Kimse bişey söylemicekmi????
Merabalar ben 1 yıllık ewliyim eşimle pek sorunum yok 1 konu hariç şu anda hamileyim...eşim çok istiyor bebeği ben biraz onun gönlü olsun die tamam dedim ama gizli gizli korunuyodum lakin hamile kaldım hiç beklemiyodum tabi şok oldum öğrendiğimde eşimede bişey diyemedim ama istemiyorum kendi kendime ne olcak nie istemiyosun küçücük yawrucak napıcak sana işte ne bilim çocuk kıyafetlerine bakarak falan motive ettim kendimce heweslendim bi an istemiyorum düşüncesi çıktı endişelerim azda olsa wardı bu gün eşimle tartıştım yok ben bu çocuğu dünyaya getiremem yeni ewliyiz kendi arkamızı toplayamıyoruz çocuk olunca bide ne olur hadi maddi kısmı geçtim ben ön lisans mezunuyum ama artık 2 yıllıklar pek adam yerine konmadığı için istanbulda iyi bi kursa yazıldım mesleki kurs alıcaktım zaten bu şartla ewlendim eşimlede nası yani diceksiniz ben kurs paramı ewlenmeden önce biriktirdim haliyle çeyizim yoktu eşim ewlenme teklifi ettiğinde ben gelecekle ilgili planlarımı anlattım işte olmaz dedim oda yalvardı söz ben seni yollıcam falan die beni ikna etti neyse şimdi çocukta olunca bu kariyer işim tamamen bitmiş olucak ben bu olsun istemiyorum zaten eşimde kursumu çöpe atılan para olarak görüyo ama şimdiye kadar 4000tl para ödedim ve sadece 1 taksitini o yatırdı onun nedenide 1 ay işsiz kaldım o zaman ödedi biri bana yardım etsiiin hamileliktende kötüyüüm hormonlar fena çalışıyo
sorun şu ki ben bundan önceki işimde kurs saatlerim ayarlamıştım öyle gidiyodum şu an taksitlerimi ödüyorum ama gidemiyorum kış saatine geçince dewam edicem ama eşim gitmemi istemiyo ondan pislik yapıyo ve kursum tek 1 kurs değil paket halinde ama ben daha 1ini bile bitiremedim işten ayrılınca bitiriyim öyle iş buluyım die planlıyodum eşim çalışman lazım kurs paranı nası ödicem dedi ve bende çok fazla altarnatifim olmadan bi işe girdim......... allahın bir lutfu ewet ama çok zamansıız
Taksitlerini ödediğiniz kursa eşiniz gitmenize izin vermiyorsa biz şu an neyi tartışıyoruz anlamadım?
Zaten gidemiyormuşsunuz.
Kış saati zaten bu gece başlıyor da kayıp derslerinizi nasıl telafi edeceksiniz?
Gitmediğiniz kursa para vererek çok büyük hata yapmışsınız bence.
öncelıkle hamileliğiniz hayırlı olsun...sıze sadece bı ornek , bı akrabam evlenelı 1 yıl olmamıstı henuz,ıngılız dılı ve edebıyatı mezunu...formasyon da almıstı,kpss sonucunu beklıyordu.Hamile kalmıs oldugunu ogrendı ve bunalımlara gırdı...hıcbısey olamıycam, meslegımı yapamıycam,planlarım suya dustu dıye dusunurken ataması oldu,hamılelıgını esınden uzak gecırdı ama dogumuna yakın tayin istedı ve sımdı ıstedıgı sehırde eşiyle, cocuguyla,meslegıyle mutlu mesut yasıyor...Üstelık ılkogretımden mezun oldugu okulda ogretmenlık yapıyor...harıka bı hayatı var..darısı başınıza:)
bana göre çok şanslısınız istemediğiniz halde bebeğiniz olacak...ben yıllardır istiyorum olmuyor malesef..ve bu yüzden çok sorunlar yaşıyorum..rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..
canım bende arkaaşların dedıgı gibi düşünüyorum
şöylekii inan bana bebek olayı tam bir mucize
birde korunurken olmasıı
şu sitede bile o kadar cok yüzlerce kadın varkii
seenelerdir kavusamayan bebek hasretıyle yanıp tutusan
inan bugunkii dedıgın gıbı hormonlardan
garip garip dusuncelere kapılıyoruz
bi arkadaşım gecenlerde bi süre sonra ölüm falan cok gelır aklına dedı
neden dedıgını anlaayamadım tabı sımdı ama tamamen hormonlardan kaynaklı
saçma sapan dusuncelere bıle kapılabiliriz
ben hissediyorum sen cok iyi bir anne olacaksın
bebegıde istiyrsun hiç öylee ondan kurtulmak falan istedıgını sanmıyorum
iş konusunda hayırlısı olsun gercekkten
verılen mebla tabıkıde buyuk ınsallah devam edersin
istedigin gibi bir iş bulursun
amaa inan bana bu bebiş herşeyden daha önemli
öyle değilmi ??????
para iş falan bunlar gelıp gecıcı seyler
hele bebişin bi dogsun biraz zaman gecsın
elbette istedıgın gibi işte bulursun
sakin olmaya bak sen
inan bana ben sunu yapıyorum
bu bebekten daaha önemli bişey varmı benım ıcın yok
o zaman herks istedıgını yapsın desın canımı sıkmıcam dedim
ve 3 haftadır hayatım daaha güzel daha sakin
bunu başarabiliriz hep beraber inan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?