- 31 Ekim 2021
- 66
- 21
- 3
- 25
- Konu Sahibi Reyhan9089
-
istemek kadar istememek de normal degil mi?Ben kimseye yapmayin demedim ki kendi kisisel sebeplerim var dedim.Yoksa Allah herkesin gonlune gore versin bana sanki onlara beddua etmisim gibi muamele yapmaya hakkin yokKardeş sen inşaAllah bi git ya sinirlerimi bozdun git duanı sessizce odanda yorganın altında yap burda o kadar çocuk için can atan arkadaşlarımız var dua ediyorlar olsun diye o duyguyu yaşamak için mücadele ediyolar biraz empati zamanı gelir sen istersin olmayınca olsun diye dua edersin dua kapısı ne zaman açık olur bilinmez sen bu kafayla gidersen bırak çocuk istemeyen adamı normalini bile zor bulursun Allah sana akıl fikir versin
O zaman avrupadakiler ölmüş adamlar 50 yasinda yapmiyorlar.Bu benim kisisel tercihim.Tabi herkesle uymak zorunda degil.Ama boyle eletirilmeyi de hakketmiyorumAnacım bu nedir inşallah maşallah
Hayır düzgün ciddi bi şey yazayım diyorum usta falcıdan, 22 yaşında yumurtalık aldırmaktan filan bahsediyorsunuz
Gülme geliyor bana
20 yaşından bile küçük olabilir misiniz?
Bu kadar saçma şeyler o yaşlarda mantıklı gelir insana çünkü
Çocuk istemeyecek adam nerden bulurum diye sormuşsunuz ısrarla
Şu köşeyi dönünce pazar var, orada satılıyor
Anacım bu nedir inşallah maşallah
Hayır düzgün ciddi bi şey yazayım diyorum usta falcıdan, 22 yaşında yumurtalık aldırmaktan filan bahsediyorsunuz
Gülme geliyor bana
20 yaşından bile küçük olabilir misiniz?
Bu kadar saçma şeyler o yaşlarda mantıklı gelir insana çünkü
Çocuk istemeyecek adam nerden bulurum diye sormuşsunuz ısrarla
Şu köşeyi dönünce pazar var, orada satılıyor
İstememek tabi ki normal ama senin istememe sebebin normal değilistemek kadar istememek de normal degil mi?Ben kimseye yapmayin demedim ki kendi kisisel sebeplerim var dedim.Yoksa Allah herkesin gonlune gore versin bana sanki onlara beddua etmisim gibi muamele yapmaya hakkin yok
Yani evlenme mi diyorsunuz
Sanmıyorum ki o Avrupadakiler usta falcıda çocuk lafı duyup sızlanıyorlar veya 20 yaşında yumurtalık aldırsam mı diye düşünüyorlarO zaman avrupadakiler ölmüş adamlar 50 yasinda yapmiyorlar.Bu benim kisisel tercihim.Tabi herkesle uymak zorunda degil.Ama boyle eletirilmeyi de hakketmiyorum
Haha onu da nerden çıkardınız, Siz cocuk istemeyebilirsiniz tabi bu bir tercih meselesidir... Lakin evliligin amacı cocuk tur bence.. Diger türlü belli bir süreden sonra eşler birbirlerinden sıkılmaya başlıyor.. Evde oylanacak bir şey yok. Ömür 2 kişi her gece birbirine bakmakla geçmez ki, ben cocuk istemeyen adamdan her zaman korkarım, o kişi bana göre evliligi keyfi için kullanıyor, canı sıkılınca da karısına kapıyı rahatça göstermek isteyen adam demektir.. Bencildir kısaca .. Bilemiyorum çevremde hic cocuk düşünmeden evlilik yapan kişi yok yani
Benim cevremdede yok aslinda ama belki hayali farklo biri de olur dedim ama bu kadar kirici yorumdan sonra umudum da kalmadi.Yaşasim muzmin bekarlikHaha onu da nerden çıkardınız, Siz cocuk istemeyebilirsiniz tabi bu bir tercih meselesidir... Lakin evliligin amacı cocuk tur bence.. Diger türlü belli bir süreden sonra eşler birbirlerinden sıkılmaya başlıyor.. Evde oylanacak bir şey yok. Ömür 2 kişi her gece birbirine bakmakla geçmez ki, ben cocuk istemeyen adamdan her zaman korkarım, o kişi bana göre evliligi keyfi için kullanıyor, canı sıkılınca da karısına kapıyı rahatça göstermek isteyen adam demektir.. Bencildir kısaca .. Bilemiyorum çevremde hic cocuk düşünmeden evlilik yapan kişi yok yani
İstememe sebebi ne?İstememek tabi ki normal ama senin istememe sebebin normal değil
Tabi ben de bu kadarini normal karsilamiyorum ama huyum tabi ki haklisnizSanmıyorum ki o Avrupadakiler usta falcıda çocuk lafı duyup sızlanıyorlar veya 20 yaşında yumurtalık aldırsam mı diye düşünüyorlar
İstemiyor da olabilirsiniz
Ama buna inşallahı durup durup katmak akıllı insan işi mi?
Çok dini kısma girmek istemiyorum ama inşallahtaki a'yı büyük yazacak kadar hassas olup çocuk sahibi olmak/olmamak gibi keskin bir konuda dua edecek cesarette olmak çelişiyor
Hayatını bi canlıya adamak istemiyormuş haspam ki ben öylesi canlıya can veririmİstememe sebebi ne?
Bende hayatımı bir canlıya adamak istemiyorum. Hatta hayatımı bir erkeğe bile adamak istemiyorum. Ve üstelik rahatım bozulsun istemiyorum. Sen canlıya canını verebilirsin, yapabilirsin. Ama ben vermem. Vermem ki yapmıyorum.Hayatını bi canlıya adamak istemiyormuş haspam ki ben öylesi canlıya can veririm
Ben katılıyorumBende hayatımı bir canlıya adamak istemiyorum. Hatta hayatımı bir erkeğe bile adamak istemiyorum. Ve üstelik rahatım bozulsun istemiyorum. Sen canlıya canını verebilirsin, yapabilirsin. Ama ben vermem. Vermem ki yapmıyorum.
Bunun neresi anormal?
O kısımları okurken deli deli kulakları küpeli sözü yankılandı kulağımda zatenBen katılıyorum
Gerçekten herkes çocuk istemek zorunda değil
Ama usta falcı bana şöyle dedi
Acaba yumurtalığımı aldırsam kafam rahat olur
İnşallah çocuk istemem gibi cümleler aşırı tuhaf 22 yaş için
Hayatta başarılar o vakit sizeBende hayatımı bir canlıya adamak istemiyorum. Hatta hayatımı bir erkeğe bile adamak istemiyorum. Ve üstelik rahatım bozulsun istemiyorum. Sen canlıya canını verebilirsin, yapabilirsin. Ama ben vermem. Vermem ki yapmıyorum.
Bunun neresi anormal?
Teşekkür ederim, sizede.Hayatta başarılar o vakit size
TeşekkürlerTeşekkür ederim, sizede.
Bunun yaş ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Çocukken de istemezdim, yirmili yaşlarımda da. Şu an 33 yaşındayım hala istemiyorum. Hatta kistten dolayı tek yumurtalığım alındı 18 yaşımda, hiçbir korku yaşamadım ileride çocuğum olmaz diye. Bu kişinin hayatını nasıl yaşamak istediği ile alakalı bir durum.21 yaşında istemezsin tabi. Hele bi büyü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?