- 30 Kasım 2019
- 12.883
- 41.434
- 598
- Konu Sahibi Reyhan9089
-
Eşine kapıyı göstermek isteyeni çocuk tutmaz.Haha onu da nerden çıkardınız, Siz cocuk istemeyebilirsiniz tabi bu bir tercih meselesidir... Lakin evliligin amacı cocuk tur bence.. Diger türlü belli bir süreden sonra eşler birbirlerinden sıkılmaya başlıyor.. Evde oylanacak bir şey yok. Ömür 2 kişi her gece birbirine bakmakla geçmez ki, ben cocuk istemeyen adamdan her zaman korkarım, o kişi bana göre evliligi keyfi için kullanıyor, canı sıkılınca da karısına kapıyı rahatça göstermek isteyen adam demektir.. Bencildir kısaca .. Bilemiyorum çevremde hic cocuk düşünmeden evlilik yapan kişi yok yani
Emin olun hiç çocuk istemeyen biri için çok hayırlı bir istek. Her daim derim Allah bana çocuk vermesin, kim ki çocuk için gözyaşı döküyor, onu hasret ve özlemle bekliyorsa ona versin.Ama bu hayırlı bi istek değil bence, yani istemiyorum dersin ama böyle bişey için dini bir kelimeyi böyle heba etmemeniz taraftarıyım. Olumlu bişey olsa tamam. Hakkımda hayırlısı olsun inşallah yazabilirsiniz hoş değil böyle.
Size aferin o halde.Bunun yaş ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Çocukken de istemezdim, yirmili yaşlarımda da. Şu an 33 yaşındayım hala istemiyorum. Hatta kistten dolayı tek yumurtalığım alındı 18 yaşımda, hiçbir korku yaşamadım ileride çocuğum olmaz diye. Bu kişinin hayatını nasıl yaşamak istediği ile alakalı bir durum.
Neden istemiyorsun çocuk.. bence bulursun bazı erkeklerde çocuk istemiyorBen inşaAllah çocuk istemiyorum.Ama herkes bulamazsin diyor.Bulsanda ipsiz sapsizdir diyor.Sizce?
hersey bir arada hediye paketi gibi bir araya gelmiyor şekerim. Cocuk istemeyen biri ile olmak istiyorsan evlenmiş boşanmış hali hazırda erkekler mevcut tercihini o yonden kullanabilirsin. Sonucta sen birşey yaşamak istiyorsan senin istediğin şekil forma girmen gerek.Hayir ama oyle biri evlilik hevesini almiştir ki
hahhaha bende birşey sandım 31 var 35i var21 yaşında istemezsin tabi. Hele bi büyü.
BIZDE IKI YILDIR UGRASIYORUZ O KIPIRTIYI DUYUP,KUCAGIMIZDA KOKLAYABILMEK ICINSen beni manipüle ediyon ama şu an. Travman nedir bi yaz hele. Bak ben hamileyim icimde tıpır tıpır tekmeler dünyanı en güzel duygusu. Ve bu bebeği çok bekledim. Tüp bebek tedavileri gördüm.
resmen ınsanlarla dalga geıcyorsunuzGercekten cok acimasizsiniz ya ne yasadihimi kimse bilemez.InsaAllah olmaz siz de Allah rizasi icin dua edin lutfen olmasin hamilelerin duasi kabul olur.Lutfen insallah cocugu olma
z diyin
Konu sahibi dalga mı geçiyorsunAllah etmesin.Rabbim beni korusun.inşaAllah olmaz.Ya bir erkek gelip beni manipule ederse diye dusundum şimdi.İnşaAllah yumurtaliklarimi aldirsam daha mi iyi olur kimde beni manipule edemez boylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?