mu dedi bu da benim zoruma gitti o zaman yapmayalım dedim o da senin tribini cekemem yapmayalım deyip odaya gitti ben olece kaldım odada...ben mi acaba alınganlık yaptım ne demem ggerekiyordu zoruma gitti ama öle demesi de...bu çocuğu hem istiyor hem de trip yapip gidiyor ben öle ictigim ilaç vurulduğum igne ile kaldim...bana akil verin ne yapayım
Kızlar kisaca anlatayım 3 senedir cocuk sahihi olmaya çalışıyoruz tedaviler asilamalar tüp bebek derken halen kismet olmadi...bu ay yine ilaç kullanip catlatma iğnesi yaptırdık carsamba günü dün ve bugün ilişki olması lazım..neyse ben bugün rahatsızlandım ateşim çıktı ve buna bağlı olarak dilimde kabarcıklar çıktı eşime de gösterdim neyse ben hazırlandım geldim eşim öpmesem seni olur mu dedi bu da benim zoruma gitti o zaman yapmayalım dedim o da senin tribini cekemem yapmayalım deyip odaya gitti ben olece kaldım odada...ben mi acaba alınganlık yaptım ne demem ggerekiyordu zoruma gitti ama öle demesi de...bu çocuğu hem istiyor hem de trip yapip gidiyor ben öle ictigim ilaç vurulduğum igne ile kaldim...bana akil verin ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?