- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.876
- 798
- Konu Sahibi captain price
-
bir de eylülde bu mesajı atmışsınız, herhalde piyango çıktı bir andaCocuklarim biraz daha büyüsün ben çalışıp evi gecindiricem esimde anne babasını gecindirir artık yetmiyor çünkü tek maaş bi dünya kira ödüyoruz önümüz kış dogalgaz elektrik bi dünya para nasil dönecek bu ev...insan evladına yardim eder bunlar evlatlarından istiyor hadi muhtaç olsalar amenna ama varlık icindeler yeminle
Birden dılarda iskender külbastı yemeğe geçmişlerbir de eylülde bu mesajı atmışsınız, herhalde piyango çıktı bir anda
Hayır ben de cidden can sıkıp acaba param mı bereketsiz, lanet olsun İstanbul'a, biz neye fazla ödüyoruz diye düşünüyorum şuradaBirden dılarda iskender külbastı yemeğe geçmişler
Ben bir de küçük bir anadolu şehrinde geçinemiyorum. Kendimi sorguluyorum bir saattir. Beş liraya hamsi diyor yaHayır ben de cidden can sıkıp acaba param mı bereketsiz, lanet olsun İstanbul'a, biz neye fazla ödüyoruz diye düşünüyorum şurada
bir de eylülde bu mesajı atmışsınız, herhalde piyango çıktı bir anda
Güzel kızım biz de müslümanız biz de kesiyoruz şükür kurbanımızı , dini vecibedir ne kesersen kes en az yarısını dağıtıyorsun zaten, benim kesip ayırdığım en çok 2 ay durur, bu sene iriydi hayvan ona rağmen ve vahşiler gibi sürekli çiğ etle de beslenmiyoruz yani ben yemem bile doğru düzgün et , yine de deve kesmediysen yetmez 4 kişiye 6 ay4 ay oldu kurban keseli 2 ay daha yeter o etler bize..haftada 2 gün balik yeriz 2 gunde et..atıştırma olarak cips çikolata arasira da baklava yas pasta :) cocuklar küçük kuruyemis yiyemez onlara hazir ilik suyu alıyorum corba yapıyorum:))
Bu arada bebeklerin için doğru düzgün bir beslenme listesi bul Allah aşkına, ek gıdaya başlar başlamaz çocuk yemeli asıl cevizin bademin balığın etin tereyağının balın iyisini ki beyin gelişimleri bağışıklıkları tam olsun...yaş pastayla sütle çocuk büyür mü yaaa...günah4 ay oldu kurban keseli 2 ay daha yeter o etler bize..haftada 2 gün balik yeriz 2 gunde et..atıştırma olarak cips çikolata arasira da baklava yas pasta :) cocuklar küçük kuruyemis yiyemez onlara hazir ilik suyu alıyorum corba yapıyorum:))
Çocuklarınız ne kadarlık?Cografya kaderdir :)) büyük şehirleri bu yüzden sevmiyorum
Ben o ilikli kemik sularını yapmaya oğlanla başladım, düz kemik ya düz kemik neden bu kadar pahalı diyr her gidişimde sinir stres basıyor bana.Ay bı de dolabım et dolu diyor ama ilik suyunu da hazır alıyor...et pahalı tamam sen az ye de o sabilere ucuz diye saçma sapan şeyler içirme bari gözümün nuru...evdekilerden kaynat
Açlıktan ölmemişlerdir tabii inanırım da , amcanın çocukları biraz şey olmuştur tahminime göre ; böyle kavruk, geç kavrayan, akademik başarıları düşük, sosyal becerileri zayıf, arada bir "ehonomi çoh iyi şükür hüloo" diye yükselen, herşeyden mahrum kalmaktan biraz ezik belki sinirli....bildim mı?Türkiye deyim şükür bilmem yani gerçekten şaşırıyorum 9 binlirayla gecinemeyenleri görünce..amcam asgari ücretle 25 yıldır ev gecindirip cocuk okuttu..birikim yapıp 150 bine araba aldi vs yani size göre onun açlıktan ölmesi lazım di galiba
Yok, öyle değilmiş.kirayi krediyi cikiyo geriye captainin eve giren 9 binin yarisiyla geciniyo sanirim.
yani krediyi kirayi cik 4.5 5 bin lirayla geciniyo öyle anladim ben
Tamam işte çocukların hiçbir şeyi eksik değil, atıştırmalık yiyorlar denilen bu.Ben o ilikli kemik sularını yapmaya oğlanla başladım, düz kemik ya düz kemik neden bu kadar pahalı diyr her gidişimde sinir stres basıyor bana.
Cips yemeğe küçük değiller msgli katkılı şeyleri yemeğe ama yararlı kuruyemişler için ufaklar daha. Benim oğlan 4 yaşında daha cipsin tadını bilmez ama 18 aylıktan beri kıtır kıtır kuruyemiş yer.
Çocuklara gereken besinleri veremeyenlere üzülüyorum, devir zor Allah yardımcıları olsun ama çok iyiyiz bin şükür et balık yerler. Harika beslenirler denmesin ya. Aklımızla alay etmek bu. Ki kurcalayınca çocuklar ucuz diye sağlıksız atıştırmalık yiyor, haftada iki kere 100er gr anca et yiyor belli ki.
Size en basit bir hesabımı yapayım, ank da yaşıyorum.Türkiye deyim şükür bilmem yani gerçekten şaşırıyorum 9 binlirayla gecinemeyenleri görünce..amcam asgari ücretle 25 yıldır ev gecindirip cocuk okuttu..birikim yapıp 150 bine araba aldi vs yani size göre onun açlıktan ölmesi lazım di galiba
Lahmacun en ucuz 13 14 tl yahu, 8 liraya yesem her gün isterim ben eve yemekten daha ucuza gelirBirden dılarda iskender külbastı yemeğe geçmişler
Size en basit bir hesabımı yapayım, ank da yaşıyorum.
Haftada 2 koli yumurta gidiyor, kolisi 32 34 tl arası, bildiğiniz kalitesiz 3 numara falan, organik değil
Süt, 6 lt gidiyor, paketi 5 tl
Et haftada 2 kilo gidiyor kilosu 50 tl
Haftada 1 gün dışarıdan yemek istiyoruz 120 130 tl tutuyor
Bu saydıklarım sadece et, süt, yumurta ve dışarıda yemek, bakın 4 kalem sadece 300küsür lira tuttu.
Ay bazında 1200 tl.
Bu çok ama çok basit bir hesap sadece, yediğimiz 4 ürünün fiyatı bu.
Şimdi siz mi sihirbazsınız da şapkadan yiyecek çıkarıyorsunuz yoksa ben mi uyduruyorum...
Buradaki yorumları okuyunca karar verdim bende bilmiyorum,üzüldüm halimeFilmdelisi biz geçinmeyi bilmiyoruz lwsjdksd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?