- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
- Konu Sahibi Reyhan9089
-
Iste bakin toplum bu herkes istemek zorunda herkes ayni psikolojide olmak zorunda ne kadar sacma
Tmm haklisiniz ama biraz cabuk baglanma sorunum var bu benim karakterim cocukken de boyleydi bir kisiyi sevmissem cok baglanirim cocukkende bir komsumuz vardi hala ozleeim onu ama hicbir bilgisi yok elimde.Yani karakter meselesi cabuk baglanmaYa gerçekten anlamıyorsun ya da kapasite bu. İstemek zorunda değilsin ama bunu dert edinmen, birine hemen inanıp seni kandıracağını düşünmen sağlıklı değil. Destek al profesyonel birinden.
Biraz takintiliyimO kadar çok “İnşAllah” okudum ki, simdi yanımda biri dese teperim.
Kendimi bildim bileli çocuk sevmem. Kücükkende böyleydim. Hala da sevmem ve istemem ben çocuk. Düsüncelerimde gram degisim yok. Cocuk isteyen bir adamla zaten evlenmem. Sonradan fikri degisse bile degistigi ile kalır.Biraz takintiliyim
Allah razi olsun ya yemin ediyorum millet bana uzayli muamelesi yapiyor ben de oyleyim ama benim baglanma sorunum var bunun icin bir erkek beni manipule eder diye falan korkuyorumKendimi bildim bileli çocuk sevmem. Kücükkende böyleydim. Hala da sevmem ve istemem ben çocuk. Düsüncelerimde gram degisim yok. Cocuk isteyen bir adamla zaten evlenmem. Sonradan fikri degisse bile degistigi ile kalır.
Edebilir evet geliştir biraz bu konularda kendini.Allah razi olsun ya yemin ediyorum millet bana uzayli muamelesi yapiyor ben de oyleyim ama benim baglanma sorunum var bunun icin bir erkek beni manipule eder diye falan korkuyorum
Yapamiyorum karakterim bu cok calistim ama olmadi ben de insanlara karsi hep soguk duruyorum zayifligimi bilmesinler diyeEdebilir evet geliştir biraz bu konularda kendini.
Anladım çok gençsin. Yolun basındasın henüz. Bunları düşünme.Yapamiyorum karakterim bu cok calistim ama olmadi ben de insanlara karsi hep soguk duruyorum zayifligimi bilmesinler diye
Aynen ben biraz insanlara karsi gardimi aliyim en iyisi acikcasi yalniz da olmek istemiyorum ama belki olursa 30 dan erken olmaz inşallah.Ondan ilişki falan da istemiyorum yasitlarimin hepsinin kolunda bir tane var insan yalniz mi olicem diyorAnladım çok gençsin. Yolun basındasın henüz. Bunları düşünme.
Bencede böyleleri türememeli böyle bir mantık olabilir mi resmen rahatı bozulsun istemiyo sinirlerim bozuldu gece gece o kadar evlat hasretiyle yanan varkenSen var ya sevişirken 3 5 yöntem aynı anda kullan. Hem spiral hem hap hem prezervatif hem de geri çekilsin.
Habahhaah ezelden beri yalnızım ihtiyac duymuyorum. Çevreye kulak asma. Kendini geliştirmeye bak.Aynen ben biraz insanlara karsi gardimi aliyim en iyisi acikcasi yalniz da olmek istemiyorum ama belki olursa 30 dan erken olmaz inşallah.Ondan ilişki falan da istemiyorum yasitlarimin hepsinin kolunda bir tane var insan yalniz mi olicem diyor
Bence bu vatandaş ne istediğini bilmiyo. Bi insan çocuk istemezse istemiyordur. Yapmaz bu kadar.Bencede böyleleri türememeli böyle bir mantık olabilir mi resmen rahatı bozulsun istemiyo sinirlerim bozuldu gece gece o kadar evlat hasretiyle yanan varken
Bence dalga geçiyo herkesle böyle bi düşünce yapısı olamaz varsa da acilen bi tedavi görmesi lazımBence bu vatandaş ne istediğini bilmiyo. Bi insan çocuk istemezse istemiyordur. Yapmaz bu kadar.Ay manipüle mi edilcem diye diye sayfalar doldu. Normal değil.
Dogru diyorlar.. Cocuk istemeyen adamın gözü hep dışarıda olur. Bekar kafasında gezer cünkü.. Cocuk sahibi olan adam sorumluluk alıyor. Diger türlü her gece baska bir yerde geceliyor.Ben inşaAllah çocuk istemiyorum.Ama herkes bulamazsin diyor.Bulsanda ipsiz sapsizdir diyor.Sizce?
Kardeş sen inşaAllah bi git ya sinirlerimi bozdun git duanı sessizce odanda yorganın altında yap burda o kadar çocuk için can atan arkadaşlarımız var dua ediyorlar olsun diye o duyguyu yaşamak için mücadele ediyolar biraz empati zamanı gelir sen istersin olmayınca olsun diye dua edersin dua kapısı ne zaman açık olur bilinmez sen bu kafayla gidersen bırak çocuk istemeyen adamı normalini bile zor bulursun Allah sana akıl fikir versinBen inşaAllah çocuk istemiyorum.Ama herkes bulamazsin diyor.Bulsanda ipsiz sapsizdir diyor.Sizce?
Yani evlenme mi diyorsunuzDogru diyorlar.. Cocuk istemeyen adamın gözü hep dışarıda olur. Bekar kafasında gezer cünkü.. Cocuk sahibi olan adam sorumluluk alıyor. Diger türlü her gece baska bir yerde geceliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?