Çocuk istemiyorum

böyle anlık anlık dusuncelere mutlaka kapılıcaz hepimizz
ama geçicek insallah hepsii

herşeyde vardır mutlaka bir hayır. ben senelerdir uğraşmama rağmen
hamile kalamadıım ve siz kornurken hamile kalmışsınız gerçekten kıymetini bilin
iş, para kazanmak önemli ama içinizde bir can taşımak herşeyden daha önemli
su akar yolunu bulur...

kurslar 1 kereye mahsus olma üzere dondurulabiliyor.

böylelikle paranız yanmaz.

tebrik ederim, umarım sağlıcakla bebeğinize kavuşursunuz.

ortaya gelecek olan bir can.. eğer ki öyle ya da böyle doğurmaya karar verdiyseniz, lütfen ona hak ettiği gibi sevecen ve ilgili yaklaşın..

bir de konudan alakasız olacak ama güzel alfabemizde "w" şeklinde bir harf yok.. bence zorlamayın.. "v" harfini gönül rahatlığı ile kullanın..

dimiiii artık hiç düşünmüyorum doğurucam paşalar gibide bakıcam işi gücü artık doğsun ondan sonra bakıcaz artık...

kurslar 1 kereye mahsus olma üzere dondurulabiliyor.

böylelikle paranız yanmaz.

donmuş durumda bekliyor bakalım...

:):) el alışkanlığı :):)
gelicek tabi sadece bi an tedirginlik yaşadım korktum istemedim bencilce düşündüm ona hak ediceği gibi bakıcam onun ne kabahati allahım yardım edicek biliyorum....

Son düzenleme:
kurs dil kursuysa eger hamilelikte bulunmaz firsat bence.bos zamanlarinizda bol bol calisin.vaktin nasil gectigini hangi arada dogurdunuzu bile anlamiycaksiniz.ben oyle yapiyorum hangi arada gecti 6 ay anlamadim valla.

8 aya kadar işe devam edebilirsiniz bence... 9 haftalık hamılesınız suanda.. daha zamanınız var... bebek doğana kadar da coktan kursun taksıtlerı de bıter. kursu dondurmuşsunuz. çok güzel... sizin sorununuz sorun degıl ki... bende ılk baska cocuk ıstemıyordum ama yolda bır bebek gorsem dayanamıyorum ay cok tatlı dusunuyorum benden bır can cıkacak ve o bana aıt olacak cok harıka bır sey olmalı.... korunmaya ragmen hamıle kalmıssanız bır hayır vardır :)) bence sevinin bile :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
kurs dil kursuysa eger hamilelikte bulunmaz firsat bence.bos zamanlarinizda bol bol calisin.vaktin nasil gectigini hangi arada dogurdunuzu bile anlamiycaksiniz.ben oyle yapiyorum hangi arada gecti 6 ay anlamadim valla.

yok canım mesleki kurs öyle 6 ay falan değil 2 sene hepsinin toplamı bi kursumun web grafik kısmının yarısını bitirdim...geri kalanda 4 ay falan sürüyo galiba o kaldı karışık biraz benim kurs işim:)

8 ayda bticek bi taksit değil canım ya öyle olsa canıma minnet hiç dert etmemki.....ama artık umrumda değil oluruna bıraktım taksitlerimi ödüyorum artık bi doğsnda bakıcam

sen doğur sonra bana ver verebilrsen :)

cnm anlıyorum mesela bende şuan işimi oturtamadım üniversite kadrosu kovalıyorum ve eşimde yeni kadroya girebildi biz iki ay önce gebelik korkusu yaşadık adetim gecikti ve sabah erkenden eczaneden aldığımız testte hamile çıktım önce bir kötü oldum bir kötü oldum sonrasında sevindik eşimle kısmetiyle gelecek dedik o akşam ben adet oldum , ertesi günde kan testi yaptırdım bebek filan yok, üzüldüm ya! eşim bir ay sonra kadroya girdi yani olsaydı bebişim yinede sıkıntı çekmeyecekmişiz. Sakın sende onu bir engel olarak görme aksine kısmetiyle gelsin size, onlar aileye bereket getiriyorlar.

öyle şimdi iş yerimde düzenlemeler war beni üstte çıkarmak istiyolar gibi bilmiyorum ağzımı falan arıyolar bakalım eşimde terfi edicek galiba bekliyoduk böyle bişeyi ama şuan sürekli gündemde dediğin gibi bereketiyle geliyolar doğurucam ama kimseye vermem annem bana bırakırsın hafta sonu alırsın dio ama yok yapamam bakıcaksan gel sana ev kiralayalım öyle dedim

EEe bebiş rızkıyla gelirmiş zaten ne güzel bak mutlı ol üzme kendini sıkma canını Rabbim dnelere kadir..

Bizim tüp bebekle bile başarı şansımız az. Sen gebe kalmısın ama istemiyorsun.. Garip dünya..

istememeni anlıyorum ama şöyle düşün o da bir can ve vakitsizde olsa geldi.ne yapacaksın ki aldıracak mısın o zaman belki ömür boyu affetmezsin kendini
ama seni anlıyorum bende çocuk istemiyorum valla çifte korunuyoruz korkudan ama olsa ne yapardım bilmiyorum. zor bir durum Allah yardımcın olsun

:) eşim istiyordu benim adam kadir gecesi sırf bunun için dua etti falan yani o kadar istiyodu ama ben istemiyodum allahın sevdiği kuluymuş kabul etti dualarını artık düşünmüyorum neler var bebeği oluyo eşi istemiyo yada evinde huzuru olmuyo daha neler neler benim allaha şükür huzur dolu bi ailem beni seven bebeğimize iyi bi baba olacak eşim var rabbim bana güç verdiği sürecede elimden geleni yapıcam...seninde başına gelse ilk başlarda kabul etmezsin çöküntü içinde olursun şekil a ben gibi ama sonra dönüveriyosun mesela geçen gün düştüm ağlaya ağlaya doktora gittim bişey odumu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…