Çocuk İsteyenlere Çok Güçlü Bir Dua

buraya neden yazmıorsunuz duayı ?????????????**tek tek yollamak zor

sevgiili arkadaşım duayı burdan neden paylaşmadığımı baştaki sayfalarda özellikle yazmıştım,sanırım okumamışsın,yoksa tabikide bende o kadar zahmete girmez en başa kopyalayıp yapıştırır herkesle paylaşırdım,bunu bana veren arkadaşım bazı duaların uluorta yazılmaması gerektiğini ama gerçekten ihtiyacı olduğuna inandığın insanlara verebileceğimizi söylemişti,ben o insanla görüşüp bu duayı forumda paylaşabileceğimi soramadım bu yüzdende sadece özelden mesaj attım,sanırım bazı duaların googledan tarandığında herkesin karşısına çıkmasını istemiyor,yani ben ondan izin almadan böyle bişey yapmak istemedim ama sen yapmış bulundun artık,canın sağolsun ne yapalım.

esra8 arkadaşımız topikte duayı paylaşmış,ben burda paylaşmak istememiştim,nedenini özellikle yazmıştım ama sanırım atlamış,neyse artık yapacak bişey yok,isteyen arkadaşlar sayfa 22 de duayı bulabilirler,ben artık kimseye göndermiyorum lütfen o sayfadan bulup alın,Allah kabul eder inşallah,arkadaşımın dediğine göre gerçekten çok güçlü ve pek bilinmeyen bir dua,inanarak ve dua adabına uyarak yaparsanız eminim ve inşallah Allah kabul edecektir.

zaman ayırıp cevap yolladığın için sağol, Allah yolunu açık duanı kabul etsin.. Amin

gormemıstım cnm
ama bnce bu sekılde daha faydalı olacaktır ınsallah
bnde cok kısıye ozelden yolladım
ama cok fazla sorulunca
buraya yazdım...istersen rica edıp sıldırebılırız

buranın uluorta bır yer olmadıgını belırtmek ısterım,
cogu kısıyı tanıyorum burdan
ve gercekten cocuk ıcın neler cektıgınıde paylasımlardan dolayı bılıorum
dua ızın ıstenılerek paylasılmazkı zaten
sonucta ALLAH RIZASI ICIN yapılan bırsey
bunu ılk defa senden duyuyorum
ayrıca ne malum alan baska bırının baska kısıye verıpte baska formlarda paylasmadıgı
bunu tespıt edemezsınkı
neyse RABBIM HERKESIN DUASINI KABUL ETSIN VEDE
SENDENDE VESILE OLDUGUN ICIN ALLAH razı olsun arkadasım

kısaca inşirah suresi okuyun bayanlar yazabilirdin arkadaşım .. Allah ın ayetini bu kadar gizlemenin manası saçma.. ben olsaydım burada paylaşamam demek yerine inşirah suresini okuyun kızlar derdim..

esra katılıyorum.. Allah ın ayeti sonuçta, ve yazdığım alıntıyla cevabı okuduysan görürsün, kısaca inşirah suresini okuyun bayanlar diyebilirdi gizlemek de neyin nesii saçma .. ben bu sureyi i biliyorum çünkü, inşirah suresi sıkıntılara karşı çok iyi, başka amaçla girilen bi forum değil niyetler bellii. Allah rızası kazanmak kötümü

canim banada atabilirmisin duayi

esra8 arkadaşım niyetim seni kırmak değildi,konunun bu şekilde bir tartışmaya sebep olmasınıda asla istemem,hatta bu yüzden topikte birkaç defa neden paylaşmak istemediğimi yazdım,bu benim kararım veya düşüncem değildi ama artık madem paylaşılmış yapacak bişey yok diye yazmıştım,isteyen arkadaşlarımız sayfa 22 den alabilirler,artık ben mesaj atmıyorum,konuya müdahale eden arkadaşlarımda olmuş ama gerek yok,bana kalsa bende en başta paylaşırdım,birde şunu yazmak istiyorum ''Allahın ayetini,suresini okuyun' demekle olmuyor,herşeyin adabı vardır,duanında bir adabı var tabiki,bu duanın adabınıda ayrıntılı bir şekilde yazmış arkadaşım,dua aynen yazıldığı gibi bir adapla yapılmalıdır,yapan arkadaşlarımın duası inşallah kabul olur,ben çoğunuzdan güzel haberler bekliyorum.

eşimle değil de tek başıma yapsam olmaz mı yaaa önemli olan niyet diyorum. eşim dua okumayı beceremez. oruç hele hele hiç tutamaz rahatsız çünkü. aç kalamıyo. kendi başıma denicem eşimin yerine de sadaka veririm.

rabbım herkesın dualrını kabul etsın
ınsallah vesılemız bu dua vede bunu duyuran sen olursun
ALLAHIN IZNIYLEN

esracım allah senden razı olsun canım okadarda rica ettim arkadaşa unuttu heralde olsun sende böyle vesile oldun rabbim seninde muradını versin inşallah

merhaba konu üzeriden yıllar geçmiş ama ben bir umut yazıyorum. ALLAH rızası için bu duayı bana da gönderir misiniz. çok çaresiz durumdayım

merhaba konu üzeriden yıllar geçmiş ama ben bir umut yazıyorum. ALLAH rızası için bu duayı bana da gönderir misiniz. çok çaresiz durumdayım
İnşirah suresi geçen sayfalarda yazıyor. Ancak anlam olarak doğurma değil yükünü alma konusundadır, ferahlama sağlar.

Saffat suresi ise Hz. İbrahim'in evlat için duasıdır. Okunması daha mantıklıdır.
"RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN"(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI: RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE.

Allah bir an evvel hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size ve bize.

Sayfa 22 de bulamadım ben kaç defa okugacagimiz yazıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…