- 19 Şubat 2023
- 597
- 464
- 23
- Konu Sahibi depresifbirinsan
-
Yaa yıl olmuş 2023 biz hala rahat rahat korundugumuza emin olamiyoruzBütün korunma yöntemlerini yoksaymışsın. Henüz farklı bir şey icat edilmedi.Ha bir de ertesi gün hapı var onu da her zaman kullanmayın diyorlar. Zararlıymış.
Kahkaha attım resmenDoğum kontrol, spiral, çip dışında tüplerin bağlanması kaldı
Bim ile şok poşeti anında delinirÇocuk istemeyenler nasıl korunuyorsunuz?
Bim poşeti üstüne şok poşeti geçirerek.Ama tabi en sağlamı çöp poşeti kokulu olanlardan
Bakayim, hiç duymamıştım. Teşekkür ederim.Benim tüplerim bağlı mesela..
Siz zaten bütün yöntemleri saymışsınız.
Doğum kontrol jeli var bir de duymuştum yani araştırın isterseniz..
Bizim de geri çekilme ama prezervatifli ona rağmen ihtimal olur diye bir 3. ihtimal peşindeyimŞaka şaka ne poşeti.Hiç bir şekilde,geri çekilme yöntemiyle. Olursa da başımızın üstüne
Spiral dahi bazen koruma sağlamıyor, kesinlikle prezervatif de kullanılmalı.En garanti korunma yöntemi spiral yani rahim içi araç ve adet ortasını yumurtlama gününü tespit edip iki önceki ve iki sonraki gün dahil ilişkide beş gün erkeğin de prezervatif kullanması. Kamu spotu olarak birkaç kez daha önceki mesajlarımda yazmıştım, burada da yazayım. Korunmasız cinsel ilişki diye bir şey yok. Geri çekilme diye bir korunma yöntemi yok.
Bugüne kadar problemsiz korudu evet ama 7 gün gecikince acaba dediğim için korkuyorum. Prezervatif ile hamile olan da çok fazla varmış. Acaba bu yüzden mi yirtiliyorPrezervatif koruyor. Kullanma talimatına uygun kullanilirsa. Yani baş kisminda bosluk olacak sekilde takılması lazim yoksa yirtiliyor
Hap kullanmak istemiyorum, bilimsel kanıt var mı bilmiyorum ama zararlı olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle on yargiliyim.Doğum kontrol hapı+ prezervatif özellikle yumurtlama zamanına ayrı dikkat edilmeli. Hapı dakikası dakikasına almak da ayni sekilde çok önemli
Çocuk istiyorum çok istiyorum diyenlerin olmuyor geneldeSelam,
Bu ay regl 7 gün gecikti (uzun yıllardır hiç sapmaz) çok endiseliydimtitiz bir şekilde korunuyor ve bebek istemememe rağmen bebek ihtimali olabilir diye. Nihayet bugün regl oldum, kan ve idrarda da negatif çıktı. Ancak, bundan sonraki süreçte korunmaya nasıl devam etmeliyim. Birebir olmaz ihtimal dahi yok dediğiniz bir yöntem var mı? Doğum kontrol, spiral, çip dışında. Acısız, ağrısız prezervatife ek ne yapilabilir
Sanırım en garantisi ilişki yaşamamak ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?