buraya neden yazmıorsunuz duayı ?????????????**tek tek yollamak zor
esra8 arkadaşımız topikte duayı paylaşmış,ben burda paylaşmak istememiştim,nedenini özellikle yazmıştım ama sanırım atlamış,neyse artık yapacak bişey yok,isteyen arkadaşlar sayfa 22 de duayı bulabilirler,ben artık kimseye göndermiyorum lütfen o sayfadan bulup alın,Allah kabul eder inşallah,arkadaşımın dediğine göre gerçekten çok güçlü ve pek bilinmeyen bir dua,inanarak ve dua adabına uyarak yaparsanız eminim ve inşallah Allah kabul edecektir.
sevgiili arkadaşım duayı burdan neden paylaşmadığımı baştaki sayfalarda özellikle yazmıştım,sanırım okumamışsın,yoksa tabikide bende o kadar zahmete girmez en başa kopyalayıp yapıştırır herkesle paylaşırdım,bunu bana veren arkadaşım bazı duaların uluorta yazılmaması gerektiğini ama gerçekten ihtiyacı olduğuna inandığın insanlara verebileceğimizi söylemişti,ben o insanla görüşüp bu duayı forumda paylaşabileceğimi soramadım bu yüzdende sadece özelden mesaj attım,sanırım bazı duaların googledan tarandığında herkesin karşısına çıkmasını istemiyor,yani ben ondan izin almadan böyle bişey yapmak istemedim ama sen yapmış bulundun artık,canın sağolsun ne yapalım.
kısaca inşirah suresi okuyun bayanlar yazabilirdin arkadaşım .. Allah ın ayetini bu kadar gizlemenin manası saçma.. ben olsaydım burada paylaşamam demek yerine inşirah suresini okuyun kızlar derdim..esra8 arkadaşımız topikte duayı paylaşmış,ben burda paylaşmak istememiştim,nedenini özellikle yazmıştım ama sanırım atlamış,neyse artık yapacak bişey yok,isteyen arkadaşlar sayfa 22 de duayı bulabilirler,ben artık kimseye göndermiyorum lütfen o sayfadan bulup alın,Allah kabul eder inşallah,arkadaşımın dediğine göre gerçekten çok güçlü ve pek bilinmeyen bir dua,inanarak ve dua adabına uyarak yaparsanız eminim ve inşallah Allah kabul edecektir.
buranın uluorta bır yer olmadıgını belırtmek ısterım,
cogu kısıyı tanıyorum burdan
ve gercekten cocuk ıcın neler cektıgınıde paylasımlardan dolayı bılıorum
dua ızın ıstenılerek paylasılmazkı zaten
sonucta ALLAH RIZASI ICIN yapılan bırsey
bunu ılk defa senden duyuyorum
ayrıca ne malum alan baska bırının baska kısıye verıpte baska formlarda paylasmadıgı
bunu tespıt edemezsınkı
neyse RABBIM HERKESIN DUASINI KABUL ETSIN VEDE
SENDENDE VESILE OLDUGUN ICIN ALLAH razı olsun arkadasım
Arkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
banada yollayabilirmisiniz acaba
esra8 arkadaşım niyetim seni kırmak değildi,konunun bu şekilde bir tartışmaya sebep olmasınıda asla istemem,hatta bu yüzden topikte birkaç defa neden paylaşmak istemediğimi yazdım,bu benim kararım veya düşüncem değildi ama artık madem paylaşılmış yapacak bişey yok diye yazmıştım,isteyen arkadaşlarımız sayfa 22 den alabilirler,artık ben mesaj atmıyorum,konuya müdahale eden arkadaşlarımda olmuş ama gerek yok,bana kalsa bende en başta paylaşırdım,birde şunu yazmak istiyorum ''Allahın ayetini,suresini okuyun' demekle olmuyor,herşeyin adabı vardır,duanında bir adabı var tabiki,bu duanın adabınıda ayrıntılı bir şekilde yazmış arkadaşım,dua aynen yazıldığı gibi bir adapla yapılmalıdır,yapan arkadaşlarımın duası inşallah kabul olur,ben çoğunuzdan güzel haberler bekliyorum.
Eşinizle beraber perşembe gecesi sahura kalkıcaksınız ve iki rekat hacet namazı kılıp çocuğunuz olması için dua edeceksiniz. namazdan sonra 111 defa bu ayetleri okuyacaksınız. ;
inançla imanla yap faydasını göreceksin merak etme,neticeyi banada bildirirsen çok sevinirim.
İz kâlet imraetu ımrâne rabbi innî nezertu leke mâ fî batnî muharraran fe tekabbel minnî, inneke entes semîul alîm. Fe lemmâ vadaathâ kâlet rabbi innî vada’tuhâ unsâ vallâhu a’lemu bi mâ vadaat ve leysez zekeru kel unsâ, ve innî semmeytuhâ meryeme ve innî uîzuhâ bike ve zurriyyetehâ mineş şeytânir racîm.
bunlar Ali İmran 35 ve 36. ayetlerdir. anlamıda şöyledir. ;
İmrân'ın eşi (Hanne): "Rabbim ben, karnımda olanı (doğacak çocuğumu), hür olarak senin için (yalnız sana itaat ve ibadet etsin diye) nezrettim (adadım). Artık (onu) benden kabul buyur. Muhakkak ki Sen Semi'sin (en iyi işitensin), Alîm'sin (en iyi bilensin)." demişti. Fakat onu doğurunca: "Rabbim, gerçekten ben onu kız olarak doğurdum" dedi. Ve Allah, onun ne doğurduğunu çok iyi biliyordu. "Erkek, kız (çocuğu) gibi değildir. Ben onu, "Meryem" diye isimlendirdim ve muhakkak ki ben, onu ve onun zurriyetini, taşlanmış şeytandan Sana sığındırırım" dedi..
bu ayetleri 111 defa okuduktan sonra o gün oruç tutmak için niyet ediyorsunuz ve birgün oruç tutuyorsunuz. iftardan sonra tekrar 111 defa okuyorsunuz. sonra iki gün daha aynı iftardan sonraki saatte 111 defa okuyorsunuz ama oruç tutmuyorsunuz. Oruç sadece ilk gün için.
merhaba konu üzeriden yıllar geçmiş ama ben bir umut yazıyorum. ALLAH rızası için bu duayı bana da gönderir misiniz. çok çaresiz durumdayımArkadaşlar çocuk isteyenler için gerçekten çok güçlü bir dua buldum,bana bir arkadaşım verdi ve gerçekten yapıpta çocuğu olmayan yok dedi,inanmak çok önemli ben duayı burdan yazamıyorum eğer isteyen olursa özelden mesaj atabilirim.Bu dua diğerlerinden farklı olarak eş ile birlikte yapılması gereken bir dua,benim eşim istemediği için ben yapamadım,ama yapabilecek olanlara seve seve veririm.
İnşirah suresi geçen sayfalarda yazıyor. Ancak anlam olarak doğurma değil yükünü alma konusundadır, ferahlama sağlar.merhaba konu üzeriden yıllar geçmiş ama ben bir umut yazıyorum. ALLAH rızası için bu duayı bana da gönderir misiniz. çok çaresiz durumdayım
İnşirah suresi geçen sayfalarda yazıyor. Ancak anlam olarak doğurma değil yükünü alma konusundadır, ferahlama sağlar.
Saffat suresi ise Hz. İbrahim'in evlat için duasıdır. Okunması daha mantıklıdır.
"RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN"(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI: RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE.
Eki Görüntüle 2552718
Allah bir an evvel hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size ve bize.
[/QUOTEçok teşekkür ederim amin inşallah rabbim kimseyi evlat hasretiyle yakmasın
Sayfa 22 de bulamadım ben kaç defa okugacagimiz yazıyor muİnşirah suresi geçen sayfalarda yazıyor. Ancak anlam olarak doğurma değil yükünü alma konusundadır, ferahlama sağlar.
Saffat suresi ise Hz. İbrahim'in evlat için duasıdır. Okunması daha mantıklıdır.
"RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN"(SAFFAT SURESİ 100. AYET)
ANLAMI: RABBİM BİZE KATINDAN SALİH EVLATLAR NASİP EYLE.
Eki Görüntüle 2552718
Allah bir an evvel hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin size ve bize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?