Çocuk istemiyorum

rubet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
2.191
0
116
İstanbul
Merabalar ben 1 yıllık ewliyim eşimle pek sorunum yok 1 konu hariç şu anda hamileyim...eşim çok istiyor bebeği ben biraz onun gönlü olsun die tamam dedim ama gizli gizli korunuyodum lakin hamile kaldım hiç beklemiyodum tabi şok oldum öğrendiğimde eşimede bişey diyemedim ama istemiyorum kendi kendime ne olcak nie istemiyosun küçücük yawrucak napıcak sana işte ne bilim çocuk kıyafetlerine bakarak falan motive ettim kendimce heweslendim bi an istemiyorum düşüncesi çıktı endişelerim azda olsa wardı bu gün eşimle tartıştım yok ben bu çocuğu dünyaya getiremem yeni ewliyiz kendi arkamızı toplayamıyoruz çocuk olunca bide ne olur hadi maddi kısmı geçtim ben ön lisans mezunuyum ama artık 2 yıllıklar pek adam yerine konmadığı için istanbulda iyi bi kursa yazıldım mesleki kurs alıcaktım zaten bu şartla ewlendim eşimlede nası yani diceksiniz ben kurs paramı ewlenmeden önce biriktirdim haliyle çeyizim yoktu eşim ewlenme teklifi ettiğinde ben gelecekle ilgili planlarımı anlattım işte olmaz dedim oda yalvardı söz ben seni yollıcam falan die beni ikna etti neyse şimdi çocukta olunca bu kariyer işim tamamen bitmiş olucak ben bu olsun istemiyorum zaten eşimde kursumu çöpe atılan para olarak görüyo ama şimdiye kadar 4000tl para ödedim ve sadece 1 taksitini o yatırdı onun nedenide 1 ay işsiz kaldım o zaman ödedi biri bana yardım etsiiin hamileliktende kötüyüüm hormonlar fena çalışıyo

Hamileliğiniz hayırlı olsun inşallah.
Sıkmayın canınızı. Korunduğunuz halde hamile kalmanız Allahımın bir lütfu.
Evinizde yeni bir gelir-gider tablosu oluşturun.
4000liralık kursunuzun konusu nedir bilmiyorum ama bu kadar yüksek meblağlar ödediğiniz halde iş bulamadıysanız bence artık oraya umut bağlamayın.

boşver artık kariyeri yapacaksın da ne olacak baksana memleketin haline..
evli-mutlu-çocuklu yaşamana bak
hayırlı olsun

Kimse bişey söylemicekmi????

oncelıkle sunu belırtmek ıstıyorum allahım ıstemıs olmus korundugun halde bu bır ıyı gelısme.bebek hıcbır zaman sorun yaratmaz tam tersı cocuk evın altın topudur.allahım hıc kımseyı cocuksuz bırakmasın cok ıstedıgı halde cok kımse bende dahıl bebegımız yok.belkıde zamnını beklıyor .belkıde senın ıcın tam zamanı.esınde ıstıyormus neguzel bence sorun yaratma hamıllelıgının tadını cıkar.bol bol allaha dua ve sukur et.umarım saglıkla kucagına alırsın sansı ve rızkı bol olsun bebegının

kurs bu sonuçta 3 sene sürecek dğeil ya. sanırım sen doğum yapana kadar kursun biter sertifikanı alırsın. sertifikan dursun kenarda o arada bebişinle ilgilenirsin. sonra yeni daha iyi bir iş ararsın. endişelerin olabilir ama bebişin kucağına aldıktan sonra iyiki doğurmuşum diyeceksindir. yaa Allah aşkına kimler ne şartlarda doğuranlar bile "iyiki doğurmuşum" diyor. hormonlarından karamsarsın canım unutma. sabır için dua oku. Allah içine ferahlık versin.

sıkılma bu kadar. kaç taksitin kaldı?

aylarca yıllarca bebek deneyip sahip olamayanlar var canım arkadaşım seni çok iyi anlıyorum bunlar birazda gebeliğin verdiği duygular bende gebeyim senin durumundayım hormonlar cok yoğun ama ben bebeğimi allahın bana en güzel lütfu olarak görüyorum. öyle düşünme ne olur o karnındaki minik melek varya herşeyi hissediyor istenmeyen bebek olarak dünyaya gelmesin ne olur. güzel düşün pozitif düşün gerekirse psikoloğa git destek al karnını sev ultrason görüntüsünü sürekli görebileceğin bir yere bırak konus onunla belkıde o sana şans getirecek bebek şansıyla gelirmiş evine. güzel düşün güzel olsun.. Rabbim yüreğine ferahlık versin..

sorun şu ki ben bundan önceki işimde kurs saatlerim ayarlamıştım öyle gidiyodum şu an taksitlerimi ödüyorum ama gidemiyorum kış saatine geçince dewam edicem ama eşim gitmemi istemiyo ondan pislik yapıyo ve kursum tek 1 kurs değil paket halinde ama ben daha 1ini bile bitiremedim işten ayrılınca bitiriyim öyle iş buluyım die planlıyodum eşim çalışman lazım kurs paranı nası ödicem dedi ve bende çok fazla altarnatifim olmadan bi işe girdim......... allahın bir lutfu ewet ama çok zamansıız

allah sana korundugun halde bebek sahıbı olmussun ıcınde can tasıosun ve allah belkıde senı o yavruyu dogurackmısın dıye sınıyor belkıde
ama sana bırsey dıyeyımmı bana sorsalar karıyermı cocukmu dıye ben cocuk derım cunku karıyerı yapanlarıda goruyoruz memlektın halıne bak unıversıte sahıbı olan bıle iş bulamıyor yerı geldıgınde caycılık yapıolar
oyuzden bosver karıyerı dogur cocugunu mınacık dusunsene onu 9 ay karnında tasıcan tekmesını kalp atısını duyucan..

ınan senın yerınde olmayı yurekten ısterdım ben korunmadıgım halde her ay doktorların kapısındayım cocugum olsun dıye teddavı goruyorum :)
bırde bu tarafından dusun

öncelıkle hamileliğiniz hayırlı olsun...sıze sadece bı ornek , bı akrabam evlenelı 1 yıl olmamıstı henuz,ıngılız dılı ve edebıyatı mezunu...formasyon da almıstı,kpss sonucunu beklıyordu.Hamile kalmıs oldugunu ogrendı ve bunalımlara gırdı...hıcbısey olamıycam, meslegımı yapamıycam,planlarım suya dustu dıye dusunurken ataması oldu,hamılelıgını esınden uzak gecırdı ama dogumuna yakın tayin istedı ve sımdı ıstedıgı sehırde eşiyle, cocuguyla,meslegıyle mutlu mesut yasıyor...Üstelık ılkogretımden mezun oldugu okulda ogretmenlık yapıyor...harıka bı hayatı var..darısı başınıza:)

bebekten kurtulmak kolay ama ilerde bunun acısını ve vicdanını taşıyabilecekmisin??? keşkeler nasıl insanın içini acıtır bilemezsin,hayat senin hayatın nasılsa ama 2 ay sabredersen karnındaki bebeğinle duygusal bağ oluşacak ve ilk kucağına aldığında da iyiki diyeceğine eminim.

Taksitlerini ödediğiniz kursa eşiniz gitmenize izin vermiyorsa biz şu an neyi tartışıyoruz anlamadım?
Zaten gidemiyormuşsunuz.
Kış saati zaten bu gece başlıyor da kayıp derslerinizi nasıl telafi edeceksiniz?
Gitmediğiniz kursa para vererek çok büyük hata yapmışsınız bence.

aldırmayı düşünmemeye çalışıyorum dediğiniz gibi allah korunurken verdi bana bunu böyle hep kendimi motive ediyorum ama ne bilim bi çöküntü içindeyim şu an sabahtan beri hiç bişey yiyemedim içemedim işteyim ağlayamıyorum

kursumu dondurdum tekrar kaldığım yerden dewam edicem gidemiyorum dediğim 1 aydır gitmiyorum ve bildiklerimi unutmıyım die sürekli tekrar yapıyorum....

işte tem ben o akraban gibiyim inşallah benim sonumda öyle olur........

bana göre çok şanslısınız istemediğiniz halde bebeğiniz olacak...ben yıllardır istiyorum olmuyor malesef..ve bu yüzden çok sorunlar yaşıyorum..rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..

rabbim inşallah sanada en kısa zamanda bi bebiş nasip eder inşallah insanoğlu işte nankör ama daha iyiyim şimdi bi ağlasam belkide kendime gelirim.....

canımm öyle düşünme o bebek senin mucizen.......bak korunurken gebe kalmışsınn....
Herşeyde bir hayır vardır canım....
Duygusal dalgalanmalar yaşıyosun sen gebelikden dolayııı
Bebeğinii gör kalp atışlarını tekrar dinle sımsıkı sarıl onaaa
Gebe kalamayan öyle çok kadın varki cnmmm..
Kursu dondurmuşsun canım,Yapılacak bişi yok gibi görünüyor..
Gebeykende kursa gidebilirsin aslında
Eşinle tekrar bir görüş bakalım,,doğurdukdan sonrada kursun ne işi gerektiriyor ise başlarsın cnm

canım bende arkaaşların dedıgı gibi düşünüyorum
şöylekii inan bana bebek olayı tam bir mucize
birde korunurken olmasıı
şu sitede bile o kadar cok yüzlerce kadın varkii
seenelerdir kavusamayan bebek hasretıyle yanıp tutusan
inan bugunkii dedıgın gıbı hormonlardan
garip garip dusuncelere kapılıyoruz
bi arkadaşım gecenlerde bi süre sonra ölüm falan cok gelır aklına dedı
neden dedıgını anlaayamadım tabı sımdı ama tamamen hormonlardan kaynaklı
saçma sapan dusuncelere bıle kapılabiliriz
ben hissediyorum sen cok iyi bir anne olacaksın
bebegıde istiyrsun hiç öylee ondan kurtulmak falan istedıgını sanmıyorum
iş konusunda hayırlısı olsun gercekkten
verılen mebla tabıkıde buyuk ınsallah devam edersin
istedigin gibi bir iş bulursun
amaa inan bana bu bebiş herşeyden daha önemli
öyle değilmi ??????
para iş falan bunlar gelıp gecıcı seyler
hele bebişin bi dogsun biraz zaman gecsın
elbette istedıgın gibi işte bulursun
sakin olmaya bak sen
inan bana ben sunu yapıyorum
bu bebekten daaha önemli bişey varmı benım ıcın yok
o zaman herks istedıgını yapsın desın canımı sıkmıcam dedim
ve 3 haftadır hayatım daaha güzel daha sakin
bunu başarabiliriz hep beraber inan bana

ben onu istemiyorum die gönülden hiç demedimki diemedim ama işte napıcaz allahın taktirii.... walla güzel anne olucağımdan herkes nedense çok emin bizim komşunun çanawar oğlluya iyi anlaşıp yerinden kaldırmadan tek oyalayan we uyutan kişiyim iyiyim artık dünkü gibi değilim dün aay durup durup ağlayasım geliyodu böyle anlatamam garip garip dşünceler çok daha iyiyim artık çok teşekkür ederim hepinizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…