• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk istemiyorum

Kızlar ben yeni vajinismusu yendim çok şükür. Ama çocuk istemiyorum eşim işe çocuk istiyor. Ben sınava hazırlanıyorum. Biliyorsunuz hamilelik dönemi çok zor bir süreç. Çocuk doğsa yine zor olur uykusuz geceler vs. Bu sefer eşime diyorum korunalim yok diyor. Tabi bu çocuk çok istemeside aile baskısı 🤦🏻. Kızlar ne olur yardım edin. Ben korunsam doğum kontrol hapı anlar mı sizce?? Yada hastaneye gitsek belli olur mu doğum kontrol hapı kullandığımı
Anlamaz
Kullan

Kimse bana 2023 yılında evlilikte çaresizim numarası yapmasın ,

Dürüst ol rest Çek boşanırsan da iyi olur zaten akraba evlilikleri bir sürü hasta çocuğa gebe.

Arada aşk sevgi de yok. Kurban psikolojisinden çıkın.
Sorma ya sorma.eşimi sevmiyorum ama 3 çocuğum var, yok eşimi sevmiyorum, boşanma arefesindeyim ama hamilelik sürprizi çıktı falan filan. 😀 daha geçen istenmeyen bir gebelik konusuna kadına korunmayı bilmiyordur falan filan yazanlar olmuştu 😀. Eee iki seçenek de birbirinden saçma sapan ama madem boşanacaksın, kocan öyle böyle kötü değil korunmasan bile sevişmemen lazim değil mi ?.gerçi bu sefer de evlilik içi tecavüzlerden falan filan haberiniz var mı, her kadın iateyerek mi ilişkiye giriyor falan diye çıkıyorlar.😀 kadınlar hep mağdur, hep mağdur.hayırdır afganistanda, filistinde falanız da bizim mi haberimiz yok ? O kadar da değil yani.adam beş para etmez ben de biliyorum ama seviyorum işte gönlüme söz geçiremiuorum, ya da erkeksiz yapamıyorum falan deseler inanın empati yapabilecek biriyim.böyle çok samimiyetsiz ve aptal yerine konmuş oluyoruz.erkeksiz yapamamak da suç değil bu arada.benim de cinsel duygularım çok yüksek erkeksiz yapamıyorum.suç mu sanki ?

Son düzenleme:
Sorma ya sorma.eşimi sevmiyorum ama 3 çocuğum var, yok eşimi sevmiyorum, boşanma arefesindeyim ama hamilelik sürprizi çıktı falan filan. 😀 daha geçen istenmeyen bir gebelik konusuna kadına korunmayı bilmiyordur falan filan yazanlar olmuştu 😀. Eee iki seçenek de birbirinden saçma sapan ama madem boşanacaksın, kocan öyle böyle kötü değil korunmasan bile sevişmemen lazim değil mi ?.gerçi bu sefer de evlilik içi tecavüzlerden falan filan haberiniz var mı, her kadın iateyerek mi ilişkiye giriyor falan diye çıkıyorlar.😀 kadınlar hep mağdur, hep mağdur.hayırdır afganistanda, filistinde falanız da bizim mi haberimiz yok ? O kadar da değil yani.adam beş para etmez ben de biliyorum ama seviyorum işte gönlüme söz geçiremiuorum, ya da erkeksiz yapamıyorum falan deseler inanın empati yapabilecek biriyim.böyle çok samimiyetsiz ve aptal yerine konmuş oluyoruz.erkeksiz yapamamak da suç değip bu arada.benim de cinsel duygularım çok yüksek erkeksiz yapamıyorum.suç mu sanki ?

+100000 😍

Sağlıklı bir insanın hap içmesine karşıyım evet,

Burda bi kadın; kocam her gün istiyor başım ağrıyor numarası yapıyorum inanması için majezik içiyorum dese de içme derim.

Sapla samanı birbirine karıştırmışsınız durduk yere
Korunma yöntemi araştırıyor ya bir aparat taktıracak ya hap içecek ya bağlatacak başka çaresi mi var anlamadım? Eşine söyleyip söylememesinden bağımsız. Söylese de bunlardan biriini yapacak zaten?? Siz geri çekilmeyi korunma yöntemi sayanlardan mısınız?

Ayrıca konuşma tarzınız çok çirkin.

Korunma yöntemi araştırıyor ya bir aparat taktıracak ya hap içecek ya bağlatacak başka çaresi mi var anlamadım? Eşine söyleyip söylememesinden bağımsız. Söylese de bunlardan biriini yapacak zaten?? Siz geri çekilmeyi korunma yöntemi sayanlardan mısınız?

Ayrıca konuşma tarzınız çok çirkin.
Çok ön yargılı konuşuyorlar sanki beni tanıyorlar. Bide kendilerince ders vermeye çalışıyorlar. Sorduğum soru çok basitti. Korunma yöntemi olarak ne tavsiye edersiniz dedim. Ama işte bizim insanlar direk ön yargılı konuşup insanların hayatını bilmeden yorum yapmak 😒

Yeni evliyim. Belki zamanla alışıriz birbirimize
canım konuyla ilgili bütün mesajları okudum ne zamandır evlisin acaba anladığım kadarıyla eşinin ailesi çevresi falan zihniyet olarak biraz eski zamanlarda kalmışlar eşini karşına al konuş duygularını düşüncelerini söyle birbirimizi iyice tanıyalım birbirimize iyice alışalım ben sınavımı atlatim ondan sonra çocuk düşünürüz de anlayacağını düşünüyorum ama destekleyeceğini sanmıyorum çünkü anladığım kadarıyla bu çocuk isteme konusu eşinizinde değil ailesinin isteği kararı gibi görünüyo eğer ayrılmayı düşünmüyosanız tekrardan hatta bikaç doktorda sma testlerinizi ve diğer testleri yaptırın şuan ortada bi hamilelik yokken bebekle ilgili sıkı tedbirler alın çünkü akraba evliliği çok ciddi bişey ilerde ikinizde istediği zaman doktor kontrolünde çocuk yapın ki sağlığıyla ilgili riskleri dahada azaltmaya çalışmak için ama ilk önce birbirinize alışın olmazsa kayınvalideye falan düşüncelerinizi söyleyin böylelikle eşinize çocuk baskısı azalabilir

Çok ön yargılı konuşuyorlar sanki beni tanıyorlar. Bide kendilerince ders vermeye çalışıyorlar. Sorduğum soru çok basitti. Korunma yöntemi olarak ne tavsiye edersiniz dedim. Ama işte bizim insanlar direk ön yargılı konuşup insanların hayatını bilmeden yorum yapmak 😒
Yöntem istiyosunuz yöntem söyleyenlere o olmaz buna gidemem bu dışardan anlaşılır falan diyosunuz ee ne diyelim o zaman pardon. Evrene enerji gönderin o zaman. Kimsenin haberi olmaz.

canım konuyla ilgili bütün mesajları okudum ne zamandır evlisin acaba anladığım kadarıyla eşinin ailesi çevresi falan zihniyet olarak biraz eski zamanlarda kalmışlar eşini karşına al konuş duygularını düşüncelerini söyle birbirimizi iyice tanıyalım birbirimize iyice alışalım ben sınavımı atlatim ondan sonra çocuk düşünürüz de anlayacağını düşünüyorum ama destekleyeceğini sanmıyorum çünkü anladığım kadarıyla bu çocuk isteme konusu eşinizinde değil ailesinin isteği kararı gibi görünüyo eğer ayrılmayı düşünmüyosanız tekrardan hatta bikaç doktorda sma testlerinizi ve diğer testleri yaptırın şuan ortada bi hamilelik yokken bebekle ilgili sıkı tedbirler alın çünkü akraba evliliği çok ciddi bişey ilerde ikinizde istediği zaman doktor kontrolünde çocuk yapın ki sağlığıyla ilgili riskleri dahada azaltmaya çalışmak için ama ilk önce birbirinize alışın olmazsa kayınvalideye falan düşüncelerinizi söyleyin böylelikle eşinize çocuk baskısı az
canım konuyla ilgili bütün mesajları okudum ne zamandır evlisin acaba anladığım kadarıyla eşinin ailesi çevresi falan zihniyet olarak biraz eski zamanlarda kalmışlar eşini karşına al konuş duygularını düşüncelerini söyle birbirimizi iyice tanıyalım birbirimize iyice alışalım ben sınavımı atlatim ondan sonra çocuk düşünürüz de anlayacağını düşünüyorum ama destekleyeceğini sanmıyorum çünkü anladığım kadarıyla bu çocuk isteme konusu eşinizinde değil ailesinin isteği kararı gibi görünüyo eğer ayrılmayı düşünmüyosanız tekrardan hatta bikaç doktorda sma testlerinizi ve diğer testleri yaptırın şuan ortada bi hamilelik yokken bebekle ilgili sıkı tedbirler alın çünkü akraba evliliği çok ciddi bişey ilerde ikinizde istediği zaman doktor kontrolünde çocuk yapın ki sağlığıyla ilgili riskleri dahada azaltmaya çalışmak için ama ilk önce birbirinize alışın olmazsa kayınvalideye falan düşüncelerinizi söyleyin böylelikle eşinize çocuk baskısı azalabilir
Haklısın cnm ama onunla bu konu hakkında konuşmaktan dilimde tüy bitti. Boşanmak istiyorum ama annem bu duruma çok üzülüyor onunda yüksek şeker hastalığı var. Onun üzülüp Allah korusun bişi olmasından korkuyorum. Yoksa benim yerimde kim olsa boşanırdi. Bazen diyorum inşallah değişir. Yoksa çok zor😏 kaynanama gelsek o zaten çok boş biri onunla muhatap bile olmuyorum. Kaynanama kalsa direk boşanalım. Kaç kezde denedi ama başaramadı

Haklısın cnm ama onunla bu konu hakkında konuşmaktan dilimde tüy bitti. Boşanmak istiyorum ama annem bu duruma çok üzülüyor onunda yüksek şeker hastalığı var. Onun üzülüp Allah korusun bişi olmasından korkuyorum. Yoksa benim yerimde kim olsa boşanırdi. Bazen diyorum inşallah değişir. Yoksa çok zor😏 kaynanama gelsek o zaten çok boş biri onunla muhatap bile olmuyorum. Kaynanama kalsa direk boşanalım. Kaç kezde denedi ama başaramadı
canım annenle konuşup halledebilirsin eğer boşanmak istiyosan. kimse kızının yuvası bozulsun istemez üzülür tabiki ama çocuğun olduktan sonra herşey dahada zorlaşır o zaman emin ol annen daha çok üzülür. birbirinize alışsanız bile anladığım kadarıyla mutlu olamicaksın o yüzden yol yakınken dönmek en iyisi. değişmesini istiyosun ama sanmıyorum değişeceğini o adam 23 değil 53 de yaşasa ailesinin sözünden çıkmaz sen hep ikinci planda kalırsın insan 7 sinde neyse 70indede odur

Açıkçası en baştan evliliğe karşı çıksaydın ama geçmiş artık geleceğe odaklanalım senin bedenin senin kararın ama eşinle ortak karar vermen daha etik ama anlayışlı bir eşin yok zaten şu an da çocuk istemiyorsan tabiki korunacaksin doğum kontrol ilacı kullanırsan kimse anlamaz sağlık ocağında ücretsiz veriliyor

Illa gizli korunacaksan hap kullanma. Aylık iğneler var ondan tercih et. Hap evde bulunursa tatsızlık çıkar. Ben olsam istemediğimi belirtir, hazır değilim vs. oyalarım. Çocuk sahibi olmadan önce eşinle aşman gereken çok şey var.

Back
X